Meme buyutme hakkinda fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba ilk haftaki haline gore 2 ay sonra ne kadar kuculdu acaba?

HM 300 CC biraz kucuk değil mi yaptırmışken biraz daha dolgun yaptır bence sonra pişman olursun tabi memen hiç yoksa küçük olur yani
meme dokum hiç yok daha büyük istemiyorum açıkcası şimdi sıfırken büyük yaptırırsam çok göze batar gibi geliyor

meme dokum hiç yok daha büyük istemiyorum açıkcası şimdi sıfırken büyük yaptırırsam çok göze batar gibi geliyor
Çok küçük olursa da yaptırdığına değmez o kadar para veriyorsun sonuçta kadınlar bu àmeliyati daha büyük olsun diye yaptiriyorlar iyi düşün derim Pişman olma sonradan

10 gun oturarak uyudum.agri degilde baskı hissi ilk 1 ay fazlaydi.ben 7 ay once 14 bin odedim
Ben haziranın 11inde oldum ameliyat, göğüs döküm hiç yok sayılırdı, 325 CC takıldı kas alti. İlk üç dört gün çok ağrı acı vardı, bir aya yaklaştım şuan ama hala ağrı var, ben protez e 4500 ödedim, göğüs kafesim öne çıkık olduğundan doktorum göğüsler ayrık durur dedi, ayrık durmasını istemiyorsanız iç bacaktan yağ alıp dekolte bölgesine, yanak ve dudağa yağ dolgusu yapabiliriz dedi ve bunlar için de 4000 TL ödedim

Bende büyüklük dolgunluk olarak cok beğendim ama arası çok. Açık yapmış onu da düzgün yapsaymis mükemmel olurmuş tekrar protez taktirmadan birleştirmek mumkunse öyle yaptır bence
Göğüs kafesinin yapısıyla ilgili bence o durum, doktorum bana da dedi silikon takarım ama göğüslerin göğüs kafesinden dolayı ayrık durur dedi, o yüzden iç bacaktan yağ alıp ayrık kalacak olan bölümlere enjekte etti, hibrit göğüs büyütme deniyormus buna, o yağın bir kısmı eriyecek ama yine de çok ayrık olmayacak göğüslerin dedi, şuanda bir ay bile olmadı ameliyat olalı ama memnunum

Memnun olmana cok sevindim ben kışın olmayi düşünüyorum günler daha kısa zman Cabuk geçer dışarı da çıkmıyorum zaten yaza kadar normal haline döner

Ben ekimde tekrar ameliyat oluyorum.evet yag enjektesi yapilacak.ama ayni doktora degil

Bende kısa boyluyum buyuk olmasindan korkuyorum kocakari gibu olurum diye ama cok kucuk olur diye de korkuyorum 300 cc buyuk durmadi midhhdhdhd

Selam geçmiş olsun güle güle kullanın dr unuz ve fiyat nedir acaba özel mi devlet mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…