meme estetiği ameliyatı olan var mı?

Betull12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
2
2
Editörün Notu ; Aciz doktor reklamları ve doktordan istediğini elde edene kadar doktoru kötüleyen hastaları.

Yani özetle al birini vur ötekine.... Bu adam hakkında ne iyi ne kötü hiç bir yorum yazılmayacaktır !

Kazen

Son düzenleyen: Moderatör:
merhab! DR ile yakından görüşme sağladım ve size kötü bir yorum yapmanızı veya iyi bir yorum yapmamanızı da önermiyorum. size önerdiğim kesinlikle çok iyi yorum yapmalısınız çünkü kendisi oldukça iyi bir doktor ameliyatımdan oldukça memnunum kendisi gayet başarılı ve çok fazla ilgili bir doktor. tekrardan teşekkürler ömer bey

Son düzenleyen: Moderatör:

pardon anlayamadım ?

yazdım ama bu da diğerleri gibi bir daha siteye girmeyecek.

Son düzenleme:

kendinizi nasılda salakça ele veriyorsunuz. Burada doktor ismi ve yorumlar Cuma günü silindi ! Siz ise dün üye olup yazıp çizmişsiniz. Ne doktor ismi vardı ortada ne de sözde karalama mesajları.

Şimdi utanmadan şunu da diyebilirsiniz ama ben ziyaretçi olarak takip ediyordum !

Şansınızı zorlamayın bir konu açar 700.000 üyeye ve her gün siteye giren 1 milyon takipçiye o konuyu HER GÜN okuturum.

Şimdi defolun gidin bu siteden ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…