Meme büyütme ve iyileşme Süreci hk.

Kilom 50, boy 1.59 iki çocuğum var.biri 4 yaşında, biri 1 yaşında.ameliyat sonrası hemen onlara bakabilmem lazım.en çok onlar için endişeleniyorum.ağrım çok olursa nasıl bakarım
canım bence 400 cc cok boy ve kilona göre benim boyum :175 kilom:60 sağ 365 sol 345 onaragmen doktor kücük yapmadım sana dedi iyileşme süreci kişiden kişiye değişiyor ancak cocuklarına bakarken 2-3 hafta yanında birinin olması gerekir bence 1-2 ay kucagına bile alamazsın cünkü benim ağrısız geçti ama su şişesinin kapagını bile açamıyorum kollarımda güçyok

400 belki büyük olabilir zayıfım ama emzirmeden dolayı hafif sarkma var ve derim çok esnek.dr eğer küçük istiyorsam kahverengi kısımdan çıkarma yapacaktı, ben istemedim.toparlamak için büyük bi protez olmalı dedi yani, e benim istediğimde büyüktü zaten.normalde doğumlardan öncede küçüktü.dolgulu destekli 80-85 in içini anca dolduruyordu.dolgusuz 75

Ağrım çok olmasın diye kas altı diilde kas üstü istedim ama doğal durmaz ve ilerki yaşlarda sarkma yapar dedi.şu an bi ağrıyı ve çocukları kafama taktım bir de iz konusunu.meme altından olcak. Her ne kadar ayakta görünmese de, düz yatınca eşimin görmesini istemem.bu beni düşündürüyor

Çok istememe rağmen korkudan vazgeçebilirim
Ben de çok korkarak bu ameliyatı perşembe günü oldum ama hemen ayağa kalkıp çocuk bakman zor olabilir çok ağrı çekmedim ama kolları kullanamiyorsun haberin olsun
Ameliyat zor değil sadece iyileşme süreci zahmetli biraz

Merhaba arkadaşlar. 17 Ocak 2014 de ameliyatım.kas altı 400 cc High profil dedi Dr.çok heycanlıyım ve çok korkuyorum
Sakın korkma valla ameliyatta zaten bişey hissetmiyorsun çıktıktan sonra hareket ettikçe kasılmaların olacak hareketsiz yatarsan hiçbişey hissetmezsin ama hareket etmen gerektiği için dikişlerde kasılma gerilme olacak birde protezler yerine yerleşecek öyle sabahtan aksama kadar dayanılmaz bi Ağrı söz konusu değil doktoruna güvenmen çok önemli çok iyi araştır agrı bi şekilde geçiyor

Ağrım çok olmasın diye kas altı diilde kas üstü istedim ama doğal durmaz ve ilerki yaşlarda sarkma yapar dedi.şu an bi ağrıyı ve çocukları kafama taktım bir de iz konusunu.meme altından olcak. Her ne kadar ayakta görünmese de, düz yatınca eşimin görmesini istemem.bu beni düşündürüyor
Izler zamanla geçiyor bence dert etme bunları kas üstü riskli olabiliyor kas altı yaptır daha sağlam olsun doktor bana dokun var kas üstü yapalım dedi risklerini Anlattı ben kas altı yaptırdım en azından 2 gün biri arkadaş olsun sana zorlandığın kısımlarda yardımcı olurlar öyle aksama kadar yatakta Ağrı'dan ölecek şekilde yatma olmayacak ara bir hareket ettikçe kasılma olacak çocuklar için biri olsun yanında sonra sen zaten yavaş yavaş yaparsın memnun değilsen yaptır derim ben çok mutluyum kız olduğumu hissettim ya çok küçük ve sarkıktı benim şimdi bomba

kızlar birde bisey sorucam size bana göğüslerim cok kücük geliyor hatta kuzenim 325 cc oldu benim 365 ona rağmen daha ilk günleri diye mi böyledir büyürmü?
Büyük gelmesi Lazım aslında ödem olduğu için sende tam tersi olmus daha önce Göğüs beden ve çevren kac cm'ydi benim beden 82 çevre 89 cm 325 cc takıldı 99 oldu hadi 2 3 cm inse 96 cm O da 80 c ye denk geliyor

Büyük gelmesi Lazım aslında ödem olduğu için sende tam tersi olmus daha önce Göğüs beden ve çevren kac cm'ydi benim beden 82 çevre 89 cm 325 cc takıldı 99 oldu hadi 2 3 cm inse 96 cm O da 80 c ye denk geliyor
88 cm di ama benim sırtım geniş o yüzden şimdi ölçmedim ölçeyim bakayım nasıl olmus:)

