Meme büyütme

Peki ücret ne ödediniz acaba

Kızlar çıktım ameliyattan 2 saat oldu. Dayanılmayacak bir ağrı değil, sadece derin nefes almak istiyorum bir an önce :))

Gecmis olsuun ağrı yok sadece baskı hissi var o da cabucak gecer
Evet ameliyattan çıktığım zaman 1 saat falan çok ağrım oldu nedense ama sonra çok hızlı bir şekilde dindi. Şu an kollarımı çok rahat kullanabiliyorum sıfır sıkıntı. Sadece yatıp kalkarken kas ağrısı oluyor, ham vücuda spor yapmış gibi:) çok şükür hiç düşündüğüm gibi değilmiş, öyle şeyler okudum ki çok korkmuştum :)

Super benimde oyleydi o cok onemli kimisi hic kolunu kaldiramiyormus cok cok gecmis olsun.Bende asiri korkuyodum aneliyattan bu kadar sıkıntısız atlatacagımı bilsem yollar önce yaptırırdım

Super benimde oyleydi o cok onemli kimisi hic kolunu kaldiramiyormus cok cok gecmis olsun.Bende asiri korkuyodum aneliyattan bu kadar sıkıntısız atlatacagımı bilsem yollar önce yaptırırdım
Acaba bu rahatsız edici ağrılar tam olarak ne zaman son bulur ? Siz ne zaman eskiye dönmüştünüz acaba :)

Çok yavaş iyileşiyo bugün 17. Günüm ama Hala rahat değilim. Tişört zor giyiyorum yani. Hala çok sert masaja başladım ama onu da kaç dakika ya da kaç tane yapmam gerekiyo acaba

Çok yavaş iyileşiyo bugün 17. Günüm ama Hala rahat değilim. Tişört zor giyiyorum yani. Hala çok sert masaja başladım ama onu da kaç dakika ya da kaç tane yapmam gerekiyo acaba
Benim 13. Gunun coktan normal yaşantıma döndüm.Benim dr um masaja 1.ayda başla dedi.Benimkiler bi nebze yumuşadı darısı başınıza

Merhaba, bugün 3. günüm. Sabah ağrı ile uyandım hemen majezik aldım. Şu an ağrım yok anlayamadım ağrı kesicinin etkisi hala sürüyor olabilir mi yoksa gerçekten iyileşiyor muyum anlamadım? Ayrıca bu dr.un taktığı sütyen inanılmaz sıkıyor, olması gereken bu mu?

Bende de sizin gibi ağrı olmadı çok az oldu. Bi ağrı kesici alıyprdum hiç ağrım olmuypdu. Sadece hareket edince acıyodu işte kolumu zorlarsam yatıp kalkarken falan. Hareket etmediğim zaman ağrı yok sadece o baktın sıktırma şeyi ve göğsümde ağılık oldu. Ödemleri rahatsız ediyor bir de. Ağrı genelde olmuyo. Bi de sütyen şu an şiş olduğu için sıkıyor. Benim sütyen hep Etime gömülmüştü nerdeyse. Koltuklarımı falan acıtmıştı iz yapmıştı. Ödemler indikçe sütyenin sıkması azalıyor. Sıkı olması daha iyi merak etmeyin.

Merhaba bende 11 mayısta kas altı silikon ameliyatı olacağım ama bir o kadar korkuyorum banada 375 cc takacak dr um süreç zorlu mu 20 mayısta iş başı yapacağım umarım düzelmiş olurum.
Mrblar ameliyatınızı oldunuzmu süreç nasıl ilerledi bende haziran sonunda olucam ama çok korkuyorum tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?

Haziran 25 de ameliyat olacağım ama inanılmaz korkuyorum drum kas altı 360 cc dedi nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum çok araştırdım ve bu sitedeki yorumları okumaya başladım kimisi çok rahatlatıyor kimiside korkutuyor beni 34 yaşındayım 2 çocuk annesiyim göğüslerimden nefret eder oldum hiç yoklar ne giyimde ne bi tatilde hiç birşey giyinmek istemiyordum son çare ameliyat olmaya karar verdim sizin tecrübeleriniz neler?

Oncelikle merhaba benim de hic yoktu cocuklugumdan beri en buyuk kompleksimdi bende 34 yasindayim ve daha once taptirmadigima cok pismanim.Ozellikle kas altindan bende cok korkuyodum ama cok sukur hic kirktugum gibi deilmis ki o kadar korkagim ki kan verirken bile salya sumuk aglarim.Hic korkmayin bunye ile alakali bi durum cok zor gunler gecirenler de var benim sansima hersey harika ilerledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…