Benimde bir an evvel karar vermem lazım esimde sıkıldı bu konudan buyuteceksen büyüt konu kapansın diyo ama dun internette demet akalın'ın estetik dolayısıyla çocuğu emziremedigini duydum ve tekrar icimi bir korku sardı acaba bende böyle bir durumla karsilasirmiyim yoksa benmi büyütüyorum bilemedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meme büyütme yaptirmak istiyorum..lütfen Doktor konusunda yardima ihtiyacim var!
- Konu Sahibi rassig
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar şuan yaşadığım kötü psikoloji ve kendime olan guvensizligim nedeniyle göğüs büyütme amelıyatı olmak istiyorum internetten fatih dağdelen ismini cok duydum siz hangi doktoru tavsiye edersiniz
Canım ben Defne Erkara ya ameliyat oldum ancak Fatih Bey le aynı hastanede yapıyorlar ameliyatları.Hatta benim ameliyatımdan hemen sonra Fatih Bey bir silikon ameliyatı yaptı hastasıyla yan yana odalardaydık ve sohbet etme şansımız oldu.İyi bir estetisyen olduğunu biliyorum hatta o gün hastası bana ne kadara olduğumu sordu ben cevap verdikten sonra bende 7000 tl ye oldum dedi.Eğer Görüşmeye gidecek olursan Defne Hanım lada görüş aynı yerdeler nasıl olsa fikir edinirsin.
Kızlar şuan yaşadığım kötü psikoloji ve kendime olan guvensizligim nedeniyle göğüs büyütme amelıyatı olmak istiyorum internetten fatih dağdelen ismini cok duydum siz hangi doktoru tavsiye edersiniz
4 sene önce ankara da muharrem demiroğullarına büyütme ameliyatı oldum ve çok şükür ne agrı ne acı ne de bir sorun yaşamadım. kendi doktorumu öneririm ki ilminde başarılı bir doktordur. gidipte şikayetci olan duymadım bugüne kadar...
Dr.Hasan Fındık ile görüşmeni tavsiye edebilirim Ben kendisine ameliyat oldum,çok memnun kaldım.Benden sonra birçok arkadaşta ameliyat oldu,benim sonucumu görerek..Yurtdışından çok hastası var ayrıca..Netten kendi sitesinden iletişim bilgilerini araştır,görüşmeni tavsiye ederim
Bana resimlerini gösterebilirmisin canim..arkadaslik teklifi gönderdim..suan karar verme asamasindayim
Ikisidemi 7000 tl ye yapiyor? Birde kuşum resimlerin varmı?Canım ben Defne Erkara ya ameliyat oldum ancak Fatih Bey le aynı hastanede yapıyorlar ameliyatları.Hatta benim ameliyatımdan hemen sonra Fatih Bey bir silikon ameliyatı yaptı hastasıyla yan yana odalardaydık ve sohbet etme şansımız oldu.İyi bir estetisyen olduğunu biliyorum hatta o gün hastası bana ne kadara olduğumu sordu ben cevap verdikten sonra bende 7000 tl ye oldum dedi.Eğer Görüşmeye gidecek olursan Defne Hanım lada görüş aynı yerdeler nasıl olsa fikir edinirsin.
Ikisidemi 7000 tl ye yapiyor? Birde kuşum resimlerin varmı?
Hasan by bana 3000 euro dedi telefonda.belkide ben yurtdisinda oldugum icin fiyatlar degisiyordur bilemem. Ama benim icin pahali geldi
Rassig, merhaba Canim,
Bende hasan findiga ameliyat olmayi düsünüyorum bende Yurt disindanim.
Banada 3000€ demisti, fiyatlar türkiyedekilerine de öyle, akrabagma arattirdim, ve ona 10milyar civari dedi.
Ve hasan findigin yaptigi gögüsleri gördüm ve Tek söz muhtesem. O yüzden baska dra gitmeden ona gidecegim, Yurt disinda en Az 6000€ o yüzden fiyati cok iyi Bence
Banada 3000€ demisti, fiyatlar türkiyedekilerine de öyle, akrabagma arattirdim, ve ona 10milyar civari dedi.
