meme dokusu az olup veya hiç olmayıp şimdi bomba olan hatunlar..

arkadaşlar merak ettiğim bişey var
tamam meme küçük anladık ama bu sadece hacim olarak mı?
mesela benim meme başım da yok veya şöyle söyleyim tıpkı erkeklerinki gibi açık renk ve meme başı 1 cm den az genişliği yüksekliği de 2 mm fln
yani ben ilerde çocuğum olsa emzirebileceğimden şüpheliyim sütüm olur mu onu bile bilmiyorum :S
çok kötüyüm evlenmiycem bu yüzden bi de tüy problemi var zaten!
olmayan meme bi de iğneli epilasyonla mahvoldu
uf
öyle işte gece gece içimi dökeyim dedim :KK43:

mesela benim meme başım da yok veya şöyle söyleyim tıpkı erkeklerinki gibi açık renk ve meme başı 1 cm den az genişliği yüksekliği de 2 mm fln
yani ben ilerde çocuğum olsa emzirebileceğimden şüpheliyim sütüm olur mu onu bile bilmiyorum :S
uf

yalnız değilsin merak etme, bu sorun sadece bir tek sen de yok

mrb. kızlar benımde gogus gelısımın hıc yok bende 27 hazırana gun aldım cok heycanlıyım amelıyatdan sonra butun yasadıklarımı sızlerle paylasıcam ıns..En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::nazar:

uf

tatlım mesela benim annemin meme ucu gömülü gibi yani dışa çıkıntı yok düz gibi, ama beni de kardeşimi de emzirmiş yani.. süt olması emzirebilmek bunlarla alakalı olmuyor çok da.. üzülme şimdiden bunun için bence. ben ameliyattan önce doktorumla görüştüğümde bana dümdüz bi bayanın resmini göstermişti, tamamen düz ama meme ucu sarkmıştı.. "bak bu bayan 3 tane çocuk emzirmiş sonra ameliyat oldu" dedi.. yani süt gelmiş dümdüz olmasına rağmen.. çok şaşırmıştım hem de sevinmiştim inşaallah benden de gelir diye!
bir de ameliyata girmeden önce göğsün o kahverengi kısmındaki kabarcıklar için "doktor bey şu yağ bezelerini de alır mısınız ameliyatta?" diye sormuştum :KK9: doktorum onların yağ bezesi değil, şimdilik kapalı olan süt kanalları olduğunu söyledi :KK9: Allahtan evde sıkmamışım onları ben yağ bezesi diye :KK70: yani öyle kabarcıklar var mı sende de? onlar olunca süt gelir diye ümit ediyorum ben.. :KK31:

ya arkadaşlar sürekli her ameliyat olana senin önceden nasıldı var mıydı meme dokun ne kadardı duruyorum manyak mı bu kız demeyin :KK9:

güzel ameliyat sonuçları gördüğümde; "kesin daha önceden çoktur göğüs dokusu ondan bu kadar güzel durmuştur", "bende böyle durmıcak kesin" diye şeytan mı dürtüyo nedir bilmiyorum :KK59:

öneceden küçük memeli veya memesiz olup şimdi taş gibi olan kimler var ne olur içimi bi ferahlatın yaa :KK14: aynı şekilde benim durumumda olup araştırma yapanlar da buraya lütfeeeennn :92:

29-04-2011 de yazmışım bu kaygı dolu mesajı ve yaklaşık 20 gün sonra oldum ameliyatımı.. şimdi kendi konuma fıstık gibi yazdığıma inanamıyorum düşününce :KK12: meğer ne gereksiz kaygılarmış bunlar.. şimdi aynı tereddütleri karamsarlıkları yaşayan arkadaşların içini ferahlatmak da benim borcum sanırım :KK19: benim sıkıntılarımı da karamsarlığımı da doktor arayışlarımı da bu sitede görmek mümkün, canlı canlı günlüğüm gibi burası benim.. güzel göğüsler gördüğümde bile benimkiler dümdüz böyle güzel olmayacak diyordum.. şimdi tek kelimeyle harikalar! maşaallah :nazar: ve şükürler olsun Rabbime.. çok doğallar ve hayran kalınacak kdr güzeller, kendi göğüslerim diye söylemiyorum bunu :KK9: ki ben orasında burasında kusur arayıp dururum heryerimin :KK70: ama şuanki halime bayılıyorum.. arasına kalem koyduğumda duracak kadar yakınlaştı ve 2 ay olmadan hareketlenmeye başladı. 6.ayımda kendime aşık olmamam için biri beni durdurmalı :KK9:

