Kızlar size şu kadarını söyleyim damla yaptıran biri olarak,damlada üst tarafın boş olduğu kanısı tamamen yanlış yani bende sıfır meme dokusu varken 390 cc damla high
protez takıldı.üst taraflar asırı dogun oldu..hatta inmesini istiyorum daha doğal durması için.sol memem inmeye ve ortalanmaya başladı ancak hala high profil olmasından kaynaklı dolgunluk var üstlerde.ama sağ meme yok mu o sağ memee
beni uğrastıracak sanırım çok yavaş yol alıyor..inmesi ve çatalımın olusması zaman alacak sanırım.hala baya sertler oynamıyorlar yerlerinden
ama 1 haftam dolunca tek yastıkla uyumaya başladım çok şükür..4 yastıkla yatıyordum..sadece sabah uyanınca baya agrım ve gerginlik oluyor hareket ettikçe geçiyor.damlanın mı yuvarlağın mı güzel olacağı hususu kişinin vücut yapısına göre değişen bişey
mesela üst tarafların dolgun olması bende biraz abartılı oldu gibi geliyor bana.bide 390 cc büyük mü küçük mü oldu anlayamıyorum bazen büyük bazen küçük geliyorlar gözüme.bende bi vücut varmıs masallah normal kiloda olmama reğmen göğüs kafesim ve sırtım genişmiş meğerse 390 cc den küçüğüde olmazmış bana küçük olurmus cidden.boyutları tam vücuduma göre zamanla daha güzelleşecekler inşallah.dr.um 1 bucuk ayı bulacağını söyledi memişlerimin düzelmesinin