• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme yaptirmak istiyorum..lütfen Doktor konusunda yardima ihtiyacim var!

Benim 2 sene oldu yuvarlak protez takildi meme ucundan. Ameliyat sonrasi biraz zor ama iyilesince degiyor herseye benim kimse anlamiyor bile artik o kadar dogal ki.. Ayric 400cc takildi yani A cuptan D ye gectim bu kadar buyuk olmasini ben istedim ve vucudum kaldirdi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende Av yim simdi..C cup istiyorum ama cok büyük durur diye korkuyorum.resimlerin varmi? Beni eklermisin canim..

Selam kizlar bende Almanyada yasiyorum...Ve meme büyütme yaptirmak istiyorum aslinda sirf aklimda ve okudugum yorumlara göre Hasan Findik da yaptirmak istiyordum ama bu ara aklim cok karisti dr haldun beyide cok Met ediyorlar... Yardiminisa cok ihtiyacim var.

tu6is

Suan hasan beyin muayenesindeyim ve cok gerginim suan boyleysem kim bilir ameliyat gunu nasil olurum birde hasan bey hakkindaki son yorumlari okuyunca icimi bir korku sardi :(

Selam kizlar bende Almanyada yasiyorum...Ve meme büyütme yaptirmak istiyorum aslinda sirf aklimda ve okudugum yorumlara göre Hasan Findik da yaptirmak istiyordum ama bu ara aklim cok karisti dr haldun beyide cok Met ediyorlar... Yardiminisa cok ihtiyacim var.

tu6is

Canim sen suan türkiyedemisin? Ben bu an cenk tokat la görüstüm. .yorumlari iyiydi forumda..kendisiyle tel de konustum..cok ilgili ve sakin. .her sorumu detayli cevaplandirdi..yaptiklarini gördüm forumda..begendim...haldun bey kasimdan önce randevu vermiyor..birde herkes doktoruna kötü demiyor. .önemli olan yaptigi gögüs leri görüp begenmen.

Yok canim almanyadayim...dokuzuncu ayda türkiyeye gitmeyi düsüniyorum hem tatil hem bi iki doktorla konusmaya..Sen sonunda kararini verdin mi??cenk beydemi yaptiricaksin? Sende ama aslinda haldun beyde yaptiricaktin demi?zamanla problemin vardi diye yapamiyorsun onda? Cenk beyde nekadara yapior?

tu6is

Yok canim almanyadayim...dokuzuncu ayda türkiyeye gitmeyi düsüniyorum hem tatil hem bi iki doktorla konusmaya..Sen sonunda kararini verdin mi??cenk beydemi yaptiricaksin? Sende ama aslinda haldun beyde yaptiricaktin demi?zamanla problemin vardi diye yapamiyorsun onda? Cenk beyde nekadara yapior?

tu6is

evet önce haldun beyi istiyordum..cenk beyin yaptiklarini gördüm vede hosuma gitti..kendisi cok ilgili ve telefonda bile uzun uzun konustu benimle..fiyatta istanbula bakinca daha uygun..protetin fiyatlari her doktorda ayni..degisen sadece hastane ve doktor fiyati..özel hastaneler ve doktorlar daha fazla fiyat talep ediyor..bence hastanede kalacam bir gün. niye iki misli vereyim..her doktorda degisik fiyat aliyor ameliyat icin..kimiside adiyla ün yaptim diye fiyatlari yüksek..bu benim fikrim vede cogu doktor bana böyle aciklma getirdi..

evet önce haldun beyi istiyordum..cenk beyin yaptiklarini gördüm vede hosuma gitti..kendisi cok ilgili ve telefonda bile uzun uzun konustu benimle..fiyatta istanbula bakinca daha uygun..protetin fiyatlari her doktorda ayni..degisen sadece hastane ve doktor fiyati..özel hastaneler ve doktorlar daha fazla fiyat talep ediyor..bence hastanede kalacam bir gün. niye iki misli vereyim..her doktorda degisik fiyat aliyor ameliyat icin..kimiside adiyla ün yaptim diye fiyatlari yüksek..bu benim fikrim vede cogu doktor bana böyle aciklma getirdi..

Evet cok haklisin bende vallah öyle düsüniyorum...sonucta devletlerde iyi bence..Bide benim aklima su narkoz cok takildi ya...:)hani biz burdaki seylere aliskiniz ya acaba türkiyedeki narkozlar bizi etkiler mi :) sakin yanlis anlamayin ama aklima geldi sorim dedim..bende bi cenk tosun u ararstirim...Net fiyat vermedi mi o sana?

tu6is

Evet cok haklisin bende vallah öyle düsüniyorum...sonucta devletlerde iyi bence..Bide benim aklima su narkoz cok takildi ya...:)hani biz burdaki seylere aliskiniz ya acaba türkiyedeki narkozlar bizi etkiler mi :) sakin yanlis anlamayin ama aklima geldi sorim dedim..bende bi cenk tosun u ararstirim...Net fiyat vermedi mi o sana?

tu6is

cenk bey özel gazi hastanesinde yapiyor..fiyat 5500 den basliyor dedi. benim icin özel olmasida önemli degil..bütün o isim yapmis doktorlarda devlette calismislar..tabii özelde daha iyi para olunca kendi hastanelerini kuruyorlar..kalacam bir gün hastanede sonucta.. O nam yapmis pahali doktorlarinda mahvettikleri insanlar var. her özel ve pahali olan iyi diye birsey yok bence.
narkozu takma sen kafana..hem türk doktorlari daha bilgili bence.

cenk bey özel gazi hastanesinde yapiyor..fiyat 5500 den basliyor dedi. benim icin özel olmasida önemli degil..bütün o isim yapmis doktorlarda devlette calismislar..tabii özelde daha iyi para olunca kendi hastanelerini kuruyorlar..kalacam bir gün hastanede sonucta.. O nam yapmis pahali doktorlarinda mahvettikleri insanlar var. her özel ve pahali olan iyi diye birsey yok bence.
narkozu takma sen kafana..hem türk doktorlari daha bilgili bence.

