Meme estetiği Hacettepe Haldun Kamburoğlu

Inanılmaz memnunum. Sanki böyle doğmuş gibiyim. Evet damla ve kimse ameliyat olduğumu anlayamıyo. 4600 tl tutuyo herşey dahil.
Ne güzel anlatıyorsun .bende damla istiyorum fakat yuvarlağa bisey olmuyormuş fakat damla zamanla kayma yapıyormus

Kızlar size şu kadarını söyleyim damla yaptıran biri olarak,damlada üst tarafın boş olduğu kanısı tamamen yanlış yani bende sıfır meme dokusu varken 390 cc damla high protez takıldı.üst taraflar asırı dogun oldu..hatta inmesini istiyorum daha doğal durması için.sol memem inmeye ve ortalanmaya başladı ancak hala high profil olmasından kaynaklı dolgunluk var üstlerde.ama sağ meme yok mu o sağ memee:rolleyes: beni uğrastıracak sanırım çok yavaş yol alıyor..inmesi ve çatalımın olusması zaman alacak sanırım.hala baya sertler oynamıyorlar yerlerinden:mad:ama 1 haftam dolunca tek yastıkla uyumaya başladım çok şükür..4 yastıkla yatıyordum..sadece sabah uyanınca baya agrım ve gerginlik oluyor hareket ettikçe geçiyor.damlanın mı yuvarlağın mı güzel olacağı hususu kişinin vücut yapısına göre değişen bişey:KK28:mesela üst tarafların dolgun olması bende biraz abartılı oldu gibi geliyor bana.bide 390 cc büyük mü küçük mü oldu anlayamıyorum bazen büyük bazen küçük geliyorlar gözüme.bende bi vücut varmıs masallah normal kiloda olmama reğmen göğüs kafesim ve sırtım genişmiş meğerse 390 cc den küçüğüde olmazmış bana küçük olurmus cidden.boyutları tam vücuduma göre zamanla daha güzelleşecekler inşallah.dr.um 1 bucuk ayı bulacağını söyledi memişlerimin düzelmesinin:KK69:
acaba sizin ölçüleriniz nedir?benim boyum 1.70 kilom 52 göğüs altı 71 göğüs ucu 79 .

Herkese merhaba, bende kasim ayinda haldun hocadan ameliyat randevusu aldim, acibademde yapiyormus artik ameliyatlarini.
Banada genel olarak herkese yaptigi gibi damla dual plan yapicak.. boyut olarak 300 cc dedi, 345 te denerim ameliyat sırasında ama çok büyük gelebilir dedi..
Before after fotoğraflarına baktığımda 300 küçük geliyo gözüme, boyum 1.60 kilom 50, göğüs altı ölçüşü 76 cm, göğüs çevresi 85 cm.
Tecrübeli arkadaşlara göre bu boy ve kilodaki birine 300 cc küçük gelirmi?
Şimdiden teşekkürler hepinize

Herkese merhaba, bende kasim ayinda haldun hocadan ameliyat randevusu aldim, acibademde yapiyormus artik ameliyatlarini.
Banada genel olarak herkese yaptigi gibi damla dual plan yapicak.. boyut olarak 300 cc dedi, 345 te denerim ameliyat sırasında ama çok büyük gelebilir dedi..
Before after fotoğraflarına baktığımda 300 küçük geliyo gözüme, boyum 1.60 kilom 50, göğüs altı ölçüşü 76 cm, göğüs çevresi 85 cm.

Çok sevindim ben yaptıramıyorum bari başkaları mutlu olsun:dua: fiyat ne konuştunuz acaba?Belkim ilerde inşallah,nolur olsun,amin çok amin

9 bin tl fiyatı, inşallah sizinde istediğiniz en kısa zamanda olur

Canim 9,000tl Haldun beyin fiyatimi? Baska bir sayfada okudum 3000euro yaziyorduda sasirdim simdi. Sana damla onermis, acaba yuvarlak istesem yapmazmi ? bende donme ihtimalinden cok korkuyorum ve pimpirikli oldugum icin damla denildigi zaman vazgeciyorum :KK43: Senin ameliyat tarihin ne zamandi? Umarim hersey istedigin gibi gelisir

