Meme büyütme isteyenler

Yasligenc

Gün batmadan önce...
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
161
79
29
kızlar eşimi nasıl ikna edebilirim bilmiyorum yardım lütfen benim goğüslerim çok ama çok küçük psikolojim bozuldu valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne bi gecelik giyebiliyorum nede sütyen hić bir beden sütyen bana olmuyor hiç birinin içini doldurmuyorlar. Napcam eşim büyütmeye izin vermiyor daha doğrusu istemiyor ama ben bu şekilde hić mutlu değilim nasıl ikna edebilirim lütfen bi akıl verin.

Son düzenleme:
İstememe sebebi olarak ne sunuyor? Ekonomik mi başka bir şeyler mi?

Hangi erkek istemez
Bastan benim esimde cok abarti sekilde olmasada karsi cikmisti ama hemen tamam dedi sonrasinda yaptirdim ki suan benden cok o memnun

Benimki çok pısırık birşeylerle uğraşmayı sevmiyor ayrıca maddi kısmı da onu düşündürüyor kaç gündür konuşmaya çalışıyorum konuyu hemen kapatıyor ciddi ye almıyor

Kızlar ne kadara yaptırdinız ?özel bir hastaneyle konuştum 13.000 dediler sizcede çok değil mi

Herkesin vücut tipi farklı ve verilen fiyat farklı olsa da dahi 2 yukarı 2 aşağı yakın olur. Ben gelecek ayın 25 ya da 26sı nda lipo ,karın germe ,silikon dikleştirme ve yüze yağ enjekte olacağım. Bir doktor seçtim o kadar ki içim rahat, güveniyorum hiç ikinci doktor araştırmam olmadı. Asistanları bile o kadar ilgili. İnanıyorum ameliyatımı olunca güzel sonuçlarımı paylaşacağım. Ama lütfen iyice araştırın o çok fazla gibi

Hangi erkek istemez
Bastan benim esimde cok abarti sekilde olmasada karsi cikmisti ama hemen tamam dedi sonrasinda yaptirdim ki suan benden cok o memnun
Ayy aynen ben ameliyata giderken bile kavgayla gittim .şuan bir şikayeti yok beyfendinin gerçi biraz sert diyor ama 6 ay oldu daha yumuşar hrld

Çok zor olmicakmi hepsi gerçi bir anda kurtulursun .ben ayri ayrı çekiyorum .). Lipo karın germe kaldı benim o ne zamana kısmet olursa bakalm. Sizde kolayca atlatin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…