Meme büyütme pişmanlığı

Tabiki aynı süreci bidaha yaşamak kabus gibi, Allah korusun ya, ama bildiğim kadarıyla şeklinin bozulması ve şiddetli ağrılar çıkartma sebebi oluyormus, inşallah önemli bı durum çıkmaz, iyi haberlerinizi bekliyorum 😊

Ama şimdi bu dediğin oldumu hiç ben kötüyü çağırmıyordum neden yaptın bunu bana :)

Ama şimdi bu dediğin oldumu hiç ben kötüyü çağırmıyordum neden yaptın bunu bana :)
Nasıl😳 yok yok kötüyü cagirmadim, sizinki böyle değildir rahat olun anlamında yani bikac puturcuk çıkartma sebebi olmaz, ayy kusura bakmayın kötü hissetmenize sebep oldum😕 sessiz kalıp sizden haber beklicem 😊

Hayır daha 10 gün olmuş böyle düşünmen çok normal ama düzelicek ben 15 gün birinin yardımıyla yatıp kalktm iyileşemicem sanıp hareket etmeye çalştm kolumun altndaki tek dikişi biraz açmıştım bile ama geçiyor emin ol bi süre sonra onlar zaten hep seninmiş gibi hissetmeye başlıcaksın :halay:

Hatta ben korkuma bi süre yüzüstü yatmadım patlıcak diye korkuyordum :KK70:
Annem de biraz sabret dedi. Bakalım biraz daha sabredeceğim baktım iyileşme yok çaresine bakacağım. Millet 3. Gün işe başlamış benim banyomu hala annem yaptırıyor. Şaka gibi

Annem de biraz sabret dedi. Bakalım biraz daha sabredeceğim baktım iyileşme yok çaresine bakacağım. Millet 3. Gün işe başlamış benim banyomu hala annem yaptırıyor. Şaka gibi

Evet biz bi arkadaşımla aynı anda olduk o 3. günü araba kullanıyordu işe gitti, ben 15.günde daha mutfak dolap kapağını açamıyordum saçımı tarayamıyordum bak bu baya güzel bi örnek başkalarıyla kıyaslama herkesin iyileşme süreci ççok çok farklı

Evet biz bi arkadaşımla aynı anda olduk o 3. günü araba kullanıyordu işe gitti, ben 15.günde daha mutfak dolap kapağını açamıyordum saçımı tarayamıyordum bak bu baya güzel bi örnek başkalarıyla kıyaslama herkesin iyileşme süreci ççok çok farklı
Psikolojim bozuldu bende bi aksilik var Heralde diye. Herkes bu kadar kısa sürede toparlanmış ben daha banyo yapamıyorum çok acı. Umarım toparlanırım çünkü 2 yaşında bir kızım var hala tam anlamıyla ona yetemiyorum annem bakıyor ikimize de. Bu gerginlik ve göğüsüme giren ateş sızısı yüzünden hala kendim kalkamıyorum yataktan. Hemen iyileşmek istiyorum allah pişman etmesin 😢😢😢

Psikolojim bozuldu bende bi aksilik var Heralde diye. Herkes bu kadar kısa sürede toparlanmış ben daha banyo yapamıyorum çok acı. Umarım toparlanırım çünkü 2 yaşında bir kızım var hala tam anlamıyla ona yetemiyorum annem bakıyor ikimize de. Bu gerginlik ve göğüsüme giren ateş sızısı yüzünden hala kendim kalkamıyorum yataktan. Hemen iyileşmek istiyorum allah pişman etmesin 😢😢😢
Ah o sızı! Bende de var. Çok huzursuz ediyor

Yaa Allah bağışlasın şimdi sende onun stresi de var tabi ki. Şöyle söyliyim göğüslerin çokmu küçüktü bilmiyorum benim neredeyse yok gibiydiler malesef ki o yüzden göğüslerimdeki gerginlik sızlama yatıp kalktığımdaki acı asla geçmicek sandım sabebi de küçüklüğünden dolayıymış o bahsettiğim arkadaşımın vardı o biraz daha büyütmek için yaptırdı o benim kadar çekmedi acısını sızısını daha çabuk kabul etti bünyesi. Eğer seninde küçükse o sebepten dolayıda böyle olabilir. İnşallah biran önce toparlarsın seni çok iyi anlıyorum bende ilk zamanlar çok pişmanım istemiyorum diye ağlıyordum 1 ay sonra herşeyi unutmuştum nerdeyse

