meme büyütme sonrası deniz/havuz/uçak

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
silikon yaptırdıktan ne kadar sonra denize havuza girebilirsiniz yada ucaga binebilirsiniz bunun hakkında doktorunuz herhangi bişey söyledi mi. 3. haftada denize girilebilir mi ? bide yine 3. haftada uçaga binmek sarkma yapar mı. tatil planlarım varda cok yakın bi tarih oldu malesef

3 haftada ben kollarımı ancak yukarı kaldırmaya başlamıştım, bırakın yüzmeyi banyoda kafamı sabunlamak bile bir nimetti.

3 haftada ben kollarımı ancak yukarı kaldırmaya başlamıştım, bırakın yüzmeyi banyoda kafamı sabunlamak bile bir nimetti.
hay allah ya benim hiç öyle zorlandıgım olmadı. sadece ilk 1 hafta yataktan kendim kalkamıyodum ve banyomu annem yaptırıyodu sonra ikinci haftam bitmeden sürünerek yataktan kendimi kaydırıp kalkabilmeye basladım ve tabi dusumu kendim almaya basladım. kollarımı tam yukarı kaldıramasamda 90 derece kadar acabiliyorum. dikişlerim iyi durumda. 7. günümde kanamam olmuştu konu açmıştım hatta ama oda kesildi şimdi sanırım zorluyodum kollarımı. benim kafamı karıstıran tatile 22. günümde gitmiş olucam dikişlerin durumu ne olur kapanmışmıdır tam olarak su girer mi yada iltihaplanır mı

Yani şimdi ne desem yalan olur. Bir doktora danışmak gerek bu iltihap kapma konusunda.. Bana kalsa kapmaz ama kendim olsa girmezdim, evhamlı biriyim çünkü..

Uçaktan bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Ameliyat için uçakla gelip dönenler vardı çünkü..
silikon kolay kolay patlamaz da basınctan dolayı sarkar yerinden oynar diye korkuyorum en iyisi yarın doktorumu aramak

yinede bilen arkadaslar doktorundan bu konuda bilgi almış arkadaslar yanıtlarsa cok sevinirim

X