400 belki büyük olabilir zayıfım ama emzirmeden dolayı hafif sarkma var ve derim çok esnek.dr eğer küçük istiyorsam kahverengi kısımdan çıkarma yapacaktı, ben istemedim.toparlamak için büyük bi protez olmalı dedi yani, e benim istediğimde büyüktü zaten.normalde doğumlardan öncede küçüktü.dolgulu destekli 80-85 in içini anca dolduruyordu.dolgusuz 75
Canım bak dün kuaföre gittim orda bi kadın vardı minyon tipliydi 3 defa Göğüs ameliyatı oldum dedim neden diye sordum bu cok büyük Göğüs istiyormuş doktor öyle büyük yapmayalım dedi Bu yok büyük yap Demiş doktorda yapmış daha sonra vücut kaldırmamış büyük olduğu için bence o Büyüklük olayını bi araştır daha sonra meme uçları aşağı doğru sarkmış kadının 8 sene kullanmış daha sonra küçültmüş sende şimdi öyle sarkmayı toparlamak için büyük. Takmak bana mantıksız geldi onu mutlaka soruştur valla pişman olursun 400 sana sanki cok büyük gelir ki yerçekiminden aşağı doğru sarkar yanlış bilgi vermek istemem ama mutlaka sor kadın cok pişman olmuştu

Teşekkürler Betülkayaa. Doktoruma güveniyorum, çirkin hantal duracak bi büyüklük yapacağını sanmam.ben hiç bi şey demeden kendi dedi 400 cc ancak toparlar diye.doku çıkarmasını ve meme başı çevresinde iz olmasını da hiç istemem. Omuz ve kalça genişliğime de bakarak söyledi.sanırım en net ameliyat sırasında karar verir.

Teşekkürler Betülkayaa. Doktoruma güveniyorum, çirkin hantal duracak bi büyüklük yapacağını sanmam.ben hiç bi şey demeden kendi dedi 400 cc ancak toparlar diye.doku çıkarmasını ve meme başı çevresinde iz olmasını da hiç istemem. Omuz ve kalça genişliğime de bakarak söyledi.sanırım en net ameliyat sırasında karar verir.
Canım hayırlı olsun şimdiden meme basını bılmıyorum kas altı izi için söyledim onu sen daha iyi bilirsin tabiki kime yaptırıyorsun sen

Kilom 50, boy 1.59 iki çocuğum var.biri 4 yaşında, biri 1 yaşında.ameliyat sonrası hemen onlara bakabilmem lazım.en çok onlar için endişeleniyorum.ağrım çok olursa nasıl bakarım
4 yaşındaki neyse de bir yaş küçük kucak ister mümkün değil kucağına alman hiç kimse yokmu yardımcı olacak :KK43:

Eski dokuna göre 400 cc çok büyük değil merak etme :)

Annem bana yakın oturuyo yardım eder.ama o da çok karşı bu işe, bana bişey olsun istemiyo. Karşı da olsa olcam artık. Eşim de istemezdi normalde, hatta ona söylemeden yaptıracaktım. Dr dan geldikten sonra ona, "memelerimde emzirme sonrası bi çöküntü ve sarkma oldu, Dr memenin atrofisi teşhisi koydu" dedim. Hemen ardından " ama tedavisi varmış" dedim:)) o da öyle mi nasıl dedi. Doğal bi kür uygulanacak sanırım bir süre sargılı kalacak dedim. Ama sonra daha fazla gizleyemedim silikondan başka çare olmadığını izah ettim.çok şaşırdım ama olur dedi.karşı çıkar sanıyordum

Her ne kadar kibarlığından bana bişey demese de o da memnun değilmiş ki hemen olur dedi

Kızlar Salı aksamı ameliyat oldum bugun 3.günüm ama ağrılarım dinmedi hareket ettikçe Bıçak saplanıyor sanki ve 2.günde göğüslerim yerçekimine karşı aşağı inmeye başladı ama çok ağrım var Pzt Salı günü işe Dönmeyi amaçlıyorum sizce iyileşebilirmiyim sizin süreciniz nasıl geçti ağrılarınız ne kadar sürdü,gögüs ölçülerim 89 cm ydi şimdi 99 olmus ama inecek büyük ihtimalle çok Şiş siZde kaç cm küçülme oldu tecrübeli arkadaşlar bizimle tecrübelerini paylaşabilirmisiniz
çok geçmiş olsun güle güle kullan cnm :) ben de 14 ekim salı günü olmuştum benım oyle ağrım sızım pek olmadı ılk 2 gün kasılma 3 . gün dışarı çıkmıştım bır haftaya turp gibiydim ..şimdi tam 2 ay oldu..agrı eşiğine bağlı eger cok kötü gecmıyorsa iş başı yaparsın muhatemelen dıye düşünüyorum..fakt benım net fıkrımce bu amelıyatı olmak ısteyenler kendılerıne 2 hafta tanısın derim..2 hafta sonra amelıyat olduğunu unutulabılırler :)

X