Yaa Allah bağışlasın şimdi sende onun stresi de var tabi ki. Şöyle söyliyim göğüslerin çokmu küçüktü bilmiyorum benim neredeyse yok gibiydiler malesef ki o yüzden göğüslerimdeki gerginlik sızlama yatıp kalktığımdaki acı asla geçmicek sandım sabebi de küçüklüğünden dolayıymış o bahsettiğim arkadaşımın vardı o biraz daha büyütmek için yaptırdı o benim kadar çekmedi acısını sızısını daha çabuk kabul etti bünyesi. Eğer seninde küçükse o sebepten dolayıda böyle olabilir. İnşallah biran önce toparlarsın seni çok iyi anlıyorum bende ilk zamanlar çok pişmanım istemiyorum diye ağlıyordum 1 ay sonra herşeyi unutmuştum nerdeyse
Benim sırtım gibiydi. Yeri belliydi ama çıkıntı yoktu. Bildiğin tahta gibiydim. Emzirirken bile çıkmadı sütüm vardı ama hiç büyüme olmadı. Yataktan kalkarken o sızı o yanma beni bitiriyor. Kamburum çıktı düz yürümeyi unuttum belim sırtım her yerim ağrıyor. Kocamdan ayrı yatmaktan adam benimle uyumayı unuttu. Çarpacak diye ve dik yatacağım diye salona oda yaptım kendime. Ay ne zormuş ya. Bilmiyorum inşallah bir ay sonra sizin gibi memnun olurum umarım .... teşekkür ederim bilgiler için🧿🙏🏻

Neredeyse bütün yazılanları okudum, hâlâ da dönüp dönüp okuyorum, 11eylulde ameliyat oldum, 8.gunumdeyim, kas altı 315cc konuldu koltukaltindan yapildi, direnler 2gun sonra çıkarıldı, kesi yerlerinde ağrı acı yok, 3.gunden sonra ağrı kesici içmeyi bıraktım, benim sorunum memenin kendisiyle ilgili, özellikle sol memede sıkıntı var gibi geliyo bana, sağ meme normal gerginlikte ama sol taraf sanki daha fazla gergin gibi hissediyorum, bu ağırlık hissi mahvetti beni yatamiyorum kalkamıyorum gece uykuları zulüm oldu iyice, sırtüstü dümdüz yatıyorum kalkarken inanılmaz bir ağırlık var, ayrıca karnım hâlâ çok şiş, ackende tokkende hep şiş karnım,ne yalan soyleyim pişman oldum aynadaki görüntüsünü beğeniyorum tabi ama suanki aklım olsa yaptirmazdim, 2gun sonra yani 10uncu gunumde kontrolüm var, bu ağırlık hissi ve silikonlarin yumuşamasiyla ilgili deneyimli olanlar bilgi verebilirmi, bisure sonra gerçekten herşey gececekmi, ayrıca sigara kullanan biriyim belirtmekte fayda var
Hayırlı olsun canım öncelikle benim ameliyat olalı 10 gün sonra 4 Ay olacak benimde sağ göğsüm çok gergindi ama direnler ikinci gün çıkar çıkmaz ağrı dançı gitti bünyeden bünyeye çok değişiyor açıkçası merak etme bu süreç geçince iyiki yaptirdim diyeceksin 😂

Hayırlı olsun canım öncelikle benim ameliyat olalı 10 gün sonra 4 Ay olacak benimde sağ göğsüm çok gergindi ama direnler ikinci gün çıkar çıkmaz ağrı dançı gitti bünyeden bünyeye çok değişiyor açıkçası merak etme bu süreç geçince iyiki yaptirdim diyeceksin 😂
İnşallah iyiki yaptirmisim derim🙏😊 bugün 10.gunum akşam üzeri kontrolüm var, 10gun bana bir ay gibi geldi, ne sabahı edebildim ne akşamı edebildim, uyku olayı zaten bitti 😕 sabırla bekliyorum iyi hissedeceğim günleri🙏😊

Yaaaa sizde de mi var? Ben kendimi yalnız hissediyordum 😢 çok kötü ya. Annem kaldırıyor sabahları 10 dakika geçmiyor o yanma. Ne olacak bilmiyorum. Umarım geçicidir.
Bende de var evet. Ben de buralardan bir ümit bulmaya çalışıyorum. Bir de sürekli dinlenme halinde olunca insan kendini dinliyor hep. Sol göğsümde daha çok. Benim de yok denecek kadar azdı. Sanırım ondan bu sıkıntılar.

