kızlar eşimi nasıl ikna edebilirim bilmiyorum yardım lütfen benim goğüslerim çok ama çok küçük psikolojim bozuldu valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne bi gecelik giyebiliyorum nede sütyen hić bir beden sütyen bana olmuyor hiç birinin içini doldurmuyorlar. Napcam eşim büyütmeye izin vermiyor daha doğrusu istemiyor ama ben bu şekilde hić mutlu değilim nasıl ikna edebilirim lütfen bi akıl verin.
Ne zaman ve ne kadara yaptirdın canım öğrenebilirmiyim?Hangi erkek istemez
Bastan benim esimde cok abarti sekilde olmasada karsi cikmisti ama hemen tamam dedi sonrasinda yaptirdim ki suan benden cok o memnun
Hem ekonomik hemde ne gerek var diyor kısacası beni hiç anlamıyorİstememe sebebi olarak ne sunuyor? Ekonomik mi başka bir şeyler mi?
Benim tam bi sene oldu almanyadan istanbula geldim yaptirdim o yüzden fiyati sana gecerli olmaz 2300€ ya hersey dahildi benimNe zaman ve ne kadara yaptirdın canım öğrenebilirmiyim?
Sadece silikon canımSade silikon mu yoksa dikleştirme de dahil mi? İkisi beraber ise normal.
Değil mi birde doğudayım ona rağmen gerçekten pahalı istanbul gibi bir yer olsa anlarımdaÇok pahalı o vakit.
Haklısınız doktor çok iyiymiş işinde araştırdım ama fiyatı görünce başka yerlere bakmaya karar verdim gerçi eşim hâlâ karşı çıkıyor ama biraz yumuşamıstı fiyatı duyunca vazgeçti tabiSorun başka yerlere de
Yaklaşık 1 sene önce istanbuldaki bi özel hastaneyle konuştum Otel uçak biletleri herşey dahil 8.000 dediler eşim istemedi ve o fırsatı da kaçırdımOtelle ayarlayın başka yerde olun. Düşünün ben ta almanya dan geleceğim.
Ayy aynen ben ameliyata giderken bile kavgayla gittim .şuan bir şikayeti yok beyfendinin gerçi biraz sert diyor ama 6 ay oldu daha yumuşar hrldHangi erkek istemez
Bastan benim esimde cok abarti sekilde olmasada karsi cikmisti ama hemen tamam dedi sonrasinda yaptirdim ki suan benden cok o memnun
Çok zor olmicakmi hepsi gerçi bir anda kurtulursun .ben ayri ayrı çekiyorum .). Lipo karın germe kaldı benim o ne zamana kısmet olursa bakalm. Sizde kolayca atlatin ins.Herkesin vücut tipi farklı ve verilen fiyat farklı olsa da dahi 2 yukarı 2 aşağı yakın olur. Ben gelecek ayın 25 ya da 26sı nda lipo ,karın germe ,silikon dikleştirme ve yüze yağ enjekte olacağım. Bir doktor seçtim o kadar ki içim rahat, güveniyorum hiç ikinci doktor araştırmam olmadı. Asistanları bile o kadar ilgili. İnanıyorum ameliyatımı olunca güzel sonuçlarımı paylaşacağım. Ama lütfen iyice araştırın o çok fazla gibi