Ve hasan findigin yaptigi gögüsleri gördüm ve Tek söz muhtesem. O yüzden baska dra gitmeden ona gidecegim, Yurt disinda en Az 6000€ o yüzden fiyati cok iyi Bence
Rassig, merhaba Canim,
Banada 3000 demisti, fiyatlar türkiyedekilerine de öyle, akrabagma arattirdim, ve ona 10milyar civari dedi.
Ve hasan findigin yaptigi gögüsleri gördüm ve Tek söz muhtesem. O yüzden baska dra gitmeden ona gidecegim, Yurt disinda en Az 6000 o yüzden fiyati cok iyi Bence
Evet canim ben almanyada doktora gittim ve 7.500 euro dedi.ben su an yalasik bir aydir doktor arastirmasi icindeyim..hatta türkiyede bir doktorla görüstüm ama icime yatmadi.su ana kadar yaklasik 12 tane doktorla konustum.fiyatlar özelde 2200-3200 euro arasi.ben de forumlardan internetten bir cok yerden sordum sorusturdum ve simdi 3 doktorda takili kaldim. bakalim tarih konusunda hangisi bana uygun olur.. bende bir cok resim gördüm ama her kadinin yapisi ve dokusu ayni degildir. hic bir doktor resimdeki gibi olur diyemez,dese bile dogru olmaz..bunlara aldanma..hasan findik kendisi telefonda hastsasiyla konusmuyor.herseyi asistani yapiyor..ben bunada cok deger verdim..cogu aradigim doktorlarin asistani rica edip yurt disindan oldugunu söyleyince doktorla görüstürüyorlar. buda cok önemli..bir doktorun hic yoktan konusma ve anlatma tarzini duymak insani yönlendirebiliyo..bana telefonda yarim saat detailli bilgi veren doktorlar oldu.
istersen burada kontakta kalalim.hic yoktanbirbirimize destek oluruz.mademki ikimizde yurt disindayiz.
bakarsin sen benden önce olursun ve hakikatten hasan findik cok güzel yapar gögüslerini.senin adina cok sevinirim.insallah hersey istedigin gibi ve gönlünce olur canim.sana arkadaslik teklifi göderiyorum.özelden yazisiriz istersen..
Ikisidemi 7000 tl ye yapiyor? Birde kuşum resimlerin varmı?
Yok canım ben Defne Hanım a ameliyat olalı 36 gün oldu 5500 tl ye oldum ameliyatımı.ekliyorum seni resimlere bakarsın.
Rassig, Tmm Canim sana attim arkadaslilk teklifi, ben hasan findikla bolca maillestim ve cok yardimci oldu, ünlü bir Doktor oldugu Icin ona cok güveniyorum, sonuclarda harika. Bende diklestirme ve protez olacak büyük ihtimalle, 4 augustosda görüsmem var ve esimi ikna edebilirsem 11augustosda ameliyat düsünüyorum, izin yaptigimiz Icin esim pek istemiyor izin zamani
Rassig, Tmm Canim sana attim arkadaslilk teklifi, ben hasan findikla bolca maillestim ve cok yardimci oldu, ünlü bir Doktor oldugu Icin ona cok güveniyorum, sonuclarda harika. Bende diklestirme ve protez olacak büyük ihtimalle, 4 augustosda görüsmem var ve esimi ikna edebilirsem 11augustosda ameliyat düsünüyorum, izin yaptigimiz Icin esim pek istemiyor izin zamani
Hayirli olsun simdiden canim..sen tarihi kesinlestirmis sayilirsin..artik bana yardimci olursun artik. Benim resmi gördünmü? Hasan bey bana diklestirme gerekmez dedi.seninkiler nasil?
ben de Hasan Fındık'a oldum hafta başında. Güvenmemin sebebi sosyal medyada aktif ve başarılı , yurt dışından ünlülerde dahil birçok hastasının oluşu idi. Fiyatta bile pazarlık yapmadan seve seve ilk muayenede randevu tarihimi aldım. Pek konuşkan , telkin edici biri değil , eli iyi olsun kafi demiştim. doğal halinde farklı büyüklüklerde olan memelerimi operasyon esnasında silikon ile düzelteceğini ,simetri sağlayacağını söylemişti. lakin aralarında gözle görülür farklılık var. ikisinede aynı cc . koymuş. hafta içi kontole gideceğim , her ne kadar sakin konuşsamda kabul etmeyecek ve bir bahane bulacak hissi var. Başarılı bir sonuç elde etse idim, rinoplasti için de randevu alacaktım kış ayları için .. Bilginiz olsun yurt dışından gelecek olan hanımlar benim yaşadığım fırından yeni çıkmış süreç bu..
