Meme büyütme ve dikleştirme

Bende olmayi cok istiyorum.diklestrme ve protez beni izleyenilirmisin canim fotolatdan fikir edinmek istiyorum .meme ucunda his kaybi oldumu ve ne kadar sure sonra cinsel hayatta es dokunabilir.kusurabakmayin soruyorum ama hepsini merak ediyorum☺

dikleştirme+protez ameliyatındannmemnun kalmış, istanbul’da iksmet eden arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Özellikle doktor konusunda önerilerinizi bekliyorum.

Geçmiş olsun. Benim de 6. Günüm mentor 325 cc kas altı ameliyatı oldum,masaja başlamadım henuz. Bir şey merak ediyorum ameliyattan sonraki süreçte evde göğüslerde şişkinliğin arttı mı? Ben her sabah uyandığımda göğüslerim biraz daha şişmiş bir halde oluyor. Korkmaya başladım

doktorunuz kimdi?
Açıkçası bn silikon yaptırıp sonradan pişman olanları okudum yağ enjeksiyonu ve protestan vaz geçtim sadece kendi var olan dokusuyla diklestirme istiyorum protezce kapsül oluşumu riski varmis 10 ila 12 yıl oldu varmis bunları göz önünde nulunduruarak sadece kendi meme dokunma diklestirme dusunuyorum minyonum dr um kucuk olur dedi yağ enjeksiyonunu önerdi ram kat in germe ve diklestirme kombine için görüştüm özelde

hangi doktorla görüştünüz? hazır anestezi yiyip dikleştirme yaptıracaksınız eğer küçük bir memeniz varsa bende silikonda koydurun çünkü koyulan silikon dikelştirmenin ömrünü uzatıyor yani ileri de tekrar sarkma ile yaşa bağlı karşı karşıya kalacaksınız.

Slm cnm bakanım dr umda karar verdim tam karın germe ve göğüs diklestirme protez derse kabul edicem artik sıcak bakmaya baslar im proteze allah hakkımda hayırlısını nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…