Arkadaslar bu ameliyati tayfun akoz hocama olmaya karar verdim ama ters T yani lolipop kesi olmali diyor. O sekilde yara izi kalmasından korkuyorum. Bu teknigi kullanmadan buyutmek diklestirmek mumkun mu? Bunu yapan doktor oneriniz var mi? Ya da bu ize sahipseniz goruntu ne durumda? Yardimci olur musunuz karar veremiyorum.
Merhaba. Bende tayfun hocaya ameliyat oldum. Benim sadece protez oldugu için kesi meme altında var. Izlerim de gayet iyi durumda, kantaron yağı sürmeye başladım son bir aydır baya farketti
Merhaba. Bende tayfun hocaya ameliyat oldum. Benim sadece protez oldugu için kesi meme altında var. Izlerim de gayet iyi durumda, kantaron yağı sürmeye başladım son bir aydır baya farketti
Bana 400cc taktı. Ilk ameliyatta 300 takmıştı, beni tatmin etmedi. Mesajlarımdan sürecimi okuyabilirsin. Şimdi 4 ay oldu. Agrı sızı anlamında ikisini de cok rahat atlattım, ne morarma ne baska bişey olmadı.
Bana 400cc taktı. Ilk ameliyatta 300 takmıştı, beni tatmin etmedi. Mesajlarımdan sürecimi okuyabilirsin. Şimdi 4 ay oldu. Agrı sızı anlamında ikisini de cok rahat atlattım, ne morarma ne baska bişey olmadı.
Valla ilk 1 haftayı unut cnm :) ilk hafta yardımsız pek birşey yapmanın imkanı yok. Ama bir hafta sonra ben yavastan normale dönmeye başladım. Çocugunu kucağına falan alma tabi, onun için en az 3 haftası var. Herkesin ağrı eşiği farklı ama ben hareket etmezken hiç ağrım yoktu şükür. Sadece kollarımla birşey yapmak gerekirse ters hareketlerde ağrı oluyordu. Ama dikişlerim iki kere üstüste kesilmesine rağmen hiç sıkıntım yok İşe de 9. gün başladım, kimse anlamadı bile
Cok heyecanli 10 gunluk yatili bakici ihtiyacim olur sanirim. Sonra da kucaga almadan idare edecegim gibi. 3 hafta sonra her sey tamam mi? Bir de ne zaman partner ile yakin olabiliriz?
Cok heyecanli 10 gunluk yatili bakici ihtiyacim olur sanirim. Sonra da kucaga almadan idare edecegim gibi. 3 hafta sonra her sey tamam mi? Bir de ne zaman partner ile yakin olabiliriz?