- 2 Mart 2022
- 196
- 92
- 29
-
- Konu Sahibi Huysuzpanda
Bana doktorum ilk günden sporcu sudyeni giy dedi ama ben kotktum ve korse giydim 15 20 gün sonra cıkardım attım 2. Ayım dolmak üzere sporcu südyeniyle cok rahatım. Hiç birşey giymezsen yer cekimine uyum saglar diyorlar benimkiler 400cc oldugu icinde öyle oluyor oyuzden en rahat ettigim sporcu südyeni canını yakmadıgı sürece ve gögüslerini güzel sardıgı sürece nr giyecegin bence sana kalmışAmeliyatımdan snra 1. Ayım dolmak üzere artık korsemi cıkartıp sporcu sütyenine geçmek istiyorum. Ama evdeykende sürekli takmak gerekiyormu yoksa dısari cikarken taksam yeterli olurmu. Ewdeyken hic birşey takmasam bisey olurmu. Ameliyat olanlar sizler nasıl yaptınız acaba
Bende ozaman 1. Ayım dolduktan snra artik sporcu sütyenine gecis yapayim ozaman yaBana doktorum ilk günden sporcu sudyeni giy dedi ama ben kotktum ve korse giydim 15 20 gün sonra cıkardım attım 2. Ayım dolmak üzere sporcu südyeniyle cok rahatım. Hiç birşey giymezsen yer cekimine uyum saglar diyorlar benimkiler 400cc oldugu icinde öyle oluyor oyuzden en rahat ettigim sporcu südyeni canını yakmadıgı sürece ve gögüslerini güzel sardıgı sürece nr giyecegin bence sana kalmış
Bana doktorum 3 ay dedi ama ben okadar takmak istemiyorum ya. Suan top gibiler hala hic meme goruntusu yokDoktorum 6 hafta gece gündüz takılmalı demişti, ödem hızlı gidiyormuş bir de meme şekli açısından canım.
Evet iste bnde bu yüzden takmak istemiyorum acikcasi plastik top gibi bi goruntu var. Yumusama var fakat hala dim diklerBen de az önce 1. ay kontrolümden geldim. Doktor istediğini giy dedi, yeter ki balensiz olsun. Korkmana gerek yok, kolay kolay onları bozamazsın diyor
Tabi benimkiler şu an 75B beden, daha büyükler için durum farklı olabilir.
Benim şahsi fikrim korse veya sıkı sütyen taktıkça silikonlar aşağı inmeyecek. Benimkiler hala biraz yukarıda açıkçası.
Bnde biraz asagiya insin istiyorum suan hosuma gitmiyolar dimdik plastik top gibi cok yapay bi goruntu var7 sene önce meme büyütme ameliyatı oldum, hala uyku hariç hiç ihmal etmeden takıyorum, aşağı fazla inmediler haliyle . Siz de takın zaten artık daha ağır oldukları için duzenli takmanız sizin yararınıza . Yoksa sarkarlar
Sporcu südyeniyle 2. 3. Ayında inecektir yani en azından benim öyle olduBnde biraz asagiya insin istiyorum suan hosuma gitmiyolar dimdik plastik top gibi cok yapay bi goruntu var
O zaten inecek haliyle siz yine de takınBnde biraz asagiya insin istiyorum suan hosuma gitmiyolar dimdik plastik top gibi cok yapay bi goruntu var
Insallah benimde öyle olur hep bu sekilde kalsin istemiyorumSporcu südyeniyle 2. 3. Ayında inecektir yani en azından benim öyle oldu
Geceleri takayım bari uyurken o da fayda eder dimiO zaten inecek haliyle siz yine de takın
Hadii ya kayma oldugunu nasıl anladiniz peki. Ben yıkayıp kurutma dısında daha henuz hic cikartmadim. Hic memem yoktu benim. Korsesiz kalıncada aslında cok tuhaf hissediyorum sanki düşeceklermis gibi elim hep onları tutmaya gidiyorBenim 2 ay dolacak perşembe günü ve medikal sütyeni hala takıyorum gece gündüz, hiç çıkarmıyorum çünkü 1.ayın sonunda (yanlış bir şey yaptım ama ne hatırlamıyorum) sol mememde kayma oldu. Tırstım tabikii, 3 ay isterse 4 ay sürsün, şekli tam oturana kadar takarım yani. O kadar uğraştım, güzel baktım kendime tekrar bir sorun yaşamaya göze alamam. O yüzden doktorunuz ne diyorsa onu yapın bence. Ama son karar tabikide sizin.
evet çok normal benimde öyleydi her anda düşecekmiş gibi oluyordu. Bu normal bir durum. Gün ilerledikçe zaten bir önceki günden daha iyi olduğunu fakedeceksinHadii ya kayma oldugunu nasıl anladiniz peki. Ben yıkayıp kurutma dısında daha henuz hic cikartmadim. Hic memem yoktu benim. Korsesiz kalıncada aslında cok tuhaf hissediyorum sanki düşeceklermis gibi elim hep onları tutmaya gidiyor
bu arada bende hiç çıkarmamıştım banyo yapma dışında. Sanırım yanlış hareket veya gereğinden fazla yorma fark etmeden oldu. Neticesinde bedenin neye ne zaman tepki vereceğini bilmiyorsun.evet çok normal benimde öyleydi her anda düşecekmiş gibi oluyordu. Bu normal bir durum. Gün ilerledikçe zaten bir önceki günden daha iyi olduğunu fakedeceksin.
Kayma bildiğin kayma sol meme sola bakıyordu, hem görüntü diğerinden farklıydı hemde meme ucu sol yanı gösteriyordu. Düzeldi ama o günden beri daha da dikkatliyim. O yüzden acele etme.
evet çok normal benimde öyleydi her anda düşecekmiş gibi oluyordu. Bu normal bir durum. Gün ilerledikçe zaten bir önceki günden daha iyi olduğunu fakedeceksin.
Kayma bildiğin kayma sol meme sola bakıyordu, hem görüntü diğerinden farklıydı hemde meme ucu sol yanı gösteriyordu. Düzeldi ama o günden beri daha da dikkatliyim. O yüzden acele etme.
canım ya seni anlıyorum çok sinir bozucu bir durum. Benim kayma o kadar garip olmuştu ki doktorum bile şaşırdı nasıl ve hangi ara düzeldi diye. Ama araştırdığım kadarıyla maalesef normal bir durum değilMerhaba benimde 1 ay oldu meme buyultme ameliyatim, sol gogsum tamamen oturdu yerine ama sag gogsumde kayma var ice dogru ve meme ucum saga asagi dogru yon degistirdi. Cok korkuyorum boyle kalirmi diye, yaptigim masajlarda ise yaramiyo ne yapcagimi bilmiyorum. Ben Hollanda da yasiyorum doktorum Turkiyede. Sadece mesaj yazabiliyorum ve normal oldugunu soyluyorlar. Bana bu durumu yasayan arkadaslar cevap yazarsa cok sevinirim