Esracigim yuvarlak protezi 4.000 damlayi 4.500 e yapiyo fiyatlar artmadi diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim
Ben iki ay once yaptirdigimda yuvarlak benimki 4.000tl odedim sutyen ve krem haric sutyen120tl krem 37tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esracigim yuvarlak protezi 4.000 damlayi 4.500 e yapiyo fiyatlar artmadi diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim
Ben iki ay once yaptirdigimda yuvarlak benimki 4.000tl odedim sutyen ve krem haric sutyen120tl krem 37tl
kesinlikle çok doğru bi karar. şimdiden hayırlı olsunbende ameliyatımı haldun beye olmayı düşünüyorum.
teşekkürler sen haldun beye oldun sanırım :)kesinlikle çok doğru bi karar. şimdiden hayırlı olsun
evettttt :)teşekkürler sen haldun beye oldun sanırım :)
peki canım memnunmusun damla mı yaptırdın doğal duruyor mu ne kadar ödedin ?evettttt :)
Inanılmaz memnunum. Sanki böyle doğmuş gibiyim. Evet damla ve kimse ameliyat olduğumu anlayamıyo. 4600 tl tutuyo herşey dahil.peki canım memnunmusun damla mı yaptırdın doğal duruyor mu ne kadar ödedin ?
Vay beee :) canım ya bunları sormayı unuttum inşallah sana yük olmuyorumdur canım kaç cc taktırdın sen doğal duruyor dedin ya. doğal durması yani kimsenin anlamaması için kaç cc olması gerkiyor canım birde hiç ağrın sızın oldu mu meme altından mı oldun yoksa koltuk altı mı canım iz kaldı mı ? canım Allah rızası için bunları da cevaplar mısın bende haldun beye olmayı düşünüyorum ama aklımda bu soru işaretleri vardı cevaplarmısın canım :)Inanılmaz memnunum. Sanki böyle doğmuş gibiyim. Evet damla ve kimse ameliyat olduğumu anlayamıyo. 4600 tl tutuyo herşey dahil.
Ya canım seni çok soru yağmuruna tuttum nolur kusuruma bakma bu bilgiler çok önemli benim için canım... cevaplarını bekliyorum :)Inanılmaz memnunum. Sanki böyle doğmuş gibiyim. Evet damla ve kimse ameliyat olduğumu anlayamıyo. 4600 tl tutuyo herşey dahil.
merhaba bnde haldun beye oldum 2 ay öceVay beee :) canım ya bunları sormayı unuttum inşallah sana yük olmuyorumdur canım kaç cc taktırdın sen doğal duruyor dedin ya. doğal durması yani kimsenin anlamaması için kaç cc olması gerkiyor canım birde hiç ağrın sızın oldu mu meme altından mı oldun yoksa koltuk altı mı canım iz kaldı mı ? canım Allah rızası için bunları da cevaplar mısın bende haldun beye olmayı düşünüyorum ama aklımda bu soru işaretleri vardı cevaplarmısın canım :)
rahat ol. istediğini sorabilirsin cnm. bana 255 cc damla medium profil takıldı. ama tabi bu biraz da senin göğüs dokuna bağlı. ben sadece ne istediğimi anlattım haldun beye ve gerisini tamamen ona bıraktım. ağrı sızı elbette oluyo sonuçta bi ameliyat geçiriyosun. ama öyle dayanılmayacak acılar çekmiyosun. korkulacak bişi yok yani. zaten istediğin göğüslere kavuşunca yaşanan herşey unutuluyo.meme altı kesisiyle oldum. şimdi 6 ay bitti benim ve zler yok denecek kadar az merak etme. zaten haldunla tanıştığında aklında hiç soru işareti kalmayacak merak etme istersen sana fotoğraf da yollarım için rahat etsin diye...Vay beee :) canım ya bunları sormayı unuttum inşallah sana yük olmuyorumdur canım kaç cc taktırdın sen doğal duruyor dedin ya. doğal durması yani kimsenin anlamaması için kaç cc olması gerkiyor canım birde hiç ağrın sızın oldu mu meme altından mı oldun yoksa koltuk altı mı canım iz kaldı mı ? canım Allah rızası için bunları da cevaplar mısın bende haldun beye olmayı düşünüyorum ama aklımda bu soru işaretleri vardı cevaplarmısın canım :)
canım yollarsan çok sevinirim...rahat ol. istediğini sorabilirsin cnm. bana 255 cc damla medium profil takıldı. ama tabi bu biraz da senin göğüs dokuna bağlı. ben sadece ne istediğimi anlattım haldun beye ve gerisini tamamen ona bıraktım. ağrı sızı elbette oluyo sonuçta bi ameliyat geçiriyosun. ama öyle dayanılmayacak acılar çekmiyosun. korkulacak bişi yok yani. zaten istediğin göğüslere kavuşunca yaşanan herşey unutuluyo.meme altı kesisiyle oldum. şimdi 6 ay bitti benim ve zler yok denecek kadar az merak etme. zaten haldunla tanıştığında aklında hiç soru işareti kalmayacak merak etme istersen sana fotoğraf da yollarım için rahat etsin diye...
