Meme büyütme sonrası sıvı gelmesi acil yardım !!!

sevdasahin18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
11
2
27
Arkadaşlar benim ilk haftamdan itibaren sağ göğsümün altı şiş ve azıcık turuncu sıvı akıntısı oluyordu.2. Hafta kontrole gittiğimde doktorum artarsa bana mutlaka haber ver dedi iki gün geçmeden pansuman yaparken 10-15 damla geldi ayıldım bayıldım. Doktorum hemen iğne - kortizon- yaptı ve 1 haftalık antibiyotik verdi. İkinci iğneye gerek kalmaz dedi ama bir hafta sonra tekrar yaptı. 1 ay oldu sol göğsüm maşallah gayet güzel kapandı fakat sağ göğsüm hala yara gibi ve iki günde bir akıntı oluyor. Vücudum silikonu kabul etmiyormuş fakat doktorum canımı sıkmamam gerektiğini söylüyor bu durumu yaşayan var mı ? Arada o şiş yerde hafif ağrılar oluyor lütfen yardımcı olun.

Merhaba ben ameliyat olduktan 2 gün sonra iki göğsümdede geldi. Doktorumla konuştum hemen diren takmıştık içinde kalan sıvıdır normaldir demişti pansumanına devam et dedi ilk aktığı zaman ve 2. Aktığı zaman bir tık fazlaydı ama 3. 4. Günde bir iki damla geldi sonra kapandı gitti şuan 2. Aydan fazla bile oldu. Pansumana devam et mikrop kapmaması çok önemli. Benim diren yerinden gelmişti ama . İnşallah en kısa sürede kapanır

Yanlız benim ilk bir hafta içinde oldu bitti . Ve şişlik yoktu. Doktor kontrolünde olman çok önemli . Ama pansumanını çok steril bir şekilde yap ben çok dikkat ederdim mikrop kapmaması için.

Yanlız benim ilk bir hafta içinde oldu bitti . Ve şişlik yoktu. Doktor kontrolünde olman çok önemli . Ama pansumanını çok steril bir şekilde yap ben çok dikkat ederdim mikrop kapmaması için.
İnanılmaz dikkat ettim hep pansumana bu vücudumun ürettiği bi sıvıymış ya.Dün doktoruma gittim tekrar dikiş attı sıvı gelen yere yine iğne ve antibiyotik verdi ve iyi düşün iyi olsun dedi yani bu binde bir görülebiliyormuş ama umarım düzelir artık düzelmezse protezlerime veda edebilirim

Hep böyle sürmeyecektir . İnşallah en kısa sürede vücudun kabul eder ve normale dönersin. Doktorunun dediği gibi iyi düşün iyi olsun

Merhaba ayni sorunu yaşıyorum bende şu an siz iyilestiniz mi

Normal bunu yaşayan çok kişi oldu düzenli pansuman ile sonuç alınabiliyor merak etme
Sizde aynı sorunla karşılaştınız mı bugün doktorum ile görüştüm 15 gün daha takip edelim enfeksiyon durumu yok ancak durmazsa akıntı dikis revizyonuna gidilebilir dedi surecinizden bahsederseniz çok sevinirim

Benim ameliyatımın 3. Gününde sıvı akışı oldu her iki memede doktorum içerideki kalan sıvıdır normaldir pansumanını yap dedi. Bir hafta akmaya devam etti sonra yaram kapandı

İ
Benim ameliyatımın 3. Gününde sıvı akışı oldu her iki memede doktorum içerideki kalan sıvıdır normaldir pansumanını yap dedi. Bir hafta akmaya devam etti sonra yaram kapandı
İnşallah benimde öyle olur peki neyle pansuman yaptınız yada ekstra ilaç ne ictiniz

Ben de aynı durumu yasıyorum, sonuc ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…