Nasıl yaniben yalan soylemem bacı dene gör.
vücuduna ter gelmezse olur
ters gelmez yan etkı olmazsaNasıl yani
Olmaz inşallah sen bir hafta kullandım 1 beden büyüdü dedin neden daha fazla kullanmadin büyüklüğü yeterli oldu muters gelmez yan etkı olmazsa
ınsalllah vucut kabul ederEn kisa zamanda alıcam
İnşaallah bakalımınsalllah vucut kabul eder
83tu 4 olduOlmaz inşallah sen bir hafta kullandım 1 beden büyüdü dedin neden daha fazla kullanmadin büyüklüğü yeterli oldu mu
85 yanı83tu 4 oldu
kalır heralde 86 cok zormus
Seninki varmış yine de benim hiç Yok bana etki etmez heralde83tu 4 oldu
kalır heralde 86 cok zormus
Boşuna uğraşma bence zaten hesap sahte profil oldugu icin banlanmış.bunlar umut tacirleri.boyle birsey mumkun degilGünde bir kere bir hafta sürmüş 1 beden büyümüş bende inanmıyorum ama bıçak altına yatmadan denemede fayda var
Çok haklısın büyüttüğünu kabul etsek bile benim istedigim gibi olması mümkün değil beni ancak ameliyat hak ederBoşuna uğraşma bence zaten hesap sahte profil oldugu icin banlanmış.bunlar umut tacirleri.boyle birsey mumkun degil
Öyle bir şey olsaydı cerrahlar zirvede olmazdı ve işlerini bırakırlardıBiz bosuna sefil olmuşuz deseneben ihtimal vermiyorum boyle birseye mumkun degil kimse kimseyi kandirmasin
Yok kuzum ya, cerrahlar onca yıl boşuna okumuş. O yorumdan sonra istifa ederlerBiz bosuna sefil olmuşuz deseneben ihtimal vermiyorum boyle birseye mumkun degil kimse kimseyi kandirmasin
2 aydir degismediAma ben 75 bile büyük geliyor bi 85 olur muyum acaba kullandığım zman büyüsü de kalıcı büyüme olur mu kullanmayi bıraktıktan sonra küçülür mu tekrar
Bende epttavm den baktım da orda var 20 liraya 15 ml miktarı direk sürsek olur mu sen başka bir yağa karıştırıp sürmüşun ama2 aydir degismedi
diger kadinlar da dememis
sen dene yaz
gittigidiyorda cekirdek yagi ya da seftali diye aratirsan bi suru satici var turkiyenin her yerindenj
dene isteBende epttavm den baktım da orda var 20 liraya 15 ml miktarı direk sürsek olur mu sen başka bir yağa karıştırıp sürmüşun ama
Tamamdır.dene iste
benim yaptigim cogaltmak icindi