ben de Hasan Fındık'a oldum hafta başında. Güvenmemin sebebi sosyal medyada aktif ve başarılı , yurt dışından ünlülerde dahil birçok hastasının oluşu idi. Fiyatta bile pazarlık yapmadan seve seve ilk muayenede randevu tarihimi aldım. Pek konuşkan , telkin edici biri değil , eli iyi olsun kafi demiştim. doğal halinde farklı büyüklüklerde olan memelerimi operasyon esnasında silikon ile düzelteceğini ,simetri sağlayacağını söylemişti. lakin aralarında gözle görülür farklılık var. ikisinede aynı cc . koymuş. hafta içi kontole gideceğim , her ne kadar sakin konuşsamda kabul etmeyecek ve bir bahane bulacak hissi var. Başarılı bir sonuç elde etse idim, rinoplasti için de randevu alacaktım kış ayları için .. Bilginiz olsun yurt dışından gelecek olan hanımlar benim yaşadığım fırından yeni çıkmış süreç bu..
Bak ben böyle duyunca korkuyorum ve vazgecmek istiyorum hemen..ben hala karar veremedim kime olacagima..istedigim doktor benim istedigim tarihte izinliymis..hasan fidik zate yazdigim gibi icime yatmamisti..medyada cok görünmek her zaman iyi olacak anlamina gelmez...uyardigin icin sagol canim
Bak ben böyle duyunca korkuyorum ve vazgecmek istiyorum hemen..ben hala karar veremedim kime olacagima..istedigim doktor benim istedigim tarihte izinliymis..hasan fidik zate yazdigim gibi icime yatmamisti..medyada cok görünmek her zaman iyi olacak anlamina gelmez...uyardigin icin sagol canim
rica ederim.. başıma gelen durumu paylaşmak istedim. hani mağazadan gömlek , tişört falan almıoruz ki gidip hemen değiştrelim , ameliyat bu riskleri de var. umarım herşey düzelir. siz de acele etmeyin , içinize sinsin derim ...
rica ederim.. başıma gelen durumu paylaşmak istedim. hani mağazadan gömlek , tişört falan almıoruz ki gidip hemen değiştrelim , ameliyat bu riskleri de var. umarım herşey düzelir. siz de acele etmeyin , içinize sinsin derim ...
Haklisin canim. Ben eylül iznimi bu ameliyat icin ayirmistim. Onun icin fazla zamanim yok. .doktorlarin randevulari doluyor..bilhassa yurt disinda olunca hersey maille ve telefonla yapiliyor. Insallah yanlis karar vermem
Haklisin canim. Ben eylül iznimi bu ameliyat icin ayirmistim. Onun icin fazla zamanim yok. .doktorlarin randevulari doluyor..bilhassa yurt disinda olunca hersey maille ve telefonla yapiliyor. Insallah yanlis karar vermem
yurt dışındakilere tolerans tanıyorlardır kanımca :) sizin daha bir dikkatli olmanız gerek .. bn doktorumun kapısını 2kez aşındırmıştım ameliya öncesinde
yurt dışındakilere tolerans tanıyorlardır kanımca :) sizin daha bir dikkatli olmanız gerek .. bn doktorumun kapısını 2kez aşındırmıştım ameliya öncesinde
Hayirlisi olsun hakkimizda diyorum..ama sen olurda iyi bir doktor tavsiyesi alirsan benide bilgilendir canim
Hayirlisi olsun hakkimizda diyorum..ama sen olurda iyi bir doktor tavsiyesi alirsan benide bilgilendir canim
iyi doktor demeye artık korkuorum :)) en iyisi dedim ne oldu ama forumda sana faydalı olacak bölümler var biliorsun..