Meme büyütmeden 1 ay sonrasi..

bir de şöyle bir durum var. Doktorum kayma olursa yapabileceğim hiçbir şey yok demişti. Yani normal bir durum değil anlamına da geliyor

bir de şöyle bir durum var. Doktorum kayma olursa yapabileceğim hiçbir şey yok demişti. Yani normal bir durum değil anlamına da geliyor
Cabuk fark edilirse mudahale yapilabiliyomus, ozel band lar varmis onun asagi inmesi icin. Bende burda kendi aile doktorumla gorusmeye karar verdim cunku Turkiyede ki doktorum surekli bu duruma normal deyip duruyorlar. Ve suan vucudumda kirmizi lekeler cikmaya basladi, sag gogsumun altinda

Aynen sen yine de temkinli ol. Umarım seninki de erken müdahale olurda normale döner. Sürecini paylaşırsan sevinirim

Ayy valla agrim yok diye dikkatte pek edemiyorum cocugum kucak isteyince falan hep aliyorum kucagima şuana kadar bi bozukluk hissetmedim inşallah olmaz da. Bi ara sanki biri kucuk biri buyuk gibi geliyordu ama düzelmis

Merhaba ameliyat sonrası 6.gunum sağ ve sol meme uçları farklı biri aşağıda biri yukarıda duruyor zamanla düzelir mi böyle kalick diye çok korkuyorum korse meselesine gelince ameliyat sonrası normal annelerimizin giydiği penye balensiz Sütyen giydirmisler bugün ilk kontrole gittim bu sütyeni her kıyafet ile giyemiyorum ince askılı buna benzer sütyen giyebilir miyim dedim balensiz sporcu atleti sütyeni giyebilirsin dedi göğüs uçlarındaki farklilik zamanla düzelir mi çok korkuyorum

Aynen sen yine de temkinli ol. Umarım seninki de erken müdahale olurda normale döner. Sürecini paylaşırsan sevinirim
Bugun Turkiyedeki doktorum yazdi 2-6 ay arasi sekillenme suresiymis, bazen her iki gogus ayni sekilde iyilesmezmis beklememi tavsiye etti, umarim beklerken tek gogsum yukarda kalmam Hollandadaki aile doktorumuzla randevu yaptim birde ona danisicam bu durumu ileriki gunlerde gelismeleri sana burdan yazarim

Ben arastidigim kadariyla ve doktorumun soyledigi kadariyla, protez yerine oturdukca gogus uclarida seklini almaya baslayip esitleniyormus, sen yinede bu durumu doktorunla paylas, sizi cok iyi anliyorum cunku suan benim 1 ay doldu ve sag gogus ucum yana kaymis gibi duruyor

Benim hic gogus uclarimda farklilik yoktu ama sag memem sola gore daha buyuktü sol mememde asagihya dogru bakiyo biri damla biri yuvarlak protezmis gibiydi sanki. 1. Hafta kontrolumde sordum hayır sana öyle geliyo dedi ama kardesim annem bile farkediyodu. Sonra zamanla duzeldiler şuan ikiside esit bi esitsizlik yok. Sizde doktorunuza bi sorun neden diye duzelicekmi diye iciniz rahat etsin

ya çok sevindim senin adına :). Evet mutlaka haber ver.

Sordum anotominle alakalı dedi zamanla düzelir ama anatominde olan birşey farklılık olacak ki her insanda var bu dedi ama tatmin olmadım bu durumda aynaya baktıkça korkuyorum resim ekliyorum bu şekilde dün çekmiştim çok bariz bı. Fark yok ama endişeliyim işte

Eklentiler

• IMG_20220524_222556_119.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 127
Cok göze batan bisey yok söylemesen ben farketmezdim bile. Daha cok yeni ameliyat olmuşsun ödemler gidip şislik inince yerine gelir o memen belki daha sistir ondan yukarda duruyor gibi olabilir. Her iki memede ayni şekilde iyilesmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…