- 4 Şubat 2011
- 368
- 4
-
- Konu Sahibi pembeFrezya
ya arkadaşlar sürekli her ameliyat olana senin önceden nasıldı var mıydı meme dokun deyip duruyorum manyak mı bu kız demeyin
güzel ameliyat sonuçları gördüğümde; "kesin daha önceden vardır onun göğüs dokusu ondan bu kadar güzel durmuştur", "bende böyle durmıcak kesin" diye şeytan mı dürtüyo nedir bilmiyorum
öneceden memesiz olup şimdi taş gibi olan kimler var ne olur içimi bi ferahlatın yaaaynı şekilde benim durumumda olup araştırma yapanlar da buraya lütfeeeennn :92:
canım ben 1 hafta önce ameliyat oldum. benimde hiç meme dokum yoktu. yani dümdüzdü :) ama şimdi çok güzellerr. hiç meme olmadığından silikon takıldıktan sonra biraz geriliyosun sonuçta bi anda kocaman oluyolar. ama sonuç mükemmel oluyor. merak etme.
merhaba bende aynı durumdayım hatta 7 mayısa gün aldım ama yinede hep yazdığım gibi burada içimde bir sıkıntı var ya güzel durmazsa diya çünkü benimde meme dokum hiç yok yokken ayrı dert ameliyattan sonrada kötü durur pişman olurum diye çok korkuyorum birde yeni ameliyatlı ve tecrübeli olarak sana soruları olacak boy ve kilon nasıl kaç cc takıldı ben çok büyük istemiyorum doktor 300-325 dedi fakat 280 istiyorum yani öyle çok bomba gibi olsun diye bir derdim yok şu dolgululardan kurtulayım yeter
merak etme yalnız değilsin, bazı arkadaşalr diyor ya limonun yarısı kadar belki de daha küçük,benim tanım yapabileceğim bi büyüklük bile yoktu dümdüzdüm,ne limonu limon kadar olsaydı keşke.. dümdüzdüm,sıfır gögüs dokusu,kıyafet bile taşıyamıyordum.. ama şonuç şahane oldu canım merak etme senin de sonuç çok güzel olacak.. naci bey bile demişti sıfır gögüs dokusu diye,ama inan çok güzel oluyo hiç telaşlanma
ilk haftalar bir garip,suni bir görünüm oluor ama inan sonrası gerçek gögüsten ayrılmayacak kadar doğal bir de kıyafet alışverişinde özgürce giyinebilmek herşeyi denemek ayrı bir zevk.. merak etme doktorlar doğal bir görünüm sağlıyorlar.
canım ben 1 hafta önce ameliyat oldum. benimde hiç meme dokum yoktu. yani dümdüzdü :) ama şimdi çok güzellerr. hiç meme olmadığından silikon takıldıktan sonra biraz geriliyosun sonuçta bi anda kocaman oluyolar. ama sonuç mükemmel oluyor. merak etme.
ayh Allahım ezan da okunurken ne olur benimkiler de doğal ve güzel olsunlar yaaa
canımm çok teşekkür ederim telkinlerin içinnbenim de limon kadar bile değil yani foton var mıydı sitede kalem bakabilir miyiiim?
aylinscim doktorun kim ameliyat tarihin belli mi? bu arada sen limoncuk diyebiliyorsan yine de birazcık varmış demekki dokudoktorunun dediği gibi..
kıyafet denerkenki o moral bozukluğu da ayrı bi dert :95: yakası biraz açık olan kıyafeti çok beğensen bile alamamak.. eğilince aman içim görünür mü diye gerilmek her seferinde ofhh!
özgürce kıyafet denemek bile harika bi duygudur eminim :92:
foto vardı sitede canım..