- 23 Ekim 2024
- 46
- 5
- 26
Boyutu ideal 275 cc mentor marka ben büyük istemedim boyum 1.65 kilo 60 ilk başta küçük geliyordu gözüme ama alıştım görüntüsüne fakat sarkık hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyutu ideal 275 cc mentor marka ben büyük istemedim boyum 1.65 kilo 60 ilk başta küçük geliyordu gözüme ama alıştım görüntüsüne fakat sarkık hala
Sarkmasının sebebi nedir? Silikonla sarkma cok zor uzun yıllar sonra olur diye biliyorumBoyutu ideal 275 cc ben büyük istemedim boyum 1.65 kilo 60 ilk başta küçük geliyordu gözüme ama alıştım görüntüsüne fakat sarkık hala
Fazla dikleştirme yapılmamışSarkmasının sebebi nedir? Silikonla sarkma cok zor uzun yıllar sonra olur diye biliyorum
Merhaba. İyi bir dr edinirseniz korkulucak hicbir sey yok emin olun. Ben de diklestirme ve protez operasyonu gecirdim 6 ay once. Hatta suan 6 ay kontrolume geldim bekliyorum diklestirme yapilmasina ragmen dr um iz birakmadi. Yani sadece gogus altinda izim var iceriden diklestirdi ve var olan izlerim de neredeyse siliklesti. Operasyonum okadar uzun surmedi saniyorum 2 saate yakin. İlk bir hafta biraz sikinti yasadim cunku medikal korsenin altinda bir de sariliydi gogus bolgem ve cok baski hissi vardi. Kollari kullanmamak da biraz zorluyor. Fakat oyle deli agrilarim olmadi. İki haftanin sonunda nerdeyse normale donmustum. Uc haftanin sonunda da gunluk rutinime dondum. Oglum oldugu icin darbe almamaya kollarimi zorlamamaya ve agir kaldirmamaya dikkat ettim. Ve suanda cok mutluyum. Goguslerim yumusadi asil sekili ortaya cikti hc bir sorunum kalmadi. İyiki yaptirmisim diyorum. İlk bir hafta cocuklarimizla ilgilenmek uzere ve size yardimci olmak icin yaninizda biri olursa cok rahat gecirirsiniz. İki hafta annem yardimci oldu bana. Evet olumsuz ornekler de var ben de burda okuyorum. Nitekim bir arkadasim da kotu bir sonucla karsilasti sonra revizyon olmak zorunda kaldi. Burda en onemlisi dr secimi. İyi arastirin ve iyi bir dr bulun. Gerisi kolay gonlunuzce olsun..Merhaba arkadaslar, 2 çocuk sonrası gögüslerimde sarkma ve hacim kaybı oldu. Cok buyuk gögüslerm yok 80 bedenim. Ameliyat olmaya karar verdim ve tüm işlemlerimi hallettim sadece günümü bekliyorum. 15 gün oncede kuzenim oldu gözümün onunde örnegide var ama süreci bilmiyoruz bekliyoruz neler olacak diye. Bende kendm için sürecin eksi yönlerini düsününce cok kararsız kaldım. 3 saat ameliyat ayılmayla 4 saati buluyomus. Çok uzun geldi bana süresi. Panik atağım tutuyo 1 haftadır cok zor günler geciriyorum. Anestezinin eksileri meme diklestirmenin eksileri ya basıma gelirse diye derken çöküse gectim. Çarpıntılarım oluyo. Eşim gerek olmadgını söylesede ben kendmi daha iyi hissedecegmi biliyorum. Ama yaptiramamakdan da korkuyorm. Yaptıranlar bilgi verirse artılarını eksilerini cok sevinirim:)
Onurkan bey mi söyledi? Şunu biliyorum ben silikon icindeyken dikleştirme yapıyolar ama bu genel anesteziylemi lokallemi blmiyorum. Peki napcaksnzBen bugün gittim doktor klinikte lokal anestezi altında tekrardan deri alacağını söyledi 6 ay dolunca
Böyle bişey duydunuz mu hiç
Kabul ettim ama çok korkuyorumOnurkan bey mi söyledi? Şunu biliyorum ben silikon icindeyken dikleştirme yapıyolar ama bu genel anesteziylemi lokallemi blmiyorum. Peki napcaksnz
Hayır farklı bir doktorKabul ettim ama çok korkuyorum
Sürecinizi benimlede paylsirssnız cok sevinrm. İnsallah sonuç guzel olurKabul ettim ama çok korkuyorum
Tamam inşaAllahSürecinizi benimlede paylsirssnız cok sevinrm. İnsallah sonuç guzel olur