Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:)) meme büyütme operasyonu oldum çok mutluyum
- Konu Sahibi asena19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar fiyatlarını bizimle de paylaşır mısınız araştırma yapmaktan bitap düştüm resmen biran önce olmak istiyorum amelıyatımı bnde
7000tlye oldum mentor marka benimki.20 temmuzda oldum ancak hala gecmeyen agrılarım var.benimle de birileri tecrübelerini paylaşırsa sevinrim..
Merhaba canım, benım amelıyattan sonra sancılarım aralıklı 3-4 sn kadar oluyor gecıyor ama kalıcı agrı olmadı. bazen hafif kıpırdıyor gıbı gelıyor ama bu yataktan ani kalkarken olmuştu 2 ya da 3 kez olmuştur en fazla. yanı normal amelıyat agrılarım gectıkten sonra kıpırdayarak agrılarım olmadı. fakat olan arkadaslar var bence de normaldır hem daha cok yenı bıraz daha bekle gecer mı dıye, devam ederse tekrar dokturuna danışmalısın cnm
merhabalar ben 20 temmuzda ataşehir acıbademde meme buyutme operasyonu geçirdim fasya altına 280cc. ameliyattan bi 15 gun kadar sonradır sol göğsümde bi ağrı oluştu halen devam ediyor da. sanki ben eğildikçe falan o da kıprdıyor tabi ağrı eşliğinde. sende de bu tarz ağrılar oldu mu su an nasıl hıssedıyorsun doktorumu aradım olağan dedi ancak benim içim rahat değil kulüpte yeni olduğum için doğrudan sana nasıl mesaj atılır bilemedğimden buraya yazıyorum
memnuum şimdiden yumuşaklığı hoşuma gıttı kı tam yumuşamadılar :))
Natrelladan memnunmusun
Selam kızlar, dün öğleden sonra ameliyat oldum yani 24 saat bile olmadı. Çok şükür çok ciddi bir ameliyat ağrım yok. Bogazici tip merkezi ıstanbulda ameliyat oldum. Sağ göğsüm soldan biraz daha büyüktü onu da duzeltti. Doktorum op . Ismail bayram beydi. Kendisi nazik sözleriyle sizin stresinizi alan anlayisli ve başarılı bir doktor. 265 cc kas altı takıldı. Ancak mentor takılacak denmişti fakat protez kartında inspira trf allergan takılmış olduğunu gördüm daha önce duymamıştım ama biraz bakınca mentor.dan daha pahalıymıs ama tam nedenini doktor henüz gelmedi hala hastaneyim gelince soracam.
Ve şunu soyleyeyim bu hastane çok iyi hele ki rahime hemsire var böyle dünya tatlısı ve işini severek yapan hemsire dört ameliyat geçirdim rastlamadım. İki burun ameliyati özel bir apandisit devlet hastanesinde olmuştum ama böyle ilgili hemsire rastlamadım ve hastane de öyle. Herkese tavsiye ederim op ısmail bayram beyi :))
bana takılan protez hakkında başka bir bilgisi olan varsa lütfen yanıtlayın kızlar :)))
Şekerim hayırlı olsun bana foto atabilir misin?
Merhaba canım, benım amelıyattan sonra sancılarım aralıklı 3-4 sn kadar oluyor gecıyor ama kalıcı agrı olmadı. bazen hafif kıpırdıyor gıbı gelıyor ama bu yataktan ani kalkarken olmuştu 2 ya da 3 kez olmuştur en fazla. yanı normal amelıyat agrılarım gectıkten sonra kıpırdayarak agrılarım olmadı. fakat olan arkadaslar var bence de normaldır hem daha cok yenı bıraz daha bekle gecer mı dıye, devam ederse tekrar dokturuna danışmalısın cnm
cevabın için teşekkür ederim..peki elinle dokundugunda pütürlükler geldi mi eline hiç? bende hareket ederken kıpırdadığını hissediyorum elime de pütürlük gelince tedirgin oldum bu tarz bi sorun yaşayan oldu mu merak ettim..
pütürlük gelmıyor elıme . nasıl puturlu olabılır kı cunku protezler de duz yuzeyleri var. boyle bır sorun yaşayan başkaları var mı kızlar
cevabın için teşekkür ederim..peki elinle dokundugunda pütürlükler geldi mi eline hiç? bende hareket ederken kıpırdadığını hissediyorum elime de pütürlük gelince tedirgin oldum bu tarz bi sorun yaşayan oldu mu merak ettim..
azıcık dayanmaya çalış canım . gecicek hepsi yuzustu bıle yatabıleceksın.ılk haftan zorlu olacaktır ama dayan canım benım ıyı beslen. farklı farklı azar azar saglıklı seylerden ye hep. çabuk dıner acıların inşallah
kızlar ne zaman rahatca yatıcam uyuyabilicem beeennn, daha 2. günüm ama 48 saattir fln uykusuzum
azıcık dayanmaya çalış canım . gecicek hepsi yuzustu bıle yatabıleceksın.ılk haftan zorlu olacaktır ama dayan canım benım ıyı beslen. farklı farklı azar azar saglıklı seylerden ye hep. çabuk dıner acıların inşallah
Allah razı olsun canım.iyi diyosun da insanın hiç iştahı uykusu olmaz mı ya :) hiç yok suara bugün 3.günüm senin ne kadar oldu?
kızlar ne zaman rahatca yatıcam uyuyabilicem beeennn, daha 2. günüm ama 48 saattir fln uykusuzum
geçmiş olsun canım. bugün nasılsın ne durumdasın. kollarını falan rahat kullanabiliyormusun
hareketlerinde bir kısıtlama yapıyor mu.
selam kızlar, dün öğleden sonra ameliyat oldum yani 24 saat bile olmadı. çok şükür çok ciddi bir ameliyat ağrım yok. Bogazici tip merkezi ıstanbulda ameliyat oldum. Sağ göğsüm soldan biraz daha büyüktü onu da duzeltti. Doktorum op . ısmail bayram beydi. Kendisi nazik sözleriyle sizin stresinizi alan anlayisli ve başarılı bir doktor. 265 cc kas altı takıldı. Ancak mentor takılacak denmişti fakat protez kartında inspira trf allergan takılmış olduğunu gördüm daha önce duymamıştım ama biraz bakınca mentor.dan daha pahalıymıs ama tam nedenini doktor henüz gelmedi hala hastaneyim gelince soracam.
Ve şunu soyleyeyim bu hastane çok iyi hele ki rahime hemsire var böyle dünya tatlısı ve işini severek yapan hemsire dört ameliyat geçirdim rastlamadım. Iki burun ameliyati özel bir apandisit devlet hastanesinde olmuştum ama böyle ilgili hemsire rastlamadım ve hastane de öyle. Herkese tavsiye ederim op ısmail bayram beyi :))
bana takılan protez hakkında başka bir bilgisi olan varsa lütfen yanıtlayın kızlar :)))
ne kadar ödediniz
geçmiş olsun canım. bugün nasılsın ne durumdasın. kollarını falan rahat kullanabiliyormusun
hareketlerinde bir kısıtlama yapıyor mu.
2 gündür cok daha iyiyim sadece koşamıyorum ya da zıplyamıyorum yani her seyi ck rahat yapabiliyorum cok şükür :) buarada bugün 4. günüm sargılar acıldı ögleden önce
- 17 Ağustos 2013
- 50
- -19
- 98
- 39