- 3 Nisan 2017
- 367
- 229
-
- Konu Sahibi Emsalsizimmm
Çok katı bu konuda yaa. Teşekkür ederim cevabın içinValla ameliyattan başka yol yok bence. Ameliyat olmadan önce ne masajlar, kremler, yağlar denedim hiçbiri fayda etmemişti. Sonra bastım silikonu geldi memeler:)) Şaka bir yana eşini ikna etmeye bak bence, sonuçtan o da memnun olacak nihayetinde...
valla boşuna kremle onla bunla ugrasmayin tek çare slikonHanımlar uzun zamandır kafamı kurcalayan çok da büyük sorun ettiğim bir konu var. Emzirme döneminden sonra zaten küçük olan göğüslerim iyice söndü. Görmek bile istemiyorum çok üzülüyorum. Eşim bunun için ameliyat olmama vs. Aşırı derecede karşı çıkar ve kızar imkansız yani. Ne olur bilenler yardım etsin göğüs dolgunlaştırmak için bir yol yok mu?
ben 14 bin ödedim özelde.devleti bilmiyorum:) Fiyat uçuk olmasa belki ikna edebilirdim kaçtan başlıyor ki acaba
devlete sorduğumda haziran ayıydı sanırım , silokona 5500 ( motiva idi markası bu marka daha pahalı silikonlardan ) hastaneye 1800 gibi birşey istemişti , slikona parayı mutlaka veriyorsunuz ancak galiba bir rapor yazarlarsa hastaneye verilen para alınmayabiliyorBaya yüksekmiş :)
devlette 6000-6500 TL civari hersey dahil. silikon ve malzeme fiyati 4000-5000 civarı (silikon markasına göre degişiyor ) ameliyat ucreti ise 1500 Tl civarı.ben 14 bin ödedim özelde.devleti bilmiyorum
dolmazSağolun kızlar yorumlarınız benim için çok önemliBenim emzirme dönemi sonrası göğüslerim tabiri caizse söndü acaba zamanla dolar mı ki
trip atın somurtun psikolojim bozuldu diyin yada ne bileyim özgüvenim kalmadı çıplak gormeni istemiyorum diyin heh bence en ideali bu göstermeyinYağ enjeksiyonunu araştırdım uzun ömürlü değilmiş Doğru söylüyorsunuz. :) Eşimi nasıl ikna etsem bu katı adamı nasıl ikna edebilirim kiiKızlar tek çözüm silikon dediğiniz gibi
Yağ enjeksiyonu hiç önerilen birşey değil..dikleştirme ve büyütme ameliyatı ıldun 22 ocakta..öncesinde ultrason ve mamografi çekildi ve dr tek tek anlattı..yağ enjeksiypnınjn görüntülemeyi engellediğiniYağ enjeksiyonunu araştırdım uzun ömürlü değilmiş Doğru söylüyorsunuz. :) Eşimi nasıl ikna etsem bu katı adamı nasıl ikna edebilirim kiiKızlar tek çözüm silikon dediğiniz gibi
Hadi hayirli olsun simdiden.doktorunu iyi seç.birden fazla doktorla görüşKızlaaaar :) Destekleriniz için çok sağolunnn sizin sayenizde açtım eşime konuyu ikna etmeyi başardım ben de ameliyat olacağım inşallah çok mutluyum :))