Ameliyat öncesi göğüsleriniz simetrik olsada ameliyat sonrası ilk altı ay birbirinden farklı olması gayet normal.Çünkü iki gögüsteki ödem asla aynı olmuyor.tek gögüs her zaman daha ödemli ve ağrılı oluyor.İyileşme süreci diğerine göre daha geç oluyor.Bunu tüm ameliyat olan arkadaşlar yaşamıştır..ben de Hasan Fındık'a oldum hafta başında. Güvenmemin sebebi sosyal medyada aktif ve başarılı , yurt dışından ünlülerde dahil birçok hastasının oluşu idi. Fiyatta bile pazarlık yapmadan seve seve ilk muayenede randevu tarihimi aldım. Pek konuşkan , telkin edici biri değil , eli iyi olsun kafi demiştim. doğal halinde farklı büyüklüklerde olan memelerimi operasyon esnasında silikon ile düzelteceğini ,simetri sağlayacağını söylemişti. lakin aralarında gözle görülür farklılık var. ikisinede aynı cc . koymuş. hafta içi kontole gideceğim , her ne kadar sakin konuşsamda kabul etmeyecek ve bir bahane bulacak hissi var. Başarılı bir sonuç elde etse idim, rinoplasti için de randevu alacaktım kış ayları için .. Bilginiz olsun yurt dışından gelecek olan hanımlar benim yaşadığım fırından yeni çıkmış süreç bu..
Doktor muayene esnasında özel bir müdahale görse idi bunu sizinle paylaşırdı.Farklı protezlerle eşitlenebileceğinide tavsiye edebilirdi.İçiniz rahat olsun,zamanla gögüsleriniz sizi rahatsız etmeyecek eşitliğe gelecektir,sabır Bu ameliyatta sabırlı olmak,bazı şeyleri zamana bırakmak çok önemli.İnanın ben ikinci senede bile bazı değişiklikleri fark ettim.Aslında zaten asla iki gögüs aynı değildir.İki elin,iki ayağın,iki gözün,vücudumuzun sol tarafı ile sağ tarafının aynı olmadıgı gibi :) Sağlıklı süreçler olsun :*