Meme büyütme lütfen yardım

dolgu enjekte ediliyoruş sanırım ama bu geçici yöntem. ve ne kadar büyütebilirler bi fikrim yok
vücudun yağlı yerlerinden yağ alıp oraya vuruyorlar
maddi açıdan sıkıntınız yoksa eşinize bide "kadın doktor"a yaptırmayı teklif etseniz? yani amacım fikir vermek sadece

Teşekkür ederim cevabınız için eşimi ikna ettim son mesajımda yazmıştım buraya da silikon için karar verdik. Aslında ben konuyu eşime açana kadar fazla büyütmüşüm kafamda diye düşünüyorum. Hayır Kesinlikle olmaz falan hiç demedi sen kendini kötü hissediyorsan kafana takma gideriz doktora ne istersen anlatırsın dedi

çok güzel bi haberr
mutlu sonuçlarınızı bekliyoruz burda o zaman

Benim göğüsüm hep küçük olduğu için büyük bir şey Olsun istiyorum artık aşırı da değil ama 400 cc falan.. Siz kaç cc silikon taktırdınız hanımlar şu an her bilgi benim için çok önemli uyarabileceğiniz herhangi bir şey olursa tüm önerilere açığım

kim böyle bir soru sorsa ben şunu hep ekliyorum cc önemli ancak profil yüksekliği de önemli , profil yüksekliğini doktorunuza mutlaka sorun moderate 400 cc ile high 400 cc aynı yüksekliği vermiyor , mesela ben de mentor ultra high var , ancak galiba doktorlar ultra high ı çok tercih etmiyorlar bu sonuca ultra high taktırdım diyenin çok az olduğunu duyduğum için varıyorum , galiba meme dokunuz biraz varsa ultra high füze gibi bir görüntüye neden oluyor olabilir bu benimki yine bir tahmin , profil yüksekliğinde belirleyeci olan eğer meme çapınız küçükse ama yine de dolgun göğüs istiyorsanız daha yüksek profilleri tercih ediyorlar , ben ultra high dan memnunum , fikir vermesi açısından söyleyeyim benim meme dokum hiç yok gibiydi , ve meme çapımda küçükmüş ki ben küçük olduğunu düşünmüyordum galiba meme çapım doktor ölçümüne göre 9 küsür birşeydi 10 yoktu yani ,

Cevabınız için Teşekkürler :) Ben de araştırmalarımda okuduğum yorumlarda genelde moderate ye denk geldim haklısınız. Sanırım bu modarete vs. Olaylarını doktordan iyice bir dinlemem gerekiyor hayırlısı ile birkaç doktor ile görüşsem kafamda şekillenir herşey.

Hanımlar istanbulda ayşegül sivri ye ameliyat olan var mı aranızda kendisini takip ediyorum yaptığı işleri çok beğendim

Ben de senelerdir araştırıyordum eşim çok karşı çıkıyor du sürekli bu konuda konuştum lafı açtım her seferinde en sonunda kabul etti ameliyat günümü bile aldım ama aldatıldıgımı öğrendim şimdi ameliyat olmalıyım bilmiyorum tüm hevesim boşa çıktı

Başınıza gelen şeye hemcinsiniz olarak çok üzüldüm siz eşiniz için çabalarken onun bu yaptığını Allah a havale edin. Evlilik hayatınızı nasıl etkileyeceği sadece size kalmış tabi ki. Estetik konusuna gelince kesinlikle yaptırın derim. İlk önce kendimiz için istiyoruz bunu. Özgüven olarak çok çok etkileyeceğini düşünüyorum bizleri

Yaptırın.baska biri için değil kendinizi mutlu etmek için.Hevesiniz kaçmasın belki boşanırsınız ama o güzel memeler size bir ömür eşlik edecek.Bence çokda üzmeyin kendinizi aynı durumu 12 sene evvel yasadim hic tereddut etmeden bosadim.Hayat onlardan ibaret degil.kendinizi mutlu etmeye odaklanin ve yaptirin

Hangi hastane hangi il acaba?

Çok teşekkür ederim haklısın canım yapmam lazimki mutlu olayım ☺

Bu arada ben de araştırma hastanesinde olucam 5.000 silikon için 1.536.ameliyat için hastaneye ödeyecekmişim bide 250tl sütyen için Mentor marka ve ameliyatımda 31 aralıkta ben de bu cc ler den dolayı kafam çok karışık dk 275 cc önerdi ama benim meme yapım düz küçük olmaz mı sizce

Benimki 350 cc mentor yuksekprofil kas altimi olcak kas ustumu

Hayırrr kesinlikle hissetmiyorum ve cok dogal duruyor.15 gun once revize ameliyati oldum simdi cok daha guzel duruyorlar.
Ne güzel ya Güle güle kullansenelerdir hayalimdir daha 1 ay var zaman geçmiyor sanki inşallah bi sıkıntı çıkmadan ameliyat olurum biraz şanssızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…