meme dokusu az olup veya hiç olmayıp şimdi bomba olan hatunlar..

kabul ettim cnm arkadaşlığını. ben de silikon taktırdığımda çok zayıftım. 250 bence minyon birisi için ideal. bak benimkilere ne dediğimi anlayacaksın:))

deatless mükemmel gözüküyorsun! bende çok istiyorum ama bebek yapacağımızdan erteledim. ama bir yapayım. derhal yaptırıcam derhal...

ben senin yazılarını görmemiştim daha önce. o yüzden kaç cc olduğunu göremedim. rica etsem yazabilir misin? 225 mi yoksa??

ay ben meraktan duramadım. buldum eski mesajını deatless. inanamıyorum 225 cc mişşş. ben çok çok küçük olur diye düşünüyordum. sitede genelde 300 cc civarı var. 225 cc bile benim yapıma göre büyük gözüküyor. ben hakikaten minyonum... :) gerçi senin göğüs yapın varmış ben bildiğin tahtayım... :2:

ama sana kocaman bir

kızlar ben mı yalnış hatırlıyorum pembefrezya dun amelıyat olacaktı ne oldu cok merak edıyorum haberi olan var mı?

kızlar ben mı yalnış hatırlıyorum pembefrezya dun amelıyat olacaktı ne oldu cok merak edıyorum haberi olan var mı?

ameliyattan çıkmıştı gece yazmış mesaj iyiydi diğer konusunda var msjları bende merak ediyorum şimdi nasıl...
pembefrezyaa çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
heheheh oldu canım pembefreyza..hatta dün gece yazmış bile ..iyiyim ama uyuyamıyorum diye..410 cc takılmış ve çok mutlu

ameliyattan çıkmıştı gece yazmış mesaj iyiydi diğer konusunda var msjları bende merak ediyorum şimdi nasıl...
pembefrezyaa çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

cok sevındım ıyı olduguna :)) 410 da yanı merak edılmeyecek gıbı degıl!

beğenmemesi mümkün müüü cuburcum senin ameliyat üzerinden ne kadar geçti şimdi nasıl duruşu

canım benım 3 ay 11 gun oldu ınanılmaz memnunum oldukca yumusadılar asagıya dogru bombelendı cok ama cok mutluyum bır an bıle pişmanlık duymadım goğsumu gere gere gezıyorum hayatım.

canım benım 3 ay 11 gun oldu ınanılmaz memnunum oldukca yumusadılar asagıya dogru bombelendı cok ama cok mutluyum bır an bıle pişmanlık duymadım goğsumu gere gere gezıyorum hayatım.

allah pişman etmesin cnm görüntüsünü beğenenlerden olduğumuz için çok şükür rabbime

benimkilerde bi yumuşasaydı hayırlısıyla

o günlerde gelicek inşallah

kabul ettim cnm arkadaşlığını. ben de silikon taktırdığımda çok zayıftım. 250 bence minyon birisi için ideal. bak benimkilere ne dediğimi anlayacaksın:))

merhaba deathlesscim,

özelden halaaaaa mesaj atamıyormuşum...

mahmut dinçler 250 olabileceğini söylemişti. birde bir bayan doktor ile görüşmüştüm o da 225 cc demişti. ama bana çok küçük gelmişti. ay bayan doktorun ismini unuttum balık hafızam. o doktorda çok iyiydi. forumda da ismi geçiyordu. ama bana çok küçük gelmişti. ama seni görünce çok rahatladım. hatta daha küçük bile olabilirmiş. çünkü dedim ya ben daha zayıfım. minyonum... ama sen züpper olmuşsun... çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…