- 22 Haziran 2020
- 1
- 0
- 28
Merhaba ilk haftaki haline gore 2 ay sonra ne kadar kuculdu acaba?1.60 55 kiloyum2 ay oldu ameliyat olalı. Bana 300cc takıldı şuan 80 85 kalıbına göre giyiyorum. Ama keşke biraz daha büyük olsaydı dedim. Çıplakken iyi fakat tshirt giyince memeler önde durmuyor yanii bir de meme dokun var mı?
konya 11 binAmeliyat olan arkadaslar. Hangi sehirde ne kadara oldugunuzu falan da soyler misiniz. Fikir olsun bize de
Kaç bedenden kaç bedene yükseklik seninki istediğin gibi oldu mukonya 11 bin
merhaba canım ben daha olmadım 13 temmuzda olacağım inşaAllah, 300 cc diye anlaştıkKaç bedenden kaç bedene yükseklik seninki istediğin gibi oldu mu
HM 300 CC biraz kucuk değil mi yaptırmışken biraz daha dolgun yaptır bence sonra pişman olursun tabi memen hiç yoksa küçük olur yanimerhaba canım ben daha olmadım 13 temmuzda olacağım inşaAllah, 300 cc diye anlaştık
HM 300 CC biraz kucuk değil mi yaptırmışken biraz daha dolgun yaptır bence sonra pişman olursun tabi memen hiç yoksa küçük olur yani
Çok küçük olursa da yaptırdığına değmez o kadar para veriyorsun sonuçta kadınlar bu àmeliyati daha büyük olsun diye yaptiriyorlar iyi düşün derim Pişman olma sonradanmeme dokum hiç yok daha büyük istemiyorum açıkcası şimdi sıfırken büyük yaptırırsam çok göze batar gibi geliyor
Ben haziranın 11inde oldum ameliyat, göğüs döküm hiç yok sayılırdı, 325 CC takıldı kas alti. İlk üç dört gün çok ağrı acı vardı, bir aya yaklaştım şuan ama hala ağrı var, ben protez e 4500 ödedim, göğüs kafesim öne çıkık olduğundan doktorum göğüsler ayrık durur dedi, ayrık durmasını istemiyorsanız iç bacaktan yağ alıp dekolte bölgesine, yanak ve dudağa yağ dolgusu yapabiliriz dedi ve bunlar için de 4000 TL ödedim10 gun oturarak uyudum.agri degilde baskı hissi ilk 1 ay fazlaydi.ben 7 ay once 14 bin odedim
Göğüs kafesinin yapısıyla ilgili bence o durum, doktorum bana da dedi silikon takarım ama göğüslerin göğüs kafesinden dolayı ayrık durur dedi, o yüzden iç bacaktan yağ alıp ayrık kalacak olan bölümlere enjekte etti, hibrit göğüs büyütme deniyormus buna, o yağın bir kısmı eriyecek ama yine de çok ayrık olmayacak göğüslerin dedi, şuanda bir ay bile olmadı ameliyat olalı ama memnunumBende büyüklük dolgunluk olarak cok beğendim ama arası çok. Açık yapmış onu da düzgün yapsaymis mükemmel olurmuş tekrar protez taktirmadan birleştirmek mumkunse öyle yaptır bence
Memnun olmana cok sevindim ben kışın olmayi düşünüyorum günler daha kısa zman Cabuk geçer dışarı da çıkmıyorum zaten yaza kadar normal haline dönerGöğüs kafesinin yapısıyla ilgili bence o durum, doktorum bana da dedi silikon takarım ama göğüslerin göğüs kafesinden dolayı ayrık durur dedi, o yüzden iç bacaktan yağ alıp ayrık kalacak olan bölümlere enjekte etti, hibrit göğüs büyütme deniyormus buna, o yağın bir
kısmı eriyecek ama yine de çok ayrık olmayacak göğüslerin dedi, şuanda bir ay bile olmadı ameliyat olalı ama memnunum
Ben ekimde tekrar ameliyat oluyorum.evet yag enjektesi yapilacak.ama ayni doktora degilBen haziranın 11inde oldum ameliyat, göğüs döküm hiç yok sayılırdı, 325 CC takıldı kas alti. İlk üç dört gün çok ağrı acı vardı, bir aya yaklaştım şuan ama hala ağrı var, ben protez e 4500 ödedim, göğüs kafesim öne çıkık olduğundan doktorum göğüsler ayrık durur dedi, ayrık durmasını istemiyorsanız iç bacaktan yağ alıp dekolte bölgesine, yanak ve dudağa yağ dolgusu yapabiliriz dedi ve bunlar için de 4000 TL ödedim
Bende kısa boyluyum buyuk olmasindan korkuyorum kocakari gibu olurum diye ama cok kucuk olur diye de korkuyorum 300 cc buyuk durmadi midhhdhdhd1.60 55 kiloyum2 ay oldu ameliyat olalı. Bana 300cc takıldı şuan 80 85 kalıbına göre giyiyorum. Ama keşke biraz daha büyük olsaydı dedim. Çıplakken iyi fakat tshirt giyince memeler önde durmuyor yanii bir de meme dokun var mı?
Selam geçmiş olsun güle güle kullanın dr unuz ve fiyat nedir acaba özel mi devlet mi ?Merhaba öncelikle belirtmis oldugunuz ölcü cup ölcüsü değil beden ölçüsüdür.yani sizin gögüs kafesinizin ölcüsü bunu hic bir cerrah değistiremez protezle degisecek olan cup ölcünüzdür.75A giyiyorsaniz 75B 75C 75D olur.ben 169 51 kiloyum 350cc hp protezlerim var 75C yada 80B giyiyorum.Size tavsiyem öncelikle iyi bir cerrah seçmenizdir zira bu operasyon dışardan göründüğü gibi kolay bir operasyon değil.meme altı kıvrımı en ideal yerdir takılması için.Sormak istediklerinizi sorun cevaplayayim
Benim doktoru boşverin hangi şehirdesiniz sizSelam geçmiş olsun güle güle kullanın dr unuz ve fiyat nedir acaba özel mi devlet mi ?
İzmir hakkinda bilgim yok ama konu basligi acin muhakkak tavsiye gelecektir
Slm opesyon oldunuz mukonya 11 bin
Evet oldum 9 gun olduSlm opesyon oldunuz mu
Diklestirme mi rica etsem görsel paylaşırmısınız izleri merak ediyorum mahsuru yoksaEvet oldum 9 gun oldu
Dikleştirme degilDiklestirme mi rica etsem görsel paylaşırmısınız izleri merak ediyorum mahsuru yoksa