- 19 Mart 2018
- 1.000
- 1.848
- 35
-
- Konu Sahibi caneycanoy
Yok Can'ım geçti dikiş açılması vardı geçti evet hala Ağrı'larım oluyor gün içerisinde ama bu benim acı eşliğimle alakalı alıştım ama. Dikiş açığım geçti çok şükür.bu arada neredeyse 1 yıllık olucam 15 şubatta merak etme herkeste aynı sorun olmuyoraçıklık derken neyi kastediyorsun canım benim bugün 48.günüm bir problem kalmadı gibi
Beniimde tam kapanmadı t çizgisinin başladığı meme çevresinin alt kısmı kabuklanıyor düşüyor tekra başlıyor kabuklanmaya şuan sanki son kabuğu beni izleyip albümüme bakabilirsin ilk ameliyat tan çıkıp drun gösterdiği resme bakınca ben ne yaptım bu izler geçmez dedim senin iz durumun nasılYok Can'ım geçti dikiş açılması vardı geçti evet hala Ağrı'larım oluyor gün içerisinde ama bu benim acı eşliğimle alakalı alıştım ama. Dikiş açığım geçti çok şükür.bu arada neredeyse 1 yıllık olucam 15 şubatta merak etme herkeste aynı sorun olmuyor
Fotona yorum yaptım canım evet ilk gördüğümde bende korkmuştum ama Zaman'la düzeliyor merak etmeBeniimde tam kapanmadı t çizgisinin başladığı meme çevresinin alt kısmı kabuklanıyor düşüyor tekra başlıyor kabuklanmaya şuan sanki son kabuğu beni izleyip albümüme bakabilirsin ilk ameliyat tan çıkıp drun gösterdiği resme bakınca ben ne yaptım bu izler geçmez dedim senin iz durumun nasıl
İki ay oldu meme çevresini hissediyorum ama uçları hala hissetmiyorum sizin sorunuzu görünce baktım :)dikleştirme ve protez taktıran arkadaşlar meme ucu hassasiyetiniz nasıl oluyor
bugün sağ göğüs ucuma his gelmiş solda his yok 68.günİki ay oldu meme çevresini hissediyorum ama uçları hala hissetmiyorum sizin sorunuzu görünce baktım :)
Benimde ilk günden itibaren hissediyorum. Ve aşırı hassas hemdebugün sağ göğüs ucuma his gelmiş solda his yok 68.gün
Super ozaman hissetmeniz icim rahatladibugün sağ göğüs ucuma his gelmiş solda his yok 68.gün
bana dikleştirmede oldu canım o yüzden olabilirBenimde ilk günden itibaren hissediyorum. Ve aşırı hassas hemde
Evet evet benimde hem dikleştirme hemde çok zayıflarıyım için doku az dedi ve protez konuldu.bana dikleştirmede oldu canım o yüzden olabilir
Kas altımı yapıldı canımEvet evet benimde hem dikleştirme hemde çok zayıflarıyım için doku az dedi ve protez konuldu.
Ya inan onu sormak hiç aklıma gelmedi. Sanirim ben çoluğu çocuğu büyüttüm.emzirme olayı olmayacağı için sormadım )) ama pazartesi kontrole gidicem insallah unutmazsam sorayimKas altımı yapıldı canım
Ya bisey soylicem foto da hiç aşağı inmiş gibi değil ama ilk günlere göre benimkide bir tik aşağıda ama normali bu diye düşünmüştüm.Kas üstünde his kaybolmuyormuş slikonu alttan yukarı ittiğimde üste çıkartabiliyorum sendede öyle oluyormu baya aşağı indi ödemli halinde üste doğru çıkıntı vardı o yok artık senin kaçıncı günün ameliyatının sende durum nasıl canım foto koysan keşke
Yüz üstü yat demişti doktorum benim eğer masajdan korkuyorsan yüzüstü yat canım senin küçük belki ondan anlamıyorsundur silikonu bana 380 cc takıldı kendi mememde hiç yoktu normal galibaYa bisey soylicem foto da hiç aşağı inmiş gibi değil ama ilk günlere göre benimkide bir tik aşağıda ama normali bu diye düşünmüştüm.
Birde ben silikonlarla o kadar uğraşamıyorum korkudan ))
Öyle çok net hissedemiyorum silikonlari.mssaj yaparken bile çok sert yapamıyorum.
Benim 38 gün oldu. 275 hp mentor yuvarlak takıldı ölçüde değişiklik olmadı 80 b devam.
Seninki çok güzel görünüyor kafaya tatlıcak bisey yok bence ben beyinlilerdense çok memnunum.
Berkhan Yılmaz yaptı ameliyatımı kadiköy acıbadem hastanesi