- 25 Kasım 2010
- 246
- 31
-
- Konu Sahibi pembeFrezya
Ben doktorla görüştüğüm de de benim için en fazla 250 cc demişlerdi. ama ben çok zayıfım...
kabul ettim cnm arkadaşlığını. ben de silikon taktırdığımda çok zayıftım. 250 bence minyon birisi için ideal. bak benimkilere ne dediğimi anlayacaksın:))
kızlar ben mı yalnış hatırlıyorum pembefrezya dun amelıyat olacaktı ne oldu cok merak edıyorum haberi olan var mı?
kızlar ben mı yalnış hatırlıyorum pembefrezya dun amelıyat olacaktı ne oldu cok merak edıyorum haberi olan var mı?
heheheh oldu canım pembefreyza..hatta dün gece yazmış bile ..iyiyim ama uyuyamıyorum diye..410 cc takılmış ve çok mutlu
ameliyattan çıkmıştı gece yazmış mesaj iyiydi diğer konusunda var msjları bende merak ediyorum şimdi nasıl...
pembefrezyaa çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz
cok sevındım ıyı olduguna :)) 410 da yanı merak edılmeyecek gıbı degıl!
fotolarını bekliyoruz tabi
tabıkı resımsız olur mu? gercı avatar moda bende mı yapsam:)
yap tabi:) fotoların varsa beni de eklesen çok mutlu olurum, bende buara büyüklüğüne karar vermeye çalışıyorum:44:
arkadaslık talebı gonderdım bak bakalım begenecekmısın
beğenmemesi mümkün müüücuburcum senin ameliyat üzerinden ne kadar geçti şimdi nasıl duruşu
canım benım 3 ay 11 gun oldu ınanılmaz memnunum oldukca yumusadılar asagıya dogru bombelendı cok ama cok mutluyum bır an bıle pişmanlık duymadım goğsumu gere gere gezıyorum hayatım.
benimkilerde bi yumuşasaydı hayırlısıyla
kabul ettim cnm arkadaşlığını. ben de silikon taktırdığımda çok zayıftım. 250 bence minyon birisi için ideal. bak benimkilere ne dediğimi anlayacaksın:))
cubuur,
bende görebilir miyim?
:26:
benimkilerde bi yumuşasaydı hayırlısıyla