bu arada bekarım ben .Bir arkadaşım ilerde emzirme döneminden sonra ol çünkü sarkıyormuş dedi.Bu konuda bir fikriniz var mı?[/QUOTE
Görüştüğünüz drlarda iyi evt ben de diren çelik selçuk yüce ve Onurkan idacı ile görüştüm ve Onurkan beyde karar kıldım çünkü çok ılgiliydi ve içimi çok rahatlattı inş sorunsuz atlatırız da bizde diğer arkadaşlar gibi bir an önce kavuşuruz
Canım emzirmeden sonra öyle bir sarkma durumunun olmadığını biliyorum ama diğer tecrübeli arkadaşlar seni daha iyi aydınlatırbu arada bekarım ben .Bir arkadaşım ilerde emzirme döneminden sonra ol çünkü sarkıyormuş dedi.Bu konuda bir fikriniz var mı?
tamam canım sağ ol.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yazabilirse çok memnun olurum.Canım emzirmeden sonra öyle bir sarkma durumunun olmadığını biliyorum ama diğer tecrübeli arkadaşlar seni daha iyi aydınlatır
Sarkma her zaman olabilir çünkü yer çekimi var malüm .. ben çok araştırmıştım emzirmede bir sorun yaşanmıyor emziren arkadaşlarım olmuştubu arada bekarım ben .Bir arkadaşım ilerde emzirme döneminden sonra ol çünkü sarkıyormuş dedi.Bu konuda bir fikriniz var mı?
Teşekkürler.Genelde emzirme döneminden sonra yaptır diyorlar.Kafam çok karışıkSarkma her zaman olabilir çünkü yer çekimi var malüm .. ben çok araştırmıştım emzirmede bir sorun yaşanmıyor emziren arkadaşlarım olmuştu
Selam, benim de göğsüm cok küçüktü, 14 ay emzirdim simdi sönmüş balon gibiler. Üst kısım içeriye çöktü resmen. Çok yumuşadılar, jöle kivaminda diyeyimTeşekkürler.Genelde emzirme döneminden sonra yaptır diyorlar.Kafam çok karışık
çok teşekkürler:).Bugün randevum var , doktora soracağımSelam, benim de göğsüm cok küçüktü, 14 ay emzirdim simdi sönmüş balon gibiler. Üst kısım içeriye çöktü resmen. Çok yumuşadılar, jöle kivaminda diyeyimsarkma olmadi ama. Oncesinde silikon olursa belki emzirme döneminden sonra fazla yumuşama olur. Duzenli sütyen kullanimiyla sarkma olmaz gibi geliyor ama isin ehli bir dr dan görüş almak daha sağlıklı olur sanki
Dren ameliyat sonrasında içerdeki pis kanı dışarıya atan ince bir boru. Bana takıldı, Çarşamba günü oldum ben ameliyatımı, Perşembe çıkarken dr.um çıkarttı. Dren neden korkutuyor ki hissetmediğiniz birşey. Çıkartırken de hissetmiyorsunuz. Aynı serum çıkarken ince bir çekilme hissi oluyor ya onun gibi. En son düşüneceğiniz şey olsun bence korkmayın :)arkadaşlar bu arada diren denilen şey ne oluyor acaba bu ameliyatlarda
Teşekkürler.Dren ameliyat sonrasında içerdeki pis kanı dışarıya atan ince bir boru. Bana takıldı, Çarşamba günü oldum ben ameliyatımı, Perşembe çıkarken dr.um çıkarttı. Dren neden korkutuyor ki hissetmediğiniz birşey. Çıkartırken de hissetmiyorsunuz. Aynı serum çıkarken ince bir çekilme hissi oluyor ya onun gibi. En son düşüneceğiniz şey olsun bence korkmayın :)
boyunuz kilonuz kaç ?hayırlı olsunKızlar çok geçmiş olsun. Benim de 4 ay oldu. 425cc kas üstü var bende. 1. Aydan sonra silikonun varlığını unuttum bile. Ve yumuşama da masajla etkisini çok gösteriyor. Geçen cumartesi kontrolum vardı doktor her şey çok iyi gidiyor dedi. Umarım sizin de çok güzel olur
kas altı mı oldunuz?Ben değ 8 gün önce ameliyat oldum. 275 cc mentor yuvarlak takıldı. Hala taş gibi çok sertler. Henüz hiç sütyen deneyemedim.ben minicik istemiştim 220-250 cc bişey istiyordum ama doktorum 275 cc uygun görmüş. Bu memeler ne kadar küçülür acaba(
8. Gün hala yatıp kalkarken acıyo. Hala kapı kolu açamıyorum, ekmek bölemiyorum. Kolumu kaldıramıyorum. Ağrı yok ama hareket de edemiyorum
Teşekkür ederim. Boyum 168 kilom 65. Alt tarafım üst tarafıma göre hep bir tık genişti eskiden beri, şimdi eşitlendi. 75b idim eskiden desteksiz ile, şimdi yine desteksiz 85c oldu. Üst tarafım yani göğüs kafesim ve omuzlarım geniş olduğu için 425 normal duruyor bende. Kilonuz ve boyunuzdan çok, omuz ve göğüs kafesi genişliğiniz belirliyor silikonun nasıl duracağınıboyunuz kilonuz kaç ?hayırlı olsun
benim dr um 350 dedi boym 168 61 kiloyum nasıl duracak merak ediyorum c kap takmak hedefim
Evetkas altı mı oldunuz?
Merhabalar, sizin ameliyat sonrası sütyen ölçünüz ne oldu acaba?Geçen sene kasaltı 325 cc taktırdım. İlk 3 gün çok ağrım oldu ama zamanla geçti ve şuan aşırı memnunum. Çok doğallar. Kesinlikle hissetmiyorum. İsteyen herkesede tavsiye ediyorum.
75c şuanda. Ölçüm değişmedi aslında çünkü meme dokum vardı ve çok sarkıktı mecburen c cup alıyordum ama çok sönük oldukları için doldurmuyordu. B cup alıncada yanlardan pırtlıyordu. Şimdi dekoltem var dolu dolu c cup yani.Merhabalar, sizin ameliyat sonrası sütyen ölçünüz ne oldu acaba?