aa haklısın aslında canım ben hep küçük takıyorummerhaba bnde haldun beye oldum 2 ay öce
damla 345 cc meme altı dual plan yapıldı
agrı ilk hafta bayaa oluyor yardıma muhtaç oluyorsun
izim iyileşmeye devam ediyor bakalım
şuan küçük bi sütyen takıyorsan birden bire büyütürsen anlarlar. dolgusuz B cup sütyen alıp içini yavas yavas doldurarak gez. kilo almış filan sansınlar zamanla. haldın beyde genelde B ve C cup arası yapıyor zaten doğal olsun diye
canım aynen dediklerini uygulayacağım. ben küçük takıyorum ama dolgulu sütyen çoğunlukla içini dolduruyorum , mesela sütyen almıştım büyük alttan destekli içindeki süngeri aldım taktığım sütyenimin içine koyuyorum bu halime hem ağlıyorum hem gülüyorum bana kalsa büyük sütyen takmak istiyorum amaaa içini doldurmaya sünger yetmiyo büyük olduğu için oynayıp duruyor. Bende sinirden mecbur kendi küçük bedenimin bir büyüğünü alıyorum ki daha büyük dursun içini de rahat doldurayım süngerle, ve bu halime hem ağlayıp hem gülüyorum canım . Allah yardımcımız olsun Allah'ın izniyle silikon olacağım Doktor Haldun Kamburoğlu'na şimdi para biriktirme çilesindeyim...merhaba bnde haldun beye oldum 2 ay öce
damla 345 cc meme altı dual plan yapıldı
agrı ilk hafta bayaa oluyor yardıma muhtaç oluyorsun
izim iyileşmeye devam ediyor bakalım
şuan küçük bi sütyen takıyorsan birden bire büyütürsen anlarlar. dolgusuz B cup sütyen alıp içini yavas yavas doldurarak gez. kilo almış filan sansınlar zamanla. haldın beyde genelde B ve C cup arası yapıyor zaten doğal olsun diye
Canim fiyat konusunu araştırabildinmi bilmiyorum kat slikonlara zam geldigi icin fiyat 5000tl olmus hastane ve Haldun Bey kendileri zam yapmamayi uygun görmüş haberin olsun istedim:))bende ameliyatımı haldun beye olmayı düşünüyorum.
Canim mrb bende ekime ameliyat oluyorum Haldun beye.fiyat Icin 4600 demisti damla silikona..degismemis degilmi fiyat[/QUOTE][QUOTE="zlmkyn, post: 36698518, member: 595031]Canim fiyat konusunu araştırabildinmi bilmiyorum kat slikonlara zam geldigi icin fiyat 5000tl olmus hastane ve Haldun Bey kendileri zam yapmamayi uygun görmüş haberin olsun istedim:))
Canim fiyat konusunu araştırabildinmi bilmiyorum kat slikonlara zam geldigi icin fiyat 5000tl olmus hastane ve Haldun Bey kendileri zam yapmamayi uygun görmüş haberin olsun istedim:))
Henüz zam yok cnm merak etme [/QUOTE]Canim mrb bende ekime ameliyat oluyorum Haldun beye.fiyat Icin 4600 demisti damla silikona..degismemis degilmi fiyat
Canim fiyat konusunu araştırabildinmi bilmiyorum kat slikonlara zam geldigi icin fiyat 5000tl olmus hastane ve Haldun Bey kendileri zam yapmamayi uygun görmüş haberin olsun istedim:))
Canim mrb bende ekime ameliyat oluyorum Haldun beye.fiyat Icin 4600 demisti damla silikona..degismemis degilmi fiyat[/QUOTE][QUOTE="zlmkyn, post: 36698518, member: 595031]Canim fiyat konusunu araştırabildinmi bilmiyorum kat slikonlara zam geldigi icin fiyat 5000tl olmus hastane ve Haldun Bey kendileri zam yapmamayi uygun görmüş haberin olsun istedim:))