Meme büyütme

İyi düşünün iyi olsun hepsi geçiyor kimi kokunu kıpırtadamıyor kimi yemeğe çıkıyor ama hepsi geçiyor .. benim 13 gün oldu ilk günlere göre çok daha iyiyim..
 
İyi düşünün iyi olsun hepsi geçiyor kimi kokunu kıpırtadamıyor kimi yemeğe çıkıyor ama hepsi geçiyor .. benim 13 gün oldu ilk günlere göre çok daha iyiyim..
Merhaba hic korkma bende cok korkuyordum 11 mayista ameliyat oldum yani bugun 1 hafta oldu carsamba gunu sabahtan aksama kadar disardaydim bide araba kullandim.Her bunye farkli oluyormus ben ameliyattan ciktigimda sacimi falan kendim topladim ki kas alti ameliyat oldum.Umarim seninde bir cirpida sorunsuz gecer ameliyatin.Sporcu sutyenine gelince ameliyattan korseli ciktim ben dr um takmis ama ondan sıkildım kendime aldim onu kullaniyorum.
 
Süper masabaşıysan kolaylıkla geçirirsin .. bilen var mı iş yerinde
Patronum ve bi tane arkadasim digerlerine soylemedim.Masabasi işim hic yorucu degil cok sukur.4 kg almisim moralim bozuldudeli gibi yemege vermistim kendimiyarin diyete basliyorum.sen ne durumdasin ??
 
Çok teşekkür ederim evet devamlı okuyorum ve herkesin yaşadıkları birbirinden farklı. Kimisi pişman bile olmuş ağrılar yüzünden, kimisi ertesi gün alışverişe çıkmış. Bu neyle alakalı anlayamadım. Acaba doktorun işini ne kadar iyi yaptığı ile mi alakalı yoksa kişinin ağrı eşiği ile mi bilemedim Ben de ameliyat sonrası süreçle alakalı burdan bilgi vericem araştırma yapanlar için:) inşallah sorunsuz atlatırım
 

Patronum ve bi tane arkadasim digerlerine soylemedim.Masabasi işim hic yorucu degil cok sukur.4 kg almisim moralim bozuldudeli gibi yemege vermistim kendimiyarin diyete basliyorum.sen ne durumdasin ??
Bende kilo aldım yavaştan bende başladım 2 gündür az yemeğe evde yatarken hep gelsin kebaplar gitsin tatlılar
 
Mrblarben de 28 mayista ameliyat olacagim nasil camasir almak lazim ameliyattan once mi almaliyiz?
 
Merhaba nerde hangi doktara ne kadar ucretle ameliyat oldunuz kizlar bende arastiriyorum kafam acaip karisti bilgi verirseniz sevinirim
 
Ben 11 mayista prof dr fuat yüksel’e ameliyat oldum inanılmaz memnun kaldım.İşinin ehli bir dr ameliyatimdan once 4 tane dr a gittim icime sinmedi.Fuat beye muayeneye gittigim gun ameliyat gunumu aldim ciktim.Cumartesi ameliyat oldum carsamba araba kullandim gerci herkesin bunyesi farkli ama hocanin eli cok hafif.Ameliyat olmayı dusunuyorsan git bi gorus derim.
 
Ameliyati da kiziltoprak florence nightingale de yapiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…