Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ajandasını görünce korktum açıkçası Allah sabır versin Haldun beye bekleyeceğim bakalım inşallah uzun sürmez bu bekleyiş.kesinlikle güvenmelisin o kadar çok hastası var ki ajandasını görmeniz lazım bizde ilk başta çok tedirgindik ama gerek yokmuş tedirginliğe emin olun bi boşluk bulursa mutlaka daha önce çağıracaktır ben Ankara da yaşıyorum bu biraz daha avantajlı bi durum ama eminim ki sizi o kadar bekletmeyecek tir çünkü arada çıkan ameliyatı ertelenen hastalar oluyor :) biz onu yaşadık,kafanızı hiç karıştırmayın Haldun hoca doğru tercih
emin olun sürmez bekleyin bence de dönüşü olmayan bir durumEvet ajandasını görünce korktum açıkçası Allah sabır versin Haldun beye bekleyeceğim bakalım inşallah uzun sürmez bu bekleyiş.
Ve evet 2016 ocak ayı ne yazık ki.
Haldun bey super bi doktor...6 ay oldu ameliat olali..goguslerim cok dogal oldu..ayrica goguslerim arasindaki asimetriyi de duzeltti...fiyatlar da cok uygun..
masaj falan bana da önermemisti.ağrılarım geçince ben yavaş yavaş ellemeye başlamıştım 2 ay sonra.hersey düzelecek merak etme bende çok ağrılı geçirmiştim.bandajı da bana 1 buçuk ay dedi ama 1 ay sonra kontrole gittiğimde artık takmana gerek yok demişti.tek ilaç zaman..zamanla ödemlerinde inecek ağrılarında geçecek allahın izniyle.sabret canım.13 gun once Haldun Bey'e ameliyat oldum.
Azalmakla beraber hala ciddi agri ve odem var.
Bandaj cok rahatsiz ediyor. 1 ay takmam gerekiyormus.
Kollarimi zor kullaniyorum, cok yavas iyilesiyorum, bu biraz sinir bozucu.
Simdiye kadar masaj ya da odem giderici bir krem/pomat vs. onermedi.
Gelecek haftaki kontrolde soracagim da, sizlere de sorayim dedim,
masaj vs. onerdi mi?
Su an goruntu kotu olsa da birkac aya kadar duzelecegini dusunuyorum, doktoruma guveniyorum.
masa başı işte çalışıyorum ben 7.gün işe döndüm.çok ağrılı bir süreç geçirmeme rağmen.ama kollarımı kaldırıp dosya falan indiremiyordumKızlar ben bugün maille sorum haldun beye 5500-6000 arasında değişiyormuş. Bir de şunu sormak istiyorum kızlar ameliyattan sonra ne kadar zamanda işe dönebilrim
Kızlar ben bugün maille sorum haldun beye 5500-6000 arasında değişiyormuş. Bir de şunu sormak istiyorum kızlar ameliyattan sonra ne kadar zamanda işe dönebilrim
Canım bende en kısa sürede hatta 1 ay içinde ameliyat olmak istiyorum. 3 ay sonra düğünüm var fakat fiyatlar çok yüksek. Haldun beyin iletişim bilgilerini ve ameliyat ücretini özelden gönderirsen çok sevinirim..Eğer ki göğüs estetiği yaptıracaksanız tek adres Hacettepe ve Haldun Bey diyorum.Kendisi hem işinde çok iyi hem de hastalarıyla gece gündüz demeden(sorup cvp alabileceğiniz) ulaşabileceğiniz sıcak, samimi, hasta psikolojisinden anlayan, sizin için en iyisini yapan, güven veren biri.Ben ilk görüşmemde doğru yerdeyim demiştim ve şu an çok mutluyum...Kendisi ameliyatlarını drensiz ve kaburga uyuşturmalı yaptığı için ağrıda olmuyor.Ameliyat sonrası komplikasyonda olmuyor.Hem maddi olarak ta çok uygun diğerlerine kıyasla özel hastahane gibi ameliyat sonrası bakım.Her açıdan şiddetle tavsiye ediyorum....
Canım çankaya hastanesinden kırıkkale üni hastanesine geçiş yapacak bi doktor var arkds tavsiyesi ile görüştüm büyük ihtimalle ona olucam fiyatlar da ank daki gibi değil zaten burdakiler 2016 ya randevu veriyor sıkıntı yaniTeşekkürler kızlar cevaplarınız için başka önereceğinz doktor var mı kızlar çünkü şubat ayı benm için öok geç olur tayin durumumux var