Meme büyütme

bu arada bekarım ben .Bir arkadaşım ilerde emzirme döneminden sonra ol çünkü sarkıyormuş dedi.Bu konuda bir fikriniz var mı?

bu arada bekarım ben .Bir arkadaşım ilerde emzirme döneminden sonra ol çünkü sarkıyormuş dedi.Bu konuda bir fikriniz var mı?
Canım emzirmeden sonra öyle bir sarkma durumunun olmadığını biliyorum ama diğer tecrübeli arkadaşlar seni daha iyi aydınlatır

Sarkma her zaman olabilir çünkü yer çekimi var malüm .. ben çok araştırmıştım emzirmede bir sorun yaşanmıyor emziren arkadaşlarım olmuştu

Teşekkürler.Genelde emzirme döneminden sonra yaptır diyorlar.Kafam çok karışık
Selam, benim de göğsüm cok küçüktü, 14 ay emzirdim simdi sönmüş balon gibiler. Üst kısım içeriye çöktü resmen. Çok yumuşadılar, jöle kivaminda diyeyim sarkma olmadi ama. Oncesinde silikon olursa belki emzirme döneminden sonra fazla yumuşama olur. Duzenli sütyen kullanimiyla sarkma olmaz gibi geliyor ama isin ehli bir dr dan görüş almak daha sağlıklı olur sanki

çok teşekkürler:).Bugün randevum var , doktora soracağım

arkadaşlar bu arada diren denilen şey ne oluyor acaba bu ameliyatlarda
Dren ameliyat sonrasında içerdeki pis kanı dışarıya atan ince bir boru. Bana takıldı, Çarşamba günü oldum ben ameliyatımı, Perşembe çıkarken dr.um çıkarttı. Dren neden korkutuyor ki hissetmediğiniz birşey. Çıkartırken de hissetmiyorsunuz. Aynı serum çıkarken ince bir çekilme hissi oluyor ya onun gibi. En son düşüneceğiniz şey olsun bence korkmayın :)

Mrb kızlar ben de çok heycanlıyım geçen hafta muayeneye gittim 172 cm 55 kg yum yuvarlak 325 cc moderate plus yapabiliriz doğal olur dedi sizinkiler kaç cc ve profili nasıl acaba bi de kas üstü olacak spor yaptıgım için paylaşırsanız çok sevinirim

Teşekkürler.

boyunuz kilonuz kaç ?hayırlı olsun
benim dr um 350 dedi boym 168 61 kiloyum nasıl duracak merak ediyorum c kap takmak hedefim

kas altı mı oldunuz?

boyunuz kilonuz kaç ?hayırlı olsun
benim dr um 350 dedi boym 168 61 kiloyum nasıl duracak merak ediyorum c kap takmak hedefim
Teşekkür ederim. Boyum 168 kilom 65. Alt tarafım üst tarafıma göre hep bir tık genişti eskiden beri, şimdi eşitlendi. 75b idim eskiden desteksiz ile, şimdi yine desteksiz 85c oldu. Üst tarafım yani göğüs kafesim ve omuzlarım geniş olduğu için 425 normal duruyor bende. Kilonuz ve boyunuzdan çok, omuz ve göğüs kafesi genişliğiniz belirliyor silikonun nasıl duracağını

Geçen sene kasaltı 325 cc taktırdım. İlk 3 gün çok ağrım oldu ama zamanla geçti ve şuan aşırı memnunum. Çok doğallar. Kesinlikle hissetmiyorum. İsteyen herkesede tavsiye ediyorum.

Merhabalar, sizin ameliyat sonrası sütyen ölçünüz ne oldu acaba?
75c şuanda. Ölçüm değişmedi aslında çünkü meme dokum vardı ve çok sarkıktı mecburen c cup alıyordum ama çok sönük oldukları için doldurmuyordu. B cup alıncada yanlardan pırtlıyordu. Şimdi dekoltem var dolu dolu c cup yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…