Benim de onceki mentordu. Moralinizi bozmak istemem ama memtor sert bir protez. 6.ayda bile suanki protezlerimin 2.bucuk ayki haline kiyasla cok sert kalıyordu. Ben alisamadim o kalip gb durus gitmedi. Hareket etmiyordu sadece saga sola kayiyordu. Normal goguste hareket edince bi titresim olur ya goguste o malesef yoktu. Ben hep yabanci bir cisin varmis gb hisettim. Suankiler ise benim gb oldu. Ustelik mentor tam dolu olmadigi icin dalgalanma sorunu yasadim. Bi de ustune kapsul kontraktoru olustu. Revizyonu bu sebeplerden dolayi olmak zorunda kaldim. Hic bir sikayetim kalmadi cok sukur. Umarim sizde sorun olmaz. Olmazsa 275 gercekten cok dogal durucak bi boyut ebat olarak.alışırmıyım.?az önce baktım . yok o kadar gergin ,taş gibi ,kafam kadar.. pek form alacağa da benzemiyor. mentor takti dr! Mentor oyle taş gibi kalirmıs klup yorumlarinda okudum..(ayrica dr.um çok iyi ve sorunsuz bir operasyon gecirdim.) ben hazırlıksız yakalandim. yasimi hic göstermem ve anatomik yapim iyi aslinda .. sadece 3 çocuk ve yaşım ile birlikte yercekimi yasasina yenilmis ve hacmini kaybetmişti memişler ... .. vallahi çok pişmanım. Gercekten 275 cc kücük mü? .. bana oldukça buyuk geliyor. insallah dediğiniz gibi olur.
3 ay bekliyeceğim... sonra bakıcam artik... cikartip kurtulmak lazim gelebilir... keske parasini bir hayir isinde kullansaydim. ooooof of...