Meme büyütme lütfen yardım

Emsalsizimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
367
229
Hanımlar uzun zamandır kafamı kurcalayan çok da büyük sorun ettiğim bir konu var. Emzirme döneminden sonra zaten küçük olan göğüslerim iyice söndü. Görmek bile istemiyorum çok üzülüyorum. Eşim bunun için ameliyat olmama vs. Aşırı derecede karşı çıkar ve kızar imkansız yani. Ne olur bilenler yardım etsin göğüs dolgunlaştırmak için bir yol yok mu?

Valla ameliyattan başka yol yok bence. Ameliyat olmadan önce ne masajlar, kremler, yağlar denedim hiçbiri fayda etmemişti. Sonra bastım silikonu geldi memeler :)) Şaka bir yana eşini ikna etmeye bak bence, sonuçtan o da memnun olacak nihayetinde...

Çok katı bu konuda yaa. Teşekkür ederim cevabın için

valla boşuna kremle onla bunla ugrasmayin tek çare slikon eşinizi ikna edin yaptirin oda memnun kalacak şüphemiz yok

Baya yüksekmiş :)
devlete sorduğumda haziran ayıydı sanırım , silokona 5500 ( motiva idi markası bu marka daha pahalı silikonlardan ) hastaneye 1800 gibi birşey istemişti , slikona parayı mutlaka veriyorsunuz ancak galiba bir rapor yazarlarsa hastaneye verilen para alınmayabiliyor

ben 14 bin ödedim özelde.devleti bilmiyorum
devlette 6000-6500 TL civari hersey dahil. silikon ve malzeme fiyati 4000-5000 civarı (silikon markasına göre degişiyor ) ameliyat ucreti ise 1500 Tl civarı.
Eger meme kucultme olacaksanız saglik nedeniyle rapor çıkartabilirseniz tamamen bedava oluyorsunuz.
Ve işin iyi tarafi eger bi komplikasyon çikarsa ve tekrar ameliyata gerek duyulursa herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.
Ama zor olan ilgili ve düzgün bir doktor bulmak.
Eger özelde olacaksanız mutlaka doktorunuzdan faturanızı alın iki gün sonra bir sorun yaşarsanız hakkınızı arayamazsınız .

Sağolun kızlar yorumlarınız benim için çok önemli Benim emzirme dönemi sonrası göğüslerim tabiri caizse söndü acaba zamanla dolar mı ki

Sağolun kızlar yorumlarınız benim için çok önemli Benim emzirme dönemi sonrası göğüslerim tabiri caizse söndü acaba zamanla dolar mı ki
dolmaz deforme olmus göğsünde olmayan memeninde tek çaresi slikon yada yağ enjektesi.yağ enjeksiyonuda zamanla eriyo yine en guzeli slikon.

Yağ enjeksiyonunu araştırdım uzun ömürlü değilmiş Doğru söylüyorsunuz. :) Eşimi nasıl ikna etsem bu katı adamı nasıl ikna edebilirim kii Kızlar tek çözüm silikon dediğiniz gibi

Yağ enjeksiyonunu araştırdım uzun ömürlü değilmiş Doğru söylüyorsunuz. :) Eşimi nasıl ikna etsem bu katı adamı nasıl ikna edebilirim kii Kızlar tek çözüm silikon dediğiniz gibi
trip atın somurtun psikolojim bozuldu diyin yada ne bileyim özgüvenim kalmadı çıplak gormeni istemiyorum diyin heh bence en ideali bu göstermeyin

Yağ enjeksiyonu hiç önerilen birşey değil..dikleştirme ve büyütme ameliyatı ıldun 22 ocakta..öncesinde ultrason ve mamografi çekildi ve dr tek tek anlattı..yağ enjeksiypnınjn görüntülemeyi engellediğini

tek çare silikon. Zaten o bahsedilen kremler vs saçma şeylere de toplamda silikon ameliyatı kadar para verirsiniz. Gerek yok. İkna edin ya da para biriktirmeye başlayın.

Kızlaaaar :) Destekleriniz için çok sağolunnn sizin sayenizde açtım eşime konuyu ikna etmeyi başardım ben de ameliyat olacağım inşallah çok mutluyum :))

Teşekkür ederim. Bir süre araştıracağım iyice düşünüp taşınıp öyle yaptıracağım. En az 6 ayı bulur yaptırmam Zaten ama sonunda istediğim görünüme kavuşacağım umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…