- 19 Mayıs 2018
- 65
- 11
- 43
-
- Konu Sahibi caneycanoy
masaja bu hafta başlıyabılecegimi soyledı doktorum üstten asağı doğru ve yanlardan ortaya dogru masaj yapılıcakmıs günde 5 dk sabah akşam yuvarlak yuksek profilli silikon konuldu allegran marka üst kısımda cok şişlil var ve meme hatları ortaya yaklassın dıye bu sekıl masaj onerdı herkese aynı masaj verılmıyor
benim doktorumda masajı önerdi benim okuduğum bilgiler kadarıyla masaj meme dokumuza alışmamızı ve daha hızlı yumuşamayı sağladığı için eriliyormuş. doktorumda öle söyledi ama yapmazsan da aynı sonuca 1 ay daha geç ama bir şekilde aynı sonuca ulaşır dedi dr.ekrem beymasaja bu hafta başlıyabılecegimi soyledı doktorum üstten asağı doğru ve yanlardan ortaya dogru masaj yapılıcakmıs günde 5 dk sabah akşam yuvarlak yuksek profilli silikon konuldu allegran marka üst kısımda cok şişlil var ve meme hatları ortaya yaklassın dıye bu sekıl masaj onerdı herkese aynı masaj verılmıyor
merhaba insallah ya üst bölgesi baya şiş durumda doğal zeytınyagı ıle masaj yapıyorum iyi geliyor korseyide bu hafta bir tık sıkılastırdım öyle demıştı doktorum ama bu halı bıle o kadar güzel kı ben cok begendım benım hiç göğsum yoktu tübüler meme deformıtesı dedi doktorum halk dılınde keçi memesı denıyormus :)benim doktorumda masajı önerdi benim okuduğum bilgiler kadarıyla masaj meme dokumuza alışmamızı ve daha hızlı yumuşamayı sağladığı için eriliyormuş. doktorumda öle söyledi ama yapmazsan da aynı sonuca 1 ay daha geç ama bir şekilde aynı sonuca ulaşır dedi dr.ekrem bey
sevindim sanin adına:) korse için ben korseyi çok kullanmadım.yandan sıkıyor rahatsız ediyor diye çıkarabilirmiyim diye izin istedim sıkıntı olmaz dediler. zeytinyağı ile masaj yapma olayı iyiymiş:)merhaba insallah ya üst bölgesi baya şiş durumda doğal zeytınyagı ıle masaj yapıyorum iyi geliyor korseyide bu hafta bir tık sıkılastırdım öyle demıştı doktorum ama bu halı bıle o kadar güzel kı ben cok begendım benım hiç göğsum yoktu tübüler meme deformıtesı dedi doktorum halk dılınde keçi memesı denıyormus :)
korseyı hafta da birgün cıkar dedı korse önemlı dedı doktorum 2 ay kullanmalısın dedi.ben zeytınyağından memnun kaldım malum bursa gemlıklı olunca annem her yaraya zeytınyağını surerdı saç bakımnda cilt bakımında başka bısey tanımaz eski usul ama cok işe yaradı :)sevindim sanin adına:) korse için ben korseyi çok kullanmadım.yandan sıkıyor rahatsız ediyor diye çıkarabilirmiyim diye izin istedim sıkıntı olmaz dediler. zeytinyağı ile masaj yapma olayı iyiymiş:)
merhabaMeme dikleştirme artı protez olanlar buraya yardım edin komplikasyonlar geçmedi acı sızı kaşıntı birde üstüne açıklık Nasıl geçecek bilmiyorum yardım edin
merhaba bende meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı oldum bugun 17.günüm ankarada ferruh bingül e yaptırdım dren konulmadı herkesın agrı eşiği farklı olabılır ben fazla sıkıntı yasamadım 3 gün bandajlıydı sonra sporcu sütyenıne geçtim 15 bin ödedim bursadan gittim otel masrafları vs falan 17 bın lırayı buldu doktorum cok harıka ben memnun kaldım 405 cc takıldı lolipop teknığı ıle yapıldı göğüs kafesim genıs ve dikleştime ameliyatlarında mem dokusu alındıgı ıcın 405 cc öyle cok buyuk durmadı bana küçük bile geliyor dikleştirme de yaptırıcaksanız büyük silikon tercıh edın cünkü meme dokusu cıkarılıyor dıklestırme amelıyatında
Sonuç ne olduBen de Ferruh Bingul den randevu aldım, carsamba günü gideceğim. Meme dikleştirme ve silikon istiyorum .Çok ağrı oluyor mu?Sarkiklik cokmuydu sizde?Foto gönderebilir misiniz özelden
7 gün önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. kas zarı altına yapıldı protezlerim (175cc) sadece dikleştme yapılmasını istiyordum fakat doktorum gögüslerimin küçük kalıp beni mutlu etmeyeceğini düşünerek protez takmış.
ilk akşam çok zorlandım agrılarım oldu fakat şuan çok daha rahatım dışarı çıkıp günlük hayatımı devam ettirebiliyorum fakat gögüslerim çok şiş ve gögüs uçlarım sanki yeteri kadar yükselmemiş gibi geliyor acaba şişler inicek mi? şişler inince gögüs uçlarım normal olması gereken yere çıkıcaklar mı? çok endişeliyim. 1 buçuk ay içinde yavaş yavaş oturacagını söylüyor herkes fakat ben tedirginim.
Pahalı derken ne kadar fiyat veriyorlar devlet hastanesinde? Sadece protez fiyatı 4000 tl bilginiz olsunBende doktor bulamiyorum bulduklarim cok pahali fiyat veriyor devlet istiyorum oda pahali bir fiyat verdi ankara tip fakultesi varmi devlette yaptiran hastane fikir verin.
Siz kime yaptirdiniz
devlet hastahanesi 12000 neymiş o öyle ben 9000 e özelde yaptırdım hemde bulunduğum ilçenin en pahalı hastahanesi çokta memnun kaldım12000 fiyat veriyor
açıklık derken neyi kastediyorsun canım benim bugün 48.günüm bir problem kalmadı gibiMeme dikleştirme artı protez olanlar buraya yardım edin komplikasyonlar geçmedi acı sızı kaşıntı birde üstüne açıklık Nasıl geçecek bilmiyorum yardım edin
Ben yeni dikleştirme ve büyütme yaptırdım. 10 gün oldu. İlk 3 gün çok ağrım oldu sonra rahatladım. Kaldıki bana kas altı slikon takıldı onun ağrısı yani. Eğer sadece dikleştirme yaptırcaksan hiç düşğnme yaptır.[/QUO
merhaba sizi izledim sizde beni izleyebilirmisiniz dikiş durumlarımızı görebiliriz fikir olur banada aynı işlemler yapıldı