meme dokusu az olup veya hiç olmayıp şimdi bomba olan hatunlar..

arkadaslık talebı gonderdım bak bakalım begenecekmısın

canım gece çıkmam gerekti şimdi baktım süper gerçekten ben daha uzun süre önce oldun sandım daha yeni sayılırmış çok güzeller güle güle kullan :) şimdi bakcam hatta kim yaptı kaç cc fln

ekledım canım gorebılırsın

cuburcuğum, çok teşekkür ederim kabul ettiğin için... yani ben bu kulüpteki hatunları plajda görsem vallahi gözümü ayıramam... bu ne güzellik.... harika olmuş. ben göğüs arası boşluğun ayarlanmasından da korkuyorum. ne bitişik olsun nede çok ayrık... ama sen mükemmel olmuşsun...

maşallah...

begenmene cok sevındım tesekkur ederım
goğüs arası bosluguna gelınce benım gogus aram amelıyattan oncede bırbırıne yakındı o sebeple cok ayrık olmadı doktorumda bunun buyuk bır avantaj oldugunu soylemıştı

pembeFrezya nerelerdesın arkadasım olan bıtenı merak edıyoruz cabuk ıyıleşte anlat ne halde senınkıler
kalemcım senın haberın vardır sen barı yaz........

vala bende aynı durumdayım ama kafaya koydum bilgi verseler emin olup yaptırıcamda herks kendıne müslüman yaaaw anlatmıorlar:))):2:

canım gecmiş olsunbende yeni ameliyat oldum şişler ama iki üç foto koydum sekil aldıkca eklerimarkadaşlık talebi gönderdim eklersen sevinirimsen nezaman olmustun ameliyat

vala bende aynı durumdayım ama kafaya koydum bilgi verseler emin olup yaptırıcamda herks kendıne müslüman yaaaw anlatmıorlar:))):2:

canım sayfaları en basından okursan herkez kendı amelıyatıyla ılgılı herseyı anlatıyor yınede merak ettıklerını sorarsan elımızden geldıgı kadar yardımcı oluruz

vala çok makbule geçer benimde küçüklük büyüklük sorunum yok sadece daha kalıcı bir dirilik istiyorum ama nekadara mal oluyor silikonlar için çok kötü şeyler duydum silikonmu bu bahsettiğiniz madde yani kafaya feci takmıştım bir ara vazgctım sımdı yıne depreşti

canım gecmiş olsunbende yeni ameliyat oldum şişler ama iki üç foto koydum sekil aldıkca eklerimarkadaşlık talebi gönderdim eklersen sevinirimsen nezaman olmustun ameliyat

sanada cok geçmiş olsun
benım 3.5 ay oldu
şişliklerın ınmesı kişiye gore degışir benımki bir ayı bulmuştu ama şekil almaya başladıgında cok guzel oluyorlar.........

buyukluk kucukluk derdın yoksa sporla halledebılırsın bence.......

yok ya silikon gibi olmuor allah aşkına bukadar çok kadın yaptırabılıyorsa bu sndıgım kadar pahalı bırse deıl oyleyse sastım cunku

kişiye uygulanacak yönteme göre fiyatlarda degişiklik oluyor 4000 tl ye de yaptıranı okudum 8000 9000 tl yede yaptıranı da

cok ıı ozaman yanı ben daha delı bır rakam beklıordum acıkcası oyuzden gozum korkmustu benım. vazgmıstım ama hakkatten ozellıkle bır kadın ıcın onemlı bırsey ben kendımı mutlu etmek adına ıstıorum gelecek seneye ancak bu sene mumkun deıl :) ama cok ıstıorum

Cuburcum merabalar resımlerını gorebılırmıyım sekıllerınden cok bahsettıler mereak ettım arkadas olarak ekleyebılırsen benı... Ben de en cok narkozdan korkuyorumsankı bırdaha hoc uyanamaz mısım gıbı bır hıs oluyo ıcımde sızın amelıyatınız nasıl gectı narkoz sonrası ılk neler oldu ayyyy cok soru sordum sanırım ama cevaplarsan sevınırım

canım ekledım senı
narkoz almak evet kolay degıl herkezde olur boyle dusunceler ama zaten bır suru kan testı yapılıyor narkoza uygun olup olmadıgını anlamak ıcın benım hıc amelıyat korkum yoktu
amelıyatım cok ıyı gectı narkozu atlatmam cok rahattı sıkıntı yasamadım tabı bu kısıye gore degısır.
amelıyat gunu foruma yazdım okadar ıyıydım benım sayfama bakarsan hepsı orada yazıyor (cubur meme amelıyatı)

slm benim biilmek iistediğm slikon büyültmek kaç paraya çıkıyor ve memnunmusunuz bende büyültmeye kara verdim sonradan hayalkırklına uramak istemiyorum bu konuda biilgi veriseniz çok sevinrim tşk edrim

slm benim biilmek iistediğm slikon büyültmek kaç paraya çıkıyor ve memnunmusunuz bende büyültmeye kara verdim sonradan hayalkırklına uramak istemiyorum bu konuda biilgi veriseniz çok sevinrim tşk edrim

Güzel türkçemizi katletmeden yazalım arkadaşlar.inanın okumakta zorluk çekiyorum. bu sözüm yanlız senin için değil arkadaşım sakın yanlış anlama beni :13:

Son düzenleme:

ben ameliyat olalı 2 sene oldu ve ben o zaman 5.500 e olmuştum,şu an fiyatlar daha farklıdır muhtemelen,ben çok mutluyum ,çok doğal bir görünümü var bir an bile pişman olmadım. karar verebilmek için farklı doktorlarla görüşmek gerekiyor bence,doktoralrın fikirlerini almak ve ona göre karar verip ameliyat olunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…