Meme büyütme sonrası sıvı gelmesi acil yardım !!!

Arkadaşlar benim ilk haftamdan itibaren sağ göğsümün altı şiş ve azıcık turuncu sıvı akıntısı oluyordu.2. Hafta kontrole gittiğimde doktorum artarsa bana mutlaka haber ver dedi iki gün geçmeden pansuman yaparken 10-15 damla geldi ayıldım bayıldım. Doktorum hemen iğne - kortizon- yaptı ve 1 haftalık antibiyotik verdi. İkinci iğneye gerek kalmaz dedi ama bir hafta sonra tekrar yaptı. 1 ay oldu sol göğsüm maşallah gayet güzel kapandı fakat sağ göğsüm hala yara gibi ve iki günde bir akıntı oluyor. Vücudum silikonu kabul etmiyormuş fakat doktorum canımı sıkmamam gerektiğini söylüyor bu durumu yaşayan var mı ? Arada o şiş yerde hafif ağrılar oluyor lütfen yardımcı olun.
Merhaba,3 hafta oldu ameliyat olalı sağ gogsumde koltuk altı tarafında ve üst kısmında bir sertlik var 5.gunden beri doktor ödem dedi.fakat ikigun önce koyu sarı sıvı geldi pansuman yapıyorum ama sizde nasıl sonuçlandı bölgesel hissedilen ele gelen sertlik geçti mi

İnanılmaz dikkat ettim hep pansumana bu vücudumun ürettiği bi sıvıymış ya.Dün doktoruma gittim tekrar dikiş attı sıvı gelen yere yine iğne ve antibiyotik verdi ve iyi düşün iyi olsun dedi yani bu binde bir görülebiliyormuş ama umarım düzelir artık düzelmezse protezlerime veda edebilirim 🥺
merhaba kapandımı dıkısınız acaba

Merhaba, sorunuzu gördüm, sizde de mi silikon sonrası akıntı var.. benim sol meme gayet iyi gibi ama sağ memeden en baştan beri gelen akıntım var ö ilk günler diren olduğu için ekstra bişe hissetmedim. Diren çıkınca sağ diren deliğinden akıntı geldi 3 4 gün sonra delik kapandı sanırım durdu. 9. Gün bandaj kalktı, kalktığı gibi dikiş yerimden sıvı boşalmaya başladı. Şimdi 4 gündür de aynı meme dikiş yeri akıyor. Doktorum barikon sürmemi önerdi sadece. Akıntı yüzünden sürekli oraya bez fln koyuyorum mecbur, kıyafetlerim lekeleniyoer. Başta ödem gidiyor diye takmamışrım hatta göğsüm çabuk toparlar demiştim.. şimdi ise birazcık korkuyorum açıkçası. Silikonu kabul etmeme gibi bir durum mu oldu acaba diyorum. Benzer süreçlerden geçen arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.

X