Meme büyütme sonrası sıvı gelmesi acil yardım !!!

Merhaba,3 hafta oldu ameliyat olalı sağ gogsumde koltuk altı tarafında ve üst kısmında bir sertlik var 5.gunden beri doktor ödem dedi.fakat ikigun önce koyu sarı sıvı geldi pansuman yapıyorum ama sizde nasıl sonuçlandı bölgesel hissedilen ele gelen sertlik geçti mi

merhaba kapandımı dıkısınız acaba

Merhaba, sorunuzu gördüm, sizde de mi silikon sonrası akıntı var.. benim sol meme gayet iyi gibi ama sağ memeden en baştan beri gelen akıntım var ö ilk günler diren olduğu için ekstra bişe hissetmedim. Diren çıkınca sağ diren deliğinden akıntı geldi 3 4 gün sonra delik kapandı sanırım durdu. 9. Gün bandaj kalktı, kalktığı gibi dikiş yerimden sıvı boşalmaya başladı. Şimdi 4 gündür de aynı meme dikiş yeri akıyor. Doktorum barikon sürmemi önerdi sadece. Akıntı yüzünden sürekli oraya bez fln koyuyorum mecbur, kıyafetlerim lekeleniyoer. Başta ödem gidiyor diye takmamışrım hatta göğsüm çabuk toparlar demiştim.. şimdi ise birazcık korkuyorum açıkçası. Silikonu kabul etmeme gibi bir durum mu oldu acaba diyorum. Benzer süreçlerden geçen arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…