-
- Konu Sahibi pembeFrezya
arkadaslık talebı gonderdım bak bakalım begenecekmısın
ekledım canım gorebılırsın
cuburcuğum, çok teşekkür ederim kabul ettiğin için... yani ben bu kulüpteki hatunları plajda görsem vallahi gözümü ayıramam... bu ne güzellik.... harika olmuş. ben göğüs arası boşluğun ayarlanmasından da korkuyorum. ne bitişik olsun nede çok ayrık... ama sen mükemmel olmuşsun..
maşallah...
allah pişman etmesin cnmgörüntüsünü beğenenlerden olduğumuz için çok şükür rabbime
o günlerde gelicek inşallah
ya arkadaşlar sürekli her ameliyat olana senin önceden nasıldı var mıydı meme dokun ne kadardı duruyorum manyak mı bu kız demeyin
güzel ameliyat sonuçları gördüğümde; "kesin daha önceden çoktur göğüs dokusu ondan bu kadar güzel durmuştur", "bende böyle durmıcak kesin" diye şeytan mı dürtüyo nedir bilmiyorum
öneceden küçük memeli veya memesiz olup şimdi taş gibi olan kimler var ne olur içimi bi ferahlatın yaaaynı şekilde benim durumumda olup araştırma yapanlar da buraya lütfeeeennn :92:
begenmene cok sevındım tesekkur ederım
goğüs arası bosluguna gelınce benım gogus aram amelıyattan oncede bırbırıne yakındı o sebeple cok ayrık olmadı doktorumda bunun buyuk bır avantaj oldugunu soylemıştı
vala bende aynı durumdayım ama kafaya koydum bilgi verseler emin olup yaptırıcamda herks kendıne müslüman yaaaw anlatmıorlar:))):2:
canım gecmiş olsunbende yeni ameliyat oldum şişler ama iki üç foto koydum sekil aldıkca eklerim arkadaşlık talebi gönderdim eklersen sevinirim sen nezaman olmustun ameliyat
vala çok makbule geçer benimde küçüklük büyüklük sorunum yok sadece daha kalıcı bir dirilik istiyorum ama nekadara mal oluyor silikonlar için çok kötü şeyler duydum silikonmu bu bahsettiğiniz madde yani kafaya feci takmıştım bir ara vazgctım sımdı yıne depreşti
buyukluk kucukluk derdın yoksa sporla halledebılırsın bence.......
yok ya silikon gibi olmuor allah aşkına bukadar çok kadın yaptırabılıyorsa bu sndıgım kadar pahalı bırse deıl oyleyse sastım cunku
Cuburcum merabalar resımlerını gorebılırmıyım sekıllerınden cok bahsettıler mereak ettım arkadas olarak ekleyebılırsen benı... Ben de en cok narkozdan korkuyorumsankı bırdaha hoc uyanamaz mısım gıbı bır hıs oluyo ıcımde sızın amelıyatınız nasıl gectı narkoz sonrası ılk neler oldu ayyyy cok soru sordum sanırım ama cevaplarsan sevınırım
sana katılıyorum kesinliklevalla bana kalsa kavun klübü falan olasım var
ilk haftalar bir garip,suni bir görünüm oluor ama inan sonrası gerçek gögüsten ayrılmayacak kadar doğal bir de kıyafet alışverişinde özgürce giyinebilmek herşeyi denemek ayrı bir zevk.. merak etme doktorlar doğal bir görünüm sağlıyorlar.
slm benim biilmek iistediğm slikon büyültmek kaç paraya çıkıyor ve memnunmusunuz bende büyültmeye kara verdim sonradan hayalkırklına uramak istemiyorum bu konuda biilgi veriseniz çok sevinrim tşk edrim
slm benim biilmek iistediğm slikon büyültmek kaç paraya çıkıyor ve memnunmusunuz bende büyültmeye kara verdim sonradan hayalkırklına uramak istemiyorum bu konuda biilgi veriseniz çok sevinrim tşk edrim