Meme büyütme ve dikleştirme

caneycanoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
8
1
46
Merhabalar, İstanbul Avrupa yakasında meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum, iki doktor ile görüştüm ilgi olarak pek içime sinmedi ve verdiği fiyatlar çok pahalı geldi, tavsiye edebileceğiniz doktor varmı acaba? Ameliyat olan arkadaşlar öncesi ve sonrası olarak önerileriniz nelerdir.

Bende diklestirmek istiyorum istanbul da ikamet ediyorum. Büyüklüğü ölçü olarak gayet ideal 20 bin gibi rakam deniyor. Para mühim değil de
Işlem sonrası ağrı oluyormu ? Korkum o

Meme dikleştirme artı protez olanlar buraya yardım edin komplikasyonlar geçmedi acı sızı kaşıntı birde üstüne açıklık Nasıl geçecek bilmiyorum yardım edin

Meme dikleştirme artı protez olanlar buraya yardım edin komplikasyonlar geçmedi acı sızı kaşıntı birde üstüne açıklık Nasıl geçecek bilmiyorum yardım edin
Canim biz sana burdan nasil yardim edebilirizki. Imkanin varsa druna sor. Ama ameliyat sonrasi kasinti agri,sizi bendede oldu. Ilk biray dikkat ederek gecti sonrasi daha kolaydi .Simdi 3 aylik oldum yinede arada dikkat ettigim oluyor. AgAgirlik kaldirmiyorum mesela .Cok hizli kosmak yok...Yani kendini en iyi sen tanirsin ona gore dikkat edersin

Ben hala yaptıramadım siz kime, nerede ve kaç paraya yaptırdınız biraz bilgi verirmisiniz.

ben geçen sene aret çerçi özkan la görüştüm. Doktorun muayenesi bakırköyde. Acıbadem ve medicana ile anlaşmalı. medicana da olursa 8500 tl dedi. acıbadem olursa ücret artıyormus. Ben aslına ikna olmuştum ama ibrahim oskui yi önerenler çok oldu o yüzden kararsız kaldım. ibrahim beyinde muayene ücreti var. ama 400 tl civarındaydı sanırım. bilginiz olsun.

Bilgi için teşekkürler :)

Bende diklestirmek istiyorum istanbul da ikamet ediyorum. Büyüklüğü ölçü olarak gayet ideal 20 bin gibi rakam deniyor. Para mühim değil de
Işlem sonrası ağrı oluyormu ? Korkum o
Ben yeni dikleştirme ve büyütme yaptırdım. 10 gün oldu. İlk 3 gün çok ağrım oldu sonra rahatladım. Kaldıki bana kas altı slikon takıldı onun ağrısı yani. Eğer sadece dikleştirme yaptırcaksan hiç düşğnme yaptır.

Sonunda doktor bulabildim bir aksilik çıkmazsa 7 Haziran da benimde ameliyatım olacak 26 Mayıs da mamografi ve ultrason çektiricem bakalım hayırlısı :)

merhaba ben 2 ay oldu meme dikleştirmeli protez yaptıralı biraz ağrılı geçiyor ne yalan söylim. Bende dren konulmamıştı ama aynı doktora kuzenimde ameliyat oldu onda dren vardı 1 gün kaldı. Onun ilk gün kötü geçiyor ben kendisine refakatçi olarak kaldım. 3.Günden sonra herşey yolunda oluyor batma hissi vs kalmıyor.

merhaba bende meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı oldum bugun 17.günüm ankarada ferruh bingül e yaptırdım dren konulmadı herkesın agrı eşiği farklı olabılır ben fazla sıkıntı yasamadım 3 gün bandajlıydı sonra sporcu sütyenıne geçtim 15 bin ödedim bursadan gittim otel masrafları vs falan 17 bın lırayı buldu doktorum cok harıka ben memnun kaldım 405 cc takıldı lolipop teknığı ıle yapıldı göğüs kafesim genıs ve dikleştime ameliyatlarında mem dokusu alındıgı ıcın 405 cc öyle cok buyuk durmadı bana küçük bile geliyor dikleştirme de yaptırıcaksanız büyük silikon tercıh edın cünkü meme dokusu cıkarılıyor dıklestırme amelıyatında

masaja bu hafta başlıyabılecegimi soyledı doktorum üstten asağı doğru ve yanlardan ortaya dogru masaj yapılıcakmıs günde 5 dk sabah akşam yuvarlak yuksek profilli silikon konuldu allegran marka üst kısımda cok şişlil var ve meme hatları ortaya yaklassın dıye bu sekıl masaj onerdı herkese aynı masaj verılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…