İnşallah iyiki yaptirmisim derim🙏😊 bugün 10.gunum akşam üzeri kontrolüm var, 10gun bana bir ay gibi geldi, ne sabahı edebildim ne akşamı edebildim, uyku olayı zaten bitti 😕 sabırla bekliyorum iyi hissedeceğim günleri🙏😊
Bende yatıp kalkarken aşırı zorlaniyodum annem kaldırıyordu ve annem yatırıyordu otururken bile acı çekmiştim ve ben baya ağlıyodum tam ağlarken daha fazla ağrıdığını farkedip zorla ağlamamaya çalışıyodum depresyon evreleri gibiydi ama geçecek çok güzel olacaklarrr 😂

Bende yatıp kalkarken aşırı zorlaniyodum annem kaldırıyordu ve annem yatırıyordu otururken bile acı çekmiştim ve ben baya ağlıyodum tam ağlarken daha fazla ağrıdığını farkedip zorla ağlamamaya çalışıyodum depresyon evreleri gibiydi ama geçecek çok güzel olacaklarrr 😂
İnsallaaahhhh🙏🙏 bakıp bakıp senin içinmi katlaniyorum bunca eziyete diyorum, bazen hatta eski tahta gibi halimi bile ozluyorum😄😊 şişme bebeklerin memesi gibi gorunuyo yuvarlak ve füze gibi 😄 ama 10gunde bile yumuşama oldu, bide tuhaf bişey var kimsede duymadım herkes sporcu sütyeni kullaniyo ama bana pentide satılan ten rengi toparlayici sütyen verdiler yumuşak bişey hiçbir toparlayiciligi yok bence bide sargı beziyle sarılı hâlâ, memenin üzerinden sırttan sarılı, ve bunun 1 ay böyle kalacağını söyledi bugün sorcam yine, kimseden duymadım böyle sargılı 1ay kalacağını🤔

Bende de var evet. Ben de buralardan bir ümit bulmaya çalışıyorum. Bir de sürekli dinlenme halinde olunca insan kendini dinliyor hep. Sol göğsümde daha çok. Benim de yok denecek kadar azdı. Sanırım ondan bu sıkıntılar.
Herkes sonucundan çok memnun belki bizde iyileşince öyle oluruz bilmiyorum sanki bana hayal gibi geliyor o günler 😢 bu kadar zor muydu ya herkes 3 güne ayaklanmış benim Halime bak. Anlamadım bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Bende hiç yoktu tahta gibi. Sadece kalemle çizilmiş gibi yeri vardı. O yeri içerden doldurmuşlar.

İnsallaaahhhh🙏🙏 bakıp bakıp senin içinmi katlaniyorum bunca eziyete diyorum, bazen hatta eski tahta gibi halimi bile ozluyorum😄😊 şişme bebeklerin memesi gibi gorunuyo yuvarlak ve füze gibi 😄 ama 10gunde bile yumuşama oldu, bide tuhaf bişey var kimsede duymadım herkes sporcu sütyeni kullaniyo ama bana pentide satılan ten rengi toparlayici sütyen verdiler yumuşak bişey hiçbir toparlayiciligi yok bence bide sargı beziyle sarılı hâlâ, memenin üzerinden sırttan sarılı, ve bunun 1 ay böyle kalacağını söyledi bugün sorcam yine, kimseden duymadım böyle sargılı 1ay kalacağını🤔
Aaaa benim hiç sargın yoktu diğer herkes gibi ama doktor ne derse o tek kural bu 😂

Aaaa benim hiç sargın yoktu diğer herkes gibi ama doktor ne derse o tek kural bu 😂
Bende başka bandajli olan görmedim, 1ay böyle kalacakmis üstten bastırsin diye, yatarken çok sıkıntılı 😕 dün kontrole gittim herşey yolunda dedi😊 bir ayın dolmasını beklicem artik

Bende 9 eylülde ameliyat oldum hala o sol memedeki ağrıdan dolayı tek yatsam da tek kalkamıyorum destek alıyorum. Biraz önce annem banyo yaptırdı. Kollarımı hareket ettiremiyorum. Kesi yerim meme altı ama koltuk altlarım çok gergin. Doku olmadığı için sıfırdan meme yaptılar bana haliyle acayip gergin ve geçmeyecek diye çok korkuyorum.

Merhaba doku olmadigi icin derken dokumuz olup olmadigini nasil anlariz biz anlayabilir miyiz doktor mu anlar?
Ve konu sahibi smdi nasilsiniz gecms olsun

X