Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meme büyütme yaptirmak istiyorum..lütfen Doktor konusunda yardima ihtiyacim var!
- Konu Sahibi rassig
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba kızlar acil şekilde yardımınıza ihtiyacım var meme büyütme amelıyatı olalı 3 gun oldu hala aşırı sancım var özellikle sol gögüsüm dayanılmıcak şekilde yataktan bırısının destegı olmadıkça kalkamıyorum kalksam bıle anında nefesım kesılıyo bana bı yardım edın bu normal mı sizin süreciniz nasıl geçti
[MENTION][/MENTION]
Mesela hangi bölümler var daha?
iyi doktor demeye artık korkuorum :)) en iyisi dedim ne oldu ama forumda sana faydalı olacak bölümler var biliorsun..
[MENTION][/MENTION]
burdan ulaşabilrisin .. http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=476
Merhaba rassing,bende yurt disindayim,bi kac doktorla bende gorustum.Ama hicte karar veremiyorum canli gorusmeye gitmeden.[MENTION][/MENTION]
Turker Ozyigit le gorustum kendisi cok ilgili cok bilgi verdi ve en iyi fiyati o verde,ama yaptiklarini gormedim hic,canli gorusmeye gitmeden karar vermek cok zor.Gorusmelere gitmeye kalkirsan 1 ay gorusmeler icin vakit ayirmak lazim turkiyede.
Sen hangi doktorlarla gorustun,hangileri icine yatti
Merhaba rassing,bende yurt disindayim,bi kac doktorla bende gorustum.Ama hicte karar veremiyorum canli gorusmeye gitmeden.
Turker Ozyigit le gorustum kendisi cok ilgili cok bilgi verdi ve en iyi fiyati o verde,ama yaptiklarini gormedim hic,canli gorusmeye gitmeden karar vermek cok zor.Gorusmelere gitmeye kalkirsan 1 ay gorusmeler icin vakit ayirmak lazim turkiyede.
Sen hangi doktorlarla gorustun,hangileri icine yatti
Canimben bu sene izinde canli fatiih dagdelenle görüstüm. .hic icime yatmadi.10 dakikada bitti görüsme. .burdan iki aydir arastiriyorum..bütün cogunlikla nette isimleri gecenlerle görüstüm. .tam 15 civari doktor diyebilirim..kiminin fiyatlari yüksek kimi fazla ilgi göstermiyor, kimede inandirici degildi..bizzat cogu doktorla telefonlada görüstüm. .valla telefonda biraz anlasiliyor konusma ve anlatma tarzindan..en son ankara devlet hastanesinde güzel ameliyatlar oluyormus diye duydum.fiyatlarda özelden daha ucuz. Ama bu sefer benin izin tarihinde bos gün yokmus..su an beni ilgilendiren birkac doktor var. Zekeriya kul, hakan gündogan, nazmi baycin,güncel öztürk.. Bunlar istanbul. Ankarada da su an zühtü demir ve pr.osman latifoglu.
Yurt disindan cok zor bu isler..canli görüsemiyosun..vakit , izin yok..benim 3 haftaya kadar karar vermem gerekiyo..eylül 12 sinden sonra izinliyim.
bana özelden yazabilirsin..yazdigim isimleri birde sen arastir bakalim..böylelikle birbirimize yardimci oluruz.
sen daha hangi doktorlarla görüstün?
- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
- 333
Canimben bu sene izinde canli fatiih dagdelenle görüstüm. .hic icime yatmadi.10 dakikada bitti görüsme. .burdan iki aydir arastiriyorum..bütün cogunlikla nette isimleri gecenlerle görüstüm. .tam 15 civari doktor diyebilirim..kiminin fiyatlari yüksek kimi fazla ilgi göstermiyor, kimede inandirici degildi..bizzat cogu doktorla telefonlada görüstüm. .valla telefonda biraz anlasiliyor konusma ve anlatma tarzindan..en son ankara devlet hastanesinde güzel ameliyatlar oluyormus diye duydum.fiyatlarda özelden daha ucuz. Ama bu sefer benin izin tarihinde bos gün yokmus..su an beni ilgilendiren birkac doktor var. Zekeriya kul, hakan gündogan, nazmi baycin,güncel öztürk.. Bunlar istanbul. Ankarada da su an zühtü demir ve pr.osman latifoglu.