Yani tabi öylede oluyor her ünlü Doktor iyi olucak degil...Bende türk hekimlerine daha cok güveniyorum yoksa burda da yaptirirdim ama ben illa türkiyede yaptirmak istiyorum :)

tu6is

Yani tabi öylede oluyor her ünlü Doktor iyi olucak degil...Bende türk hekimlerine daha cok güveniyorum yoksa burda da yaptirirdim ama ben illa türkiyede yaptirmak istiyorum :)

tu6is

Selam, benim teyzem göğüs ameliyatını plastik cerrah Diren Çelik'e yaptırdı Medicana Hastanesinde. Çok başarılı oldu sonuç. Tavsiye ederim :)

sorun paylaşmaktan çekinmek mi ? adam dikkate almıor dielim. fazla özgüveninden kaynaklı bir durum dielim. 2 dakikadan fazla zaman ayırmayan birinin eteğine mi yapışmak gerek ? sizden başkada ciddi anlamda iletişim konusunda memnun kalanı göremedim burda..
kısaca ben pişman oldum , demek ki bn de doktr seçmekte hata yapabilirmişim :) çnkü son kontrlümde nabzını yoklamak için yaptırmak istedgm diğer operasyonlardan bahsetmeye kalktgımda lafı ağzıma tıkıp , daha sonra geldiğnzde konuşurz diorsa , ben üzerine bişey diemem..
ki memnun olmadgımı dile getrdim , küçük göründüğünü söyledim , olmuor dedi .göğüs kafesi geniş bir kadınım , meme dokum var, kas ve vücut yapımın kaldıracağı boyutlardı yapableceği..
siz şanslıymışsınız , yaptrdgınız her operasyon Fındık'ın elinden iyi çıkmış ..
hala çok kızgınım , 2 tane başka göğüs sahibiyim .. 2si zorda ,birisini takas edip daha uygunu ile değiştrmeyi düşünüorum :) :)

Bende Hasan Fındık'a ameliyat olup memnun olmayan bir tek sizi gördüm.. İletişim konusunda asistanları var muayenehanesi var onu bırakın zaten cep telefonu var arayıp müsait misiniz diye sorduğunuzda müsait ise söylüyor..

Bence ne istediğinizi anlatamamışsınız büyük isteseniz büyük yapardı belki de denedi ama olmadı bana 325 cc koydu ama 350 de denemiş olmamış benim beklediğim den büyük bile oldu
nasıl iki dakika vakit ayırıyor onu da anlamadım bizim sarılmamız iki dk sürdü insanlar a garip gelebilir bu ama benim hayatıma sihirli bi değnek değdi sanki ben mutlu olduğunda Dr um benim kadar mutlu oldu birlikte bu mutluluğu paylaştık ve belki elli kere teşekkür ettim.. sizinle olduğunu bi öğrenin bence... birde konuşkan değil demişsiniz ben belki yarım saat nerde yaşadığımı falan anlattım özel problemlerimi hatta okuduğumuz kitaplardan bahsettik..iki farklı Hasan Bey olduğuna inanmıyorum... durumunuz a üzüldüm ancak niye böyle oldu bilmiyorum

Sonuçta hem maddi hem manevi bir süreç Dr bi problem göre kesinlikle söylerdi. Umarım geçen süreler bizi mutlu etmiştir..

Son düzenleme:
bende yurtdisindanim hic bir doktor arastirmadan Hasan Findiga ameliyatimi oldum iyikide olmusum diyorum:KK16: sihirli güzel ellere sahip kendisi bi o kadarda sicak kanli cana yakin cok iyi birisi ben kendisinde ameliyatimi olduguma inanin cok memnunum ne zaman gittiysem hep beni güler yüzüyle karsiladi asistanlari desen öyle harika bir Team <3 ben cok memnun kaldm hatta burun ameliyatini bile düsünüyorum Hasan beyi tekrar düsünün derim :) öyle cok kötü agrilarim bile olmadi cok sükür ameliyatin ertesi günü ben gezmeye bile cikmistim :KK1:

Benim de ağrım olmadı gayet iyiydim Hasan Bey mütavizilik yapıp bunun benden kaynaklı olduğunu söyledi ama benim fikrim onun maharetli elleri sayesinde.. senin kaç cc nasıl oldu ..

Yok canım ben Defne Hanım a ameliyat olalı 36 gün oldu 5500 tl ye oldum ameliyatımı.ekliyorum seni resimlere bakarsın.
Merhaba kuxsxum,,defne erkaraya ameliyat olmuşsun nasıldı ağrı sızı iyileşme durumu,,hissizlik filan varmı bende düşünüyorum da bayan doktorları araştırıyorum

Back
X