Canim 9,000tl Haldun beyin fiyatimi? Baska bir sayfada okudum 3000euro yaziyorduda sasirdim simdi. Sana damla onermis, acaba yuvarlak istesem yapmazmi ? bende donme ihtimalinden cok korkuyorum ve pimpirikli oldugum icin damla denildigi zaman vazgeciyorum :KK43: Senin ameliyat tarihin ne zamandi? Umarim hersey istedigin gibi gelisir
Canım 3000 euro su anda 9 bin küsür tl yapıyo. Benim bu ayın 24 ünde, 13 günüm kaldı:)
Bana hiç yuvarlak önermedi bahsetmedi bile, ben zaten damla istiyodum, o yüzden bende hiç sormadım açıkçası..345 cc denicek, olmazsa 300 cc dedi. Bence işinin ehli bir dr tarafından yapılırsa dönme riski yok denicek kadar az, haldun bey bana bugüne kadar hiç görmediğini ve kendi hastalarınında başına gelmediğini söyledi dönme konusunda.
Bir an önce olup kurtulmak istiyorum artık:) umarım seninde istediğin gibi olur herşey❤️

Ah oylemi:) bende google amca'dan bakmistim 10bin kusur gostermisti 3000euro karsiligini. Banada onermemisti ama ben yinede yuvarlak istiyorum, keske ozaman yaptirsaymisim simdi fiyatlar tam tamina 2 kati oldu :KK43:

Ah oylemi:) bende google amca'dan bakmistim 10bin kusur gostermisti 3000euro karsiligini. Banada onermemisti ama ben yinede yuvarlak istiyorum, keske ozaman yaptirsaymisim simdi fiyatlar tam tamina 2 kati oldu :KK43:
Evet ve git gide artıyo fiyatlar, muhtemelen yıl başından sonra 2 bin daha artar kesin:)
Sende kafaya koyduysan bir an önce gün al yaptır canım

Evet ve git gide artıyo fiyatlar, muhtemelen yıl başından sonra 2 bin daha artar kesin:)
Sende kafaya koyduysan bir an önce gün al yaptır canım

Sagol canim kafaya koymasina koydum ama iste fiyat konusunda kendimi ayarlarsam olacagim insallah. Buarada seninde az kalmis cok heyecanli bi bekleyis, insallah tam istedigin gibi olur canim :)

Sagol canim kafaya koymasina koydum ama iste fiyat konusunda kendimi ayarlarsam olacagim insallah. Buarada seninde az kalmis cok heyecanli bi bekleyis, insallah tam istedigin gibi olur canim :)
İnşallah canım ya boyut konusunda biraz tereddütlüyüm ben. 345 cc den büyüğü olmaz belki 345 bile sığmaz dedi haldun bey. 300 kesin olur dedi ama bende olmuşken sığabilecek maximumu istiyorum:) her 150 cc de 1 kap büyür göğüs ölçüsü dedi bana, bende c kap olmak istiyorum, d kap taşıyamaz minyon bedenim zaten:)) bakalım artık hayırlısı, ameliyattan sonra tecrübelerimi ve son durumumu paylaşırım, acıbademde yapıyomuş artık, 1 gecede kalıyomuşuz.

Ayy hadi hayirlisi canim, bende C istiyorum su an A zaten, daha buyugu olmasada olur, olabildigince dogal olsun, zaten 345 gayet guzel geliyor kulaga, eminim cok guzel olacaktir :)

9 cm meme dokunuz var bence ideal bi büyüklük olur 300 cc. ben ccyi haldun hocama bıraktım ve çok memnunum.

Valla sarkadasım senin rüyanda gördugun seyi gecen sene ben yaşadim...15 temmuzdu gittim haldun hocaya randevu defteri doluydu sonra tesadufen bi hastası gelmeyecek oldu tam bir ay sonrasina bana ameliyat günü verdi..15 agustosta ameliyat oldum...cok ilgili bi doktor...whatsapptan her daim ulasabiliyosunuz herhangi bir sorunda...benim göguslerimi gorenn sasiriyo...cok dogallar...gogus asimetrim vardi...50 cc lik fark varken aradaki farki super kapatti...hic düsünmeyin gidin...bence ileride turkiyenin en iyisi olacak...
Valla sarkadasım senin rüyanda gördugun seyi gecen sene ben yaşadim...15 temmuzdu gittim haldun hocaya randevu defteri doluydu sonra tesadufen bi hastası gelmeyecek oldu tam bir ay sonrasina bana ameliyat günü verdi..15 agustosta ameliyat oldum...cok ilgili bi doktor...whatsapptan her daim ulasabiliyosunuz herhangi bir sorunda...benim göguslerimi gorenn sasiriyo...cok dogallar...gogus asimetrim vardi...50 cc lik fark varken aradaki farki super kapatti...hic düsünmeyin gidin...bence ileride turkiyenin en iyisi olacak...
Merhaba bende kasim ayi icin muayene icin gidicem. Sende asimetri olayi bende de var. O yuzden senin sonucunu merak.ediyorum...aktif gorunmuyorsun ama.yine de sansimi deneyim dedim. :))

X