Yurt disindan cok zor bu isler..canli görüsemiyosun..vakit , izin yok..benim 3 haftaya kadar karar vermem gerekiyo..eylül 12 sinden sonra izinliyim.
bana özelden yazabilirsin..yazdigim isimleri birde sen arastir bakalim..böylelikle birbirimize yardimci oluruz.
sen daha hangi doktorlarla görüstün?
canımm sürekli yorumlarını görüyorum sanırım gece gündüz araştırma halindesin.daha önce konuşmuştuk bende 3 ay önce ilk ve tek görüştüğüm doktora ameliyat oldum çok şükür hiç bir problem olmadı. doktorum hakkında nette tek bir yorum yoktu hatta.aynı hafta okuldan arkadaşım daha pahalı ve isimli bir doktora ameliyat oldu ameliyat sonrası onda simetri bozukluğu oldu farklı bi korse kullanması gerekti ve normale döndü göğsü. ama bu doktoru kötü demek değildir, yada daha pahalısı daha iyi demek de değildir. . ameliyat biraz şans biraz doktorun mahareti birazda hastanın kendi meme anatomisiyle alakalı. bence yorumlara çok takılma aynı doktora ameliyat olmuş biri mükemmel derken diğeri çok kötü diye yorum yazabiliyor.15-20 doktora gidip kafa bulandırmaya da gerek yok bence daha çok aklın karışır.mesele fiyatsa doktor doktor gezilebilir ama bir göğüse üç aşağı beş yukarı her doktorun yapacağı yorum bellidir. duvarlak, damla, ptorez boyutu, kesi yeri vs. bu soylenenlerle senin isteklerin ötrüşüyosa o doktoru tercih edebilirsin. umarım içine sinen doktoru en kısa zamanda bulursun
canımm sürekli yorumlarını görüyorum sanırım gece gündüz araştırma halindesin.daha önce konuşmuştuk bende 3 ay önce ilk ve tek görüştüğüm doktora ameliyat oldum çok şükür hiç bir problem olmadı. doktorum hakkında nette tek bir yorum yoktu hatta.aynı hafta okuldan arkadaşım daha pahalı ve isimli bir doktora ameliyat oldu ameliyat sonrası onda simetri bozukluğu oldu farklı bi korse kullanması gerekti ve normale döndü göğsü. ama bu doktoru kötü demek değildir, yada daha pahalısı daha iyi demek de değildir. . ameliyat biraz şans biraz doktorun mahareti birazda hastanın kendi meme anatomisiyle alakalı. bence yorumlara çok takılma aynı doktora ameliyat olmuş biri mükemmel derken diğeri çok kötü diye yorum yazabiliyor.15-20 doktora gidip kafa bulandırmaya da gerek yok bence daha çok aklın karışır.mesele fiyatsa doktor doktor gezilebilir ama bir göğüse üç aşağı beş yukarı her doktorun yapacağı yorum bellidir. duvarlak, damla, ptorez boyutu, kesi yeri vs. bu soylenenlerle senin isteklerin ötrüşüyosa o doktoru tercih edebilirsin. umarım içine sinen doktoru en kısa zamanda bulursun
Ben hangi protez, kesi yeri veya büyüklügü bunlara bile karar veremedim..problemde bu..hepsi baska sey söylüyor..kimi me meme alti diyo, kimi ucu diyo.veya bazisi yuvarla bazisi damla diyo..bunlar cok kafami karistiriyo..fiyat gene iki asa bir yukari olabilir.
Ben hangi protez, kesi yeri veya büyüklügü bunlara bile karar veremedim..problemde bu..hepsi baska sey söylüyor..kimi me meme alti diyo, kimi ucu diyo.veya bazisi yuvarla bazisi damla diyo..bunlar cok kafami karistiriyo..fiyat gene iki asa bir yukari olabilir.
tesekkür ederim hepinize canim..sizinde detekleriniz olmasa kafayi yicem ben..
