Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede git konuş, içinde kalmasın. Maalesef damla yaptîran arkadaşlar pek izlemeye almıyor ama ben birkaç damla yaptıranı gördüm, yuvarlak sanki fazla büyük ve abartılı taktırmadıktan sonra daha doğal görünüyor.Ya forumda gezındıkce kafam inanılmaz karıstı, pazt gidip bir kez daha görüşücem , kendimii hocaya ifade edebildin mi tam acaba diye düşünmeye başladım
evet canım , yani hem yuvarlak hem damla da begendiğim gügusler oldu, dun dıkkatlıce baktım, tam olarak ıstedıgım seklın resmını gosterıcem artık damlayla mı yuvarlakla mı olur doktor bana soylesın :) yanı keske arada uyanıp bakabılsek :))Bencede git konuş, içinde kalmasın. Maalesef damla yaptîran arkadaşlar pek izlemeye almıyor ama ben birkaç damla yaptıranı gördüm, yuvarlak sanki fazla büyük ve abartılı taktırmadıktan sonra daha doğal görünüyor.
Konuştunmu bugün doktorunla? Ne dedi?evet canım , yani hem yuvarlak hem damla da begendiğim gügusler oldu, dun dıkkatlıce baktım, tam olarak ıstedıgım seklın resmını gosterıcem artık damlayla mı yuvarlakla mı olur doktor bana soylesın :) yanı keske arada uyanıp bakabılsek :))
Umarım bir iki sene sonrada aynı bu şekilde düşünürsün.Çünkü şu an tam sonuç göremezsin..Kızlar size şu kadarını söyleyim damla yaptıran biri olarak,damlada üst tarafın boş olduğu kanısı tamamen yanlış yani bende sıfır meme dokusu varken 390 cc damla high protez takıldı.üst taraflar asırı dogun oldu..hatta inmesini istiyorum daha doğal durması için.sol memem inmeye ve ortalanmaya başladı ancak hala high profil olmasından kaynaklı dolgunluk var üstlerde.ama sağ meme yok mu o sağ memee beni uğrastıracak sanırım çok yavaş yol alıyor..inmesi ve çatalımın olusması zaman alacak sanırım.hala baya sertler oynamıyorlar yerlerindenama 1 haftam dolunca tek yastıkla uyumaya başladım çok şükür..4 yastıkla yatıyordum..sadece sabah uyanınca baya agrım ve gerginlik oluyor hareket ettikçe geçiyor.damlanın mı yuvarlağın mı güzel olacağı hususu kişinin vücut yapısına göre değişen bişeymesela üst tarafların dolgun olması bende biraz abartılı oldu gibi geliyor bana.bide 390 cc büyük mü küçük mü oldu anlayamıyorum bazen büyük bazen küçük geliyorlar gözüme.bende bi vücut varmıs masallah normal kiloda olmama reğmen göğüs kafesim ve sırtım genişmiş meğerse 390 cc den küçüğüde olmazmış bana küçük olurmus cidden.boyutları tam vücuduma göre zamanla daha güzelleşecekler inşallah.dr.um 1 bucuk ayı bulacağını söyledi memişlerimin düzelmesinin
Rahat 325 cc olur.. tabi Mentor sakonustum kızlar , ama pek ıkna olmadı, illa istiyosan yaparım ama bence guzel değil dedi, bi deneyecekmiş ameliyatı yaparken karar vericek ,bir de çok büyük sığamayacak galiba bana , gogus capım 11.5 muş
Senin içinden ne geliyor? Sinmiyorsa biraz daha araştır. Güveniyorum dersen yaptır. Bende baştan damla damla diyordum ama kararımı değiştirdim. Gerçe doktola yüzyüze görüşmedim, resimlerden yanılmadıysa yuvarlak takacak. Bakalım.konustum kızlar , ama pek ıkna olmadı, illa istiyosan yaparım ama bence guzel değil dedi, bi deneyecekmiş ameliyatı yaparken karar vericek ,bir de çok büyük sığamayacak galiba bana , gogus capım 11.5 muş
Hayırlısı olsun canım. Randevu aldınmı yani?FAZLANAZLI esmeraldam yani aslında bu hafta çok araştrdım damla mı yuvarlak mı demiştim ya , hani 2 tipte de hem sevdiğim hem sevmediğim ameliyatlar vardı. Ben bıraz ısrar ettım doktor da sonucta senın zevkın , ben takmıycam yuvarlak ıstıyosan yuvarlak olsun dedı ama cok kötü durursa damla takarım dedı , şimdi yuvarlak da bana uymazsa ust taraftan balon gibi durmasını istemiyorum .O yuzden ben de artık olayı akışına bıraktım. Boyut konusu da doktor sıganı zorluycam dedı, derımın esneklıgı gogus yapım vs vs nasıl olcak bılemıyorum , su anki halınden ıyı olucak her turlu dıye dusunuyorum :) yani doktoru sevdım aslında kararlı olması hoşuma gıttı , hastaneden de doktordan da bır suphem yok ama belırsızlık işte ınsanı sınır edıyor, her goguste aynı guzellıkte olmuyor sonucta implantlar :) ya babamı ıkna etmısken zaten hemen olmam lazım, başka doktor olayına gıremem artık :)
Hadi bakalim, ilk ciddi adimi atmissin artik..sevindim senin adina.hic merak etme doktorun senin icin en güzel olani yapar muhakkak.esmeraldam evet tetkikler yapıldı işte bugun , bir sorun çıkmadı çok şükür, 11 kasım -salı galiba öğleden sonra alıcak , 1 haftam kaldı ya geçmez şimdi :)
Bende bir hafta kala cok heyecanliydim ama oraya ameluyata varinca gecti.cok rahattim..sanki ben degilde baskasi olacakmis gibi.ben sadece yalniz oldugum icin cok üzüldümrassig yani hocadan yana olumsuz bir şey hiç duymadım, güveniyorum açıkcası, nasıl bir şey istediğimi de anlattım artık ne kadar olursa hayırlısı .Ben kadere kısmete inanırım, elimden geleni yaptım gerisini görücez :) tatlı bir heyecan var sanki :)
Hayırlısı olsun canım :)esmeraldam evet tetkikler yapıldı işte bugun , bir sorun çıkmadı çok şükür, 11 kasım -salı galiba öğleden sonra alıcak , 1 haftam kaldı ya geçmez şimdi :)
Merhaba gecmis olsun acaba 10 gun sonrasinda ise donebilecek bir iyilesme saglaniyor nu. hep soru soru soruyorum ama cok tedirginimrassig yani ben şu an hala algılayamadım galiba, para fln yatırılmadı ya, kesinleşmedi gibi geliyor :)) bir de bu hafat çok doluyum düşünecek vaktim çok olmaz galiba ama haftasonu heyecan yaparım gibi geliyor ve ameliyat günü .
yalnız olmana üzüldüm benim sadece babam biliyordu , aramızda sırdı, kesinleşince anneme ve kardesime de soyledım, olumlu bi tepki vermediler acıkcası, zaten ameliyata yanımda gelmek ıstemedıler , ben de yalnız olucam muhtemelen