Meme büyütme ve dikleştirme

açıklık derken neyi kastediyorsun canım benim bugün 48.günüm bir problem kalmadı gibi
Yok Can'ım geçti dikiş açılması vardı geçti evet hala Ağrı'larım oluyor gün içerisinde ama bu benim acı eşliğimle alakalı alıştım ama. Dikiş açığım geçti çok şükür.bu arada neredeyse 1 yıllık olucam 15 şubatta merak etme herkeste aynı sorun olmuyor

Beniimde tam kapanmadı t çizgisinin başladığı meme çevresinin alt kısmı kabuklanıyor düşüyor tekra başlıyor kabuklanmaya şuan sanki son kabuğu beni izleyip albümüme bakabilirsin ilk ameliyat tan çıkıp drun gösterdiği resme bakınca ben ne yaptım bu izler geçmez dedim senin iz durumun nasıl

Fotona yorum yaptım canım evet ilk gördüğümde bende korkmuştum ama Zaman'la düzeliyor merak etme

Gercekten meme uclari kesilip yeniden dikiliyor bence hissedilmez gibime geliyor. Sezeryan kesigini dokundugumda hissetmiyorum mesela aynimidir bilmem ama

Kas üstünde his kaybolmuyormuş slikonu alttan yukarı ittiğimde üste çıkartabiliyorum sendede öyle oluyormu baya aşağı indi ödemli halinde üste doğru çıkıntı vardı o yok artık senin kaçıncı günün ameliyatının sende durum nasıl canım foto koysan keşke

Ya bisey soylicem foto da hiç aşağı inmiş gibi değil ama ilk günlere göre benimkide bir tik aşağıda ama normali bu diye düşünmüştüm.
Birde ben silikonlarla o kadar uğraşamıyorum korkudan ))
Öyle çok net hissedemiyorum silikonlari.mssaj yaparken bile çok sert yapamıyorum.
Benim 38 gün oldu. 275 hp mentor yuvarlak takıldı ölçüde değişiklik olmadı 80 b devam.
Seninki çok güzel görünüyor kafaya tatlıcak bisey yok bence ben beyinlilerdense çok memnunum.

Yüz üstü yat demişti doktorum benim eğer masajdan korkuyorsan yüzüstü yat canım senin küçük belki ondan anlamıyorsundur silikonu bana 380 cc takıldı kendi mememde hiç yoktu normal galiba

Merhaba arkadaslar nasilsiniz. Benim bugun ameliyat gunum belli oldu ama ben cok durgunlastim biran once tarih belli olsa diyen ben haber gelince duruldum kaldim. Arkadaslarim cok kiziyor ne gerek var allah korusun ameliyat sonucta vazgec diye benim modumu bayagı dusurduler. Ben karar verdim bu yola girdim ama olumsuz dusunceler duyunca nebiliyim moralim bozuldu. Birde habersizce olacagim ameliyati annemle ayni binadayiz gorumcemde kalacagim 1 hafta onun sıkıntısı basladı birsey saklamak ne kadar zormus birde heyecanla istedigin birseyi en yakinlarina anlatamaman cok zor. Dua ediyorum hayirli olacaksa olsun diye karmakarisigim suanda gercekten degermi bu kadar acıya diye ama bir taraftandA basit bir karar degil ki vazgectim demek esim herseyi bu ameliyata gore ayarladi isini vs... ama olmayim da diyemiyorum sadece insanlardan saklamak yoruyor beni...
Kafanizi utuledim ama icimi dokmek istedim sizlere sonucta yasayan anlar diye dusundum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…