Meme büyütme ve dikleştirme

benim doktorumda masajı önerdi benim okuduğum bilgiler kadarıyla masaj meme dokumuza alışmamızı ve daha hızlı yumuşamayı sağladığı için eriliyormuş. doktorumda öle söyledi ama yapmazsan da aynı sonuca 1 ay daha geç ama bir şekilde aynı sonuca ulaşır dedi dr.ekrem bey

merhaba insallah ya üst bölgesi baya şiş durumda doğal zeytınyagı ıle masaj yapıyorum iyi geliyor korseyide bu hafta bir tık sıkılastırdım öyle demıştı doktorum ama bu halı bıle o kadar güzel kı ben cok begendım benım hiç göğsum yoktu tübüler meme deformıtesı dedi doktorum halk dılınde keçi memesı denıyormus :)

2017 aralık ayında vajinoplasti oldum bu yıl hep ameliyatlarla geçti 40 yaş bakımı oldu bes tane normal doğumdan sonra kadınlıktan çıkıyor insan şimdi genc kız oldugum doneme geri döndum meme büyütme ameliyatı sırasında dudak dolgusu da yapıldı aslında genclığın kıymetını bılmıyor ınsan

sevindim sanin adına:) korse için ben korseyi çok kullanmadım.yandan sıkıyor rahatsız ediyor diye çıkarabilirmiyim diye izin istedim sıkıntı olmaz dediler. zeytinyağı ile masaj yapma olayı iyiymiş:)

sevindim sanin adına:) korse için ben korseyi çok kullanmadım.yandan sıkıyor rahatsız ediyor diye çıkarabilirmiyim diye izin istedim sıkıntı olmaz dediler. zeytinyağı ile masaj yapma olayı iyiymiş:)
korseyı hafta da birgün cıkar dedı korse önemlı dedı doktorum 2 ay kullanmalısın dedi.ben zeytınyağından memnun kaldım malum bursa gemlıklı olunca annem her yaraya zeytınyağını surerdı saç bakımnda cilt bakımında başka bısey tanımaz eski usul ama cok işe yaradı :)

Meme dikleştirme artı protez olanlar buraya yardım edin komplikasyonlar geçmedi acı sızı kaşıntı birde üstüne açıklık Nasıl geçecek bilmiyorum yardım edin
merhaba
hangi doktora oldunuz ameliyatı acaba? ve şu anda durumunuz nasıl ? memnun musunuz? geçmiş olsun

Ben de Ferruh Bingul den randevu aldım, carsamba günü gideceğim. Meme dikleştirme ve silikon istiyorum .Çok ağrı oluyor mu?Sarkiklik cokmuydu sizde?Foto gönderebilir misiniz özelden

Kızlar mrb bende ameliyat sonra hissizlik hiç olmadı ama bende meme ucu hassasiyetinden muzdaribim dokunmayı bırak çamaşır degse canım yanıyor varmı benim gibi olan geçici bı durummu acaba

7 gün önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. kas zarı altına yapıldı protezlerim (175cc) sadece dikleştme yapılmasını istiyordum fakat doktorum gögüslerimin küçük kalıp beni mutlu etmeyeceğini düşünerek protez takmış.
ilk akşam çok zorlandım agrılarım oldu fakat şuan çok daha rahatım dışarı çıkıp günlük hayatımı devam ettirebiliyorum fakat gögüslerim çok şiş ve gögüs uçlarım sanki yeteri kadar yükselmemiş gibi geliyor acaba şişler inicek mi? şişler inince gögüs uçlarım normal olması gereken yere çıkıcaklar mı? çok endişeliyim. 1 buçuk ay içinde yavaş yavaş oturacagını söylüyor herkes fakat ben tedirginim.

Bende doktor bulamiyorum bulduklarim cok pahali fiyat veriyor devlet istiyorum oda pahali bir fiyat verdi ankara tip fakultesi varmi devlette yaptiran hastane fikir verin.

Bende doktor bulamiyorum bulduklarim cok pahali fiyat veriyor devlet istiyorum oda pahali bir fiyat verdi ankara tip fakultesi varmi devlette yaptiran hastane fikir verin.
Pahalı derken ne kadar fiyat veriyorlar devlet hastanesinde? Sadece protez fiyatı 4000 tl bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…