Meme büyütme pişmanlığı

Merhaba doku olmadigi icin derken dokumuz olup olmadigini nasil anlariz biz anlayabilir miyiz doktor mu anlar?
Ve konu sahibi smdi nasilsiniz gecms olsun
Dokudan kasıt meme çıkıntısı. Benim çıkıntı yoktu. Göğsüm yoktu yani. 70 beden sütyen full destekli ama içi dolmuyor. Öyle anlatayım. Sırtım gibi dümdüz :) ama şimdi offf 🤣🤣🤣🤣

Merhaba doku olmadigi icin derken dokumuz olup olmadigini nasil anlariz biz anlayabilir miyiz doktor mu anlar?
Ve konu sahibi smdi nasilsiniz gecms olsun
Doku derken memenin büyüklüğü yani, benimde dokum yoktu düz memeye yakındı ve tabi inanilmaz gergin oldu derim, bu ayın 11inde iki ay bitecek, şuan baya yumuşadı, ağrım bazen oluyo sol memede, ve dikkat ediyorum özellikle sigara içtiğim zaman ve uzun süre hareketsiz kaldığımda ağrı oluyor, doktor zaten söyledi bu silikonlar sende olduğu sürece hergun masaj yapacaksın dedi, kapsül oluşumuna karşı masaj yapmak lazımmış, şeklide oturdu baya, ilk zamanlar çok füze gibiydi şimdi biraz daha doğal oldu, şükür çok sıkıntım yok

Dimi ya
Dokudan kasıt meme çıkıntısı. Benim çıkıntı yoktu. Göğsüm yoktu yani. 70 beden sütyen full destekli ama içi dolmuyor. Öyle anlatayım. Sırtım gibi dümdüz :) ama şimdi offf 🤣🤣🤣🤣
Dimi ya😁 bugün nişan abiyesi bakmaya gittim sutyensiz denedim harika bişey, Allah isteyenlere nasip etsin inşallah 🙏

Son durumlarınız nasıl hanımlar? Tüm mesajlarınızı okudum. Ameliyatımın 3. Gününündeyim iyileştiniz mi? İnşallah iyisinizdir

X