Meme büyütme lütfen yardım

eğer dediğiniz gibi dokunuz pek yoksa , bana da bu cc küçük olur gibi geldi. bence araştırma hastanesinde yaptıracak olsanız bile özelde başka doktorlara da muayene olun geneli muayene ücreti almıyor ( ancak özel hastanede olursanız alırlar , doktorun kendine ait estetik merkezleri oluyor oraları tercih edebilirsiniz ) , onların da kaç cc tavsiye ettiğini öğrenirsiniz , kendi beklentinizi de mutlaka söyleyin , burda ki yorumları siz de okumuşsunuzdur , " ben büyük olsun istemiyorum " cümlesini kuranlara da direk beklentinin altında küçük takıyorlar , büyük olmasından korkuyorsanız bile cümlenizi " yine de yaptırdığıma değsin " diye kurmanızı tavsiye ederim , kimsenin hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum , lütfen siz ne bekliyorsanız bunu iyi dile getirin , ancak birkaç doktor aynı şeyi söylüyorsa da bu kez de bir bildikleri vardır unutmayın :)

Evet ya haklısın başka doktorlardan görüş almam gerekiyor gerçekten.çok değil ama bana yakışacak şekilde büyük olsun istiyorum zaten bu güne kadar yoktu oluncada tam olsun ☺sonra küçük diye üzülmek te istemem

Hangi hastane acaba ?

Merhabalar ben uzun zamandır hastane araştırıyorum devlet hastanesi fakat çok yüksek fiyat verdiler devlet hastanesi 5. 6 bin nerde acaba ankara dışkapı hastane ile telefonda görüştüm 6. 7 bin ortalama fiyat olabilir dedi onun dışında hangi devlet hastanesi acaba bilgi verirseniz çok sevinirim

Antalya Op.dr.Gökhan Özerdem 14 bin ödedim.Opera Yaşam Hastanesi
Teşekkür ediyorum öncellikle geçmiş olsun ben aslında devlet hastanesi bakıyorum uygun fiyatlı olması açısından fakat devlette de özele yakın fiyat verdiler araştırma içinde yim ankara'da umarım bulurum uygun bir hastane bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum

Ankarada ömer sağır var kendinizi koruyun derim aman aman sakınnnnnn

Sizin bahsettiginiz devlet hastanesi hangısı özele gücüm yetmıyor mecbur devleti arastırıyorm

Hanımlar istanbul da devlet hastanelerinde 8 bin liraya silikon taktirabilir miyim yeni ameliyat olan veya bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen

Yok mu kimse kızlar eşim 8 bine ancak ikna oluyor o da zorla:) Ona göre randevu alayım görüşeyim 2 çocuğum olduğu için sürekli gidip gelemiyorum umudum sizsiniz güzel haber verin lütfen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…