Istanbul-Cem Payaslı. Ben ameliyat oldum, bugün 3.günüm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tesekkür ederim tavsiyen icin..burada bir arkadas daha tavsiye etmisti.
sana arkadaslik göndersem kabul edermisin?belki bana biraz yardimci olursun yasadiklarinla.
merhaba,
Ben de dört ay önce Dr. Evren Helvacı'ya ameliyat oldum. benim göğüs yapım küçüktü ve o yüzden de doktor hanım protezi kas altı yerleştirdi. hastanın göğüs yapısına göre ameliyat şekli de kullanılacak protez de değişiklik gösteriyor. bunlara karar vermende ameliyatını yapacak doktorun yardımcı olacaktır merak etme.
bu sitede birçok doktor adı geçiyor, memnun olan da var olmayan da. seçim yapmak kolay değil. bence seçimini en iyi doktorla yüz yüze konuşarak yaparsın. buradan sadece ön bilgi alabilirsin
dediğim gibi benim doktorumla da görüşebilirsin. sonuçta doğru cevapları bir doktorla konuşarak elde edebilrisin.
Ben de dört ay önce Dr. Evren Helvacı'ya ameliyat oldum. benim göğüs yapım küçüktü ve o yüzden de doktor hanım protezi kas altı yerleştirdi. hastanın göğüs yapısına göre ameliyat şekli de kullanılacak protez de değişiklik gösteriyor. bunlara karar vermende ameliyatını yapacak doktorun yardımcı olacaktır merak etme.
bu sitede birçok doktor adı geçiyor, memnun olan da var olmayan da. seçim yapmak kolay değil. bence seçimini en iyi doktorla yüz yüze konuşarak yaparsın. buradan sadece ön bilgi alabilirsin
dediğim gibi benim doktorumla da görüşebilirsin. sonuçta doğru cevapları bir doktorla konuşarak elde edebilrisin.
tesekkür ederim tavsiyen icin..burada bir arkadas daha tavsiye etmisti.
sana arkadaslik göndersem kabul edermisin?belki bana biraz yardimci olursun yasadiklarinla.
Tabiki canim. Hersekilde yardimci olurum.
Tabiki canim. Hersekilde yardimci olurum.
ne kadara oldunuz cem beye ve sadece büyütme mi
Bende kararsiz kaldim simdi öyle deyince
Cok güveniyordum...
Benim gögüs dokum var biraz sarkiklik var ve biraz da Asymmetrie ben fazla büyük istemedigim Icin dr diklestirmeyi önerdi Yoksa fazla dik durmazmis istedigim gibi
canim sen ne yaptin. verdinmi doktor konusunda kararini?ben eleye eleye 3 doktor biraktim.haftaya artik randevumu almam lazim.
2 ağustosta hasan beyden randevu aldım, ayy simdiden çok heyecanlıyım :))
bizi haberdar et canim nasil gectiginden. insallah hersey gönlünce olur.
ne kadara oldunuz cem beye ve sadece büyütme mi
evet sadece buyutme. fiyati gittiginde konus bence canim yardimci olacaklardir.
Rassig. Ben dr hasan findikta kalacagim galiba :)
Ama Tek düsündüren diklestirmede T seklini kullaniyormus, yani daha cok iz belli olacak, Tek gögüs ucu yapsaydi 😬 sen Kimi düsünüOrdun?
Canim hala karar vermis degilim.bak ben cem payasliyla görüsmüstüm, bana diklestirmeyi gögüs ucundan yapiyorum dedi.burada onun cok memnun hastalari var..resimlerini gördüm. Ben begendim.bir arastir istersen.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Merhaba,Hasan bey ciddi sarkıklık olmayan memelerde meme ucundan toparlama yapıyor zaten.Fakat meme ucu toparlama yeterli olmayacak durumlarda tüm doktorlar gibi ters T şeklindeki yöntemi tercih ediyor.Böyle durumlarda diğer yöntemlerden memenin kalmaz,tekrar ameliyat yoluna gidersiniz zaten.Bu yüzden ize,yönteme takılı kalmayın.Sizi mutlu edecek,sorunları yok edecek,doktorun tavsiye ettiği yollara odaklanın..Rassig. Ben dr hasan findikta kalacagim galiba :)
Ama Tek düsündüren diklestirmede T seklini kullaniyormus, yani daha cok iz belli olacak, Tek gögüs ucu yapsaydi 😬 sen Kimi düsünüOrdun?
İzin kalması yada silikleşmesi kişiye özel bir durumdur.Başkasına çok iz kalırken sizde bu iz çok silik olabilir.Kremlerle,silikon bantlarla,yada iz için tekrar ufak bir operasyonla izler oldukça iyi bir duruma getirilebilir
Herşey gönlünüzce olsun