- 22 Eylül 2017
- 772
- 687
-
- Konu Sahibi Emsalsizimmm
instagram hesabında paylaştığı görüntüleri bilmem de burada mağduru çok.Hanımlar istanbulda ayşegül sivri ye ameliyat olan var mı aranızda kendisini takip ediyorum yaptığı işleri çok beğendim
kayseri devlet hastanesi idi , ancak ben ameliyatımı orada olmadımHangi hastane hangi il acaba?
eğer dediğiniz gibi dokunuz pek yoksa , bana da bu cc küçük olur gibi geldi. bence araştırma hastanesinde yaptıracak olsanız bile özelde başka doktorlara da muayene olun geneli muayene ücreti almıyor ( ancak özel hastanede olursanız alırlar , doktorun kendine ait estetik merkezleri oluyor oraları tercih edebilirsiniz ) , onların da kaç cc tavsiye ettiğini öğrenirsiniz , kendi beklentinizi de mutlaka söyleyin , burda ki yorumları siz de okumuşsunuzdur , " ben büyük olsun istemiyorum " cümlesini kuranlara da direk beklentinin altında küçük takıyorlar , büyük olmasından korkuyorsanız bile cümlenizi " yine de yaptırdığıma değsin " diye kurmanızı tavsiye ederim , kimsenin hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum , lütfen siz ne bekliyorsanız bunu iyi dile getirin , ancak birkaç doktor aynı şeyi söylüyorsa da bu kez de bir bildikleri vardır unutmayın :)Bu arada ben de araştırma hastanesinde olucam 5.000 silikon için 1.536.ameliyat için hastaneye ödeyecekmişim bide 250tl sütyen için Mentor marka ve ameliyatımda 31 aralıkta ben de bu cc ler den dolayı kafam çok karışık dk 275 cc önerdi ama benim meme yapım düz küçük olmaz mı sizce
Evet ya haklısın başka doktorlardan görüş almam gerekiyor gerçekten.çok değil ama bana yakışacak şekilde büyük olsun istiyorum zaten bu güne kadar yoktu oluncada tam olsun ☺sonra küçük diye üzülmek te istememeğer dediğiniz gibi dokunuz pek yoksa , bana da bu cc küçük olur gibi geldi. bence araştırma hastanesinde yaptıracak olsanız bile özelde başka doktorlara da muayene olun geneli muayene ücreti almıyor ( ancak özel hastanede olursanız alırlar , doktorun kendine ait estetik merkezleri oluyor oraları tercih edebilirsiniz ) , onların da kaç cc tavsiye ettiğini öğrenirsiniz , kendi beklentinizi de mutlaka söyleyin , burda ki yorumları siz de okumuşsunuzdur , " ben büyük olsun istemiyorum " cümlesini kuranlara da direk beklentinin altında küçük takıyorlar , büyük olmasından korkuyorsanız bile cümlenizi " yine de yaptırdığıma değsin " diye kurmanızı tavsiye ederim , kimsenin hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum , lütfen siz ne bekliyorsanız bunu iyi dile getirin , ancak birkaç doktor aynı şeyi söylüyorsa da bu kez de bir bildikleri vardır unutmayın :)
Gerçekten mi yaa çok şaşırdım şu aninstagram hesabında paylaştığı görüntüleri bilmem de burada mağduru çok.
Hangi hastane acaba ?Bu arada ben de araştırma hastanesinde olucam 5.000 silikon için 1.536.ameliyat için hastaneye ödeyecekmişim bide 250tl sütyen için Mentor marka ve ameliyatımda 31 aralıkta ben de bu cc ler den dolayı kafam çok karışık dk 275 cc önerdi ama benim meme yapım düz küçük olmaz mı sizce
Merhabalar ben uzun zamandır hastane araştırıyorum devlet hastanesi fakat çok yüksek fiyat verdiler devlet hastanesi 5. 6 bin nerde acaba ankara dışkapı hastane ile telefonda görüştüm 6. 7 bin ortalama fiyat olabilir dedi onun dışında hangi devlet hastanesi acaba bilgi verirseniz çok sevinirimdevlette 6000-6500 TL civari hersey dahil. silikon ve malzeme fiyati 4000-5000 civarı (silikon markasına göre degişiyor ) ameliyat ucreti ise 1500 Tl civarı.
Eger meme kucultme olacaksanız saglik nedeniyle rapor çıkartabilirseniz tamamen bedava oluyorsunuz.
Ve işin iyi tarafi eger bi komplikasyon çikarsa ve tekrar ameliyata gerek duyulursa herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.
Ama zor olan ilgili ve düzgün bir doktor bulmak.
Eger özelde olacaksanız mutlaka doktorunuzdan faturanızı alın iki gün sonra bir sorun yaşarsanız hakkınızı arayamazsınız.
Merhablar hangi hastane de ameliyatınız acaba uzun zamandır araştırıyorum uygun fiyatlı hastane bulamadım bilgi paylaşırsanız çok sevinirimBenimki 350 cc mentor yuksekprofil kas altimi olcak kas ustumu
Antalya Op.dr.Gökhan Özerdem 14 bin ödedim.Opera Yaşam HastanesiMerhablar hangi hastane de ameliyatınız acaba uzun zamandır araştırıyorum uygun fiyatlı hastane bulamadım bilgi paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkür ediyorum öncellikle geçmiş olsun ben aslında devlet hastanesi bakıyorum uygun fiyatlı olması açısından fakat devlette de özele yakın fiyat verdiler araştırma içinde yim ankara'da umarım bulurum uygun bir hastane bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorumAntalya Op.dr.Gökhan Özerdem 14 bin ödedim.Opera Yaşam Hastanesi
Ankarada ömer sağır var kendinizi koruyun derimTeşekkür ediyorum öncellikle geçmiş olsun ben aslında devlet hastanesi bakıyorum uygun fiyatlı olması açısından fakat devlette de özele yakın fiyat verdiler araştırma içinde yim ankara'da umarım bulurum uygun bir hastane bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum
Özel de mi devlette mi acaba uzun zamandır araştırıyorum sanırım en uygun dışkapı hastanesi telefonla ulaştım oraya gideceğimAnkarada ömer sağır var kendinizi koruyun derimaman aman sakınnnnnn
Özelde o doktor.aman aman sakınnnnÖzel de mi devlette mi acaba uzun zamandır araştırıyorum sanırım en uygun dışkapı hastanesi telefonla ulaştım oraya gideceğim
Sizin bahsettiginiz devlet hastanesi hangısı özele gücüm yetmıyor mecbur devleti arastırıyormdevlette 6000-6500 TL civari hersey dahil. silikon ve malzeme fiyati 4000-5000 civarı (silikon markasına göre degişiyor ) ameliyat ucreti ise 1500 Tl civarı.
Eger meme kucultme olacaksanız saglik nedeniyle rapor çıkartabilirseniz tamamen bedava oluyorsunuz.
Ve işin iyi tarafi eger bi komplikasyon çikarsa ve tekrar ameliyata gerek duyulursa herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.
Ama zor olan ilgili ve düzgün bir doktor bulmak.
Eger özelde olacaksanız mutlaka doktorunuzdan faturanızı alın iki gün sonra bir sorun yaşarsanız hakkınızı arayamazsınız.