Meme buyutme hakkinda fikirlerinizi bekliyorum

Biz bosuna sefil olmuşuz desene ben ihtimal vermiyorum boyle birseye mumkun degil kimse kimseyi kandirmasin
Öyle bir şey olsaydı cerrahlar zirvede olmazdı ve işlerini bırakırlardı
Biz bosuna sefil olmuşuz desene ben ihtimal vermiyorum boyle birseye mumkun degil kimse kimseyi kandirmasin
Yok kuzum ya, cerrahlar onca yıl boşuna okumuş. O yorumdan sonra istifa ederler

ya mecbur degilsiniz baska kadinlarda olmus keza bende.
dene.
bence ameliata grk kalmaz
bu kadinlardan biri ingilizdi
dunyada biliniyor demek

daha cok buyumesin diye surmicem diorum

Ama ben 75 bile büyük geliyor bi 85 olur muyum acaba kullandığım zman büyüsü de kalıcı büyüme olur mu kullanmayi bıraktıktan sonra küçülür mu tekrar

Ama ben 75 bile büyük geliyor bi 85 olur muyum acaba kullandığım zman büyüsü de kalıcı büyüme olur mu kullanmayi bıraktıktan sonra küçülür mu tekrar
2 aydir degismedi
diger kadinlar da dememis
sen dene yaz
gittigidiyorda cekirdek yagi ya da seftali diye aratirsan bi suru satici var turkiyenin her yerindenj

2 aydir degismedi
diger kadinlar da dememis
sen dene yaz
gittigidiyorda cekirdek yagi ya da seftali diye aratirsan bi suru satici var turkiyenin her yerindenj
Bende epttavm den baktım da orda var 20 liraya 15 ml miktarı direk sürsek olur mu sen başka bir yağa karıştırıp sürmüşun ama

Bende epttavm den baktım da orda var 20 liraya 15 ml miktarı direk sürsek olur mu sen başka bir yağa karıştırıp sürmüşun ama
dene iste
benim yaptigim cogaltmak icindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…