benim eski durumumda olan arkadaşlar sakın üzülmesin ve karamsarlığa kapılmasın.. hatta meme dokusu hiç olmadığında daha iyi daha milimetrik simetrik sonuçlar ortaya çıkıyor diye düşünüyorum ben. meme dokusu olmayınca daha çok ağrılı oluyor deniliyordu onun da tamamen doktorla alakası var. çünkü ben sıfır ağrıyla atlattım bütün süreci. hem de kas altı yapıldığı halde.. benim tavsiyem doktorunuzu çok iyi araştırıp seçin ve sonrasında kaygılarınızı bi kenara bırakın :KK66: Rabbim isteyen herkese memnun olmadığı halinden kurtulmayı ve bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşaallah :92:

merhaba bende aynı durumdayım hatta 7 mayısa gün aldım ama yinede hep yazdığım gibi burada içimde bir sıkıntı var ya güzel durmazsa diya çünkü benimde meme dokum hiç yok yokken ayrı dert ameliyattan sonrada kötü durur pişman olurum diye çok korkuyorum birde yeni ameliyatlı ve tecrübeli olarak sana soruları olacak boy ve kilon nasıl kaç cc takıldı ben çok büyük istemiyorum doktor 300-325 dedi fakat 280 istiyorum yani öyle çok bomba gibi olsun diye bir derdim yok şu dolgululardan kurtulayım yeter

bnmde hiç göğüs dokum yoktu ve playboy kızları gibi olmasın doğal olsun dedim ve 280cc takıldı 1.5 ay önce şu an çok güzeller yavaş yavaş yumuşamayada başladılar =))

hangi cc nasıl durur kestiremiyorum küçük de olsun istemiyorum bu kadar acıya sıkıntıya değsin istiyorum zamanla da söner gibi düşünüyorum nasıl ki ilk aldığımız destekliler zamanla eziliyor bunlar da öyle olur sanıyorum..350 yaptıran birinin fotosunu görmek istiyorum tabi ilk hali de önemli offf yaptırmadan anlayamayacağım sanırım..:KK50:

Derencim 3boyutlu çalışmayla kaç cc nin nasıl duracağını görebilirsin.. sonrasında illa ameliyat olman gerekmiyor bu çalışmayı yaptırabilmek için.. ücreti de devede kulak denecek kadar uygun. şiddetle tavsiye ediyorum bu kararsızlığı yaşayan ve görmeden içime sinmez diyen herkes için..

Derencim 3boyutlu çalışmayla kaç cc nin nasıl duracağını görebilirsin.. sonrasında illa ameliyat olman gerekmiyor bu çalışmayı yaptırabilmek için.. ücreti de devede kulak denecek kadar uygun. şiddetle tavsiye ediyorum bu kararsızlığı yaşayan ve görmeden içime sinmez diyen herkes için..

Ankara da 3 boyutlu çalışma yapan dr var mı ki canım yok sanıyorum...

hangi cc nasıl durur kestiremiyorum küçük de olsun istemiyorum bu kadar acıya sıkıntıya değsin istiyorum zamanla da söner gibi düşünüyorum nasıl ki ilk aldığımız destekliler zamanla eziliyor bunlar da öyle olur sanıyorum..350 yaptıran birinin fotosunu görmek istiyorum tabi ilk hali de önemli offf yaptırmadan anlayamayacağım sanırım..:KK50:

arastirmalarim sonucu canim sadece buyuluk yetmiyor simdi baskasinda 350 buyuk dururken oburunde kucuk duruyor neden cunku cc+ profil+ gogsun genisligi+ gogus alti+ gogus ucu+boy ve+kilo butun bunlar hesaplandiktan sonra cc miktari belirleniyor. oyuzden sadce ayni cc yapmis insanlarin fotosuna bakmak yanlis tam uymasi icin ayni vucud yapisi olan la ayni durabilir buda biraz imkansiz gibi cunku herkezin vucut yapisi birbirine benzemiyor.kendimi ørnek alirsam doktor bana medium rundt ekstrahigt 400 cc dedi.okadar cok fotoraflara baktimki anladimki herkesin ayni degil.:KK59: artik doktora guvenmekten baska bisey yapacagimiz bisey yok

kızlar arkadaş olarak istek gönderiyorum lütfen kabul edin benim limon büyüklüğünde olmayan limoncukları ameliyat ettirmek istiyorum ve doğal olması çok önemli herkes gibi benim içinde eklşerseniz fotolarınıza bakıp fikir edinmek isteri :26: teşekkürler

merak etme yalnız değilsin, bazı arkadaşalr diyor ya limonun yarısı kadar belki de daha küçük,benim tanım yapabileceğim bi büyüklük bile yoktu dümdüzdüm,ne limonu limon kadar olsaydı keşke.. Dümdüzdüm,sıfır gögüs dokusu,kıyafet bile taşıyamıyordum.. Ama şonuç şahane oldu canım merak etme senin de sonuç çok güzel olacak.. Naci bey bile demişti sıfır gögüs dokusu diye,ama inan çok güzel oluyo hiç telaşlanma :KK66:

çok ağrın oldumu yani dayanamayacağın şekilde ağrı...:KK35:

X