Meme büyütme estetigi?

Asyaarma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
70
12
25
Kızlar meme büyütme estetiği yaptıran var mı yakın zamanda aranızda?Devlet hastanesinde yaptıranlar ve memmnun olanlar var mı?Ayrıca güncel fiyat bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,

Ben ve bana tavsiyede bulunan arkadaşımın ameliyatını Seda Hoca yaptı. Zaten ünlülerle çalışmış bir isim, sonuç gayet iyi. Fiyat da İstanbul için ortalama denebilecek seviyede, tavsiyeyle geldiğim için bir miktar indirim de oldu.

....

Son düzenleyen: Moderatör:

Buram buram reklam kokuyor. Hesabınız sırf bunun için açılmış. Google sayfalarına da baktım 5de 3 yorumu kesin satın alındı. Yapmayın böyle şeyler !

Buram buram reklam kokuyor. Hesabınız sırf bunun için açılmış. Google sayfalarına da baktım 5de 3 yorumu kesin satın alındı. Yapmayın böyle şeyler !
Ben sadece yardımcı olmaya çalıştım. Burada reklama ihtiyacı var mı bilemiyorum kendisi TV'ye de çıkmış bir hekim:
.....

İnceleyip beğenmediysen senin bileceğin iş :)

Ben sadece yardımcı olmaya çalıştım. Burada reklama ihtiyacı var mı bilemiyorum kendisi TV'ye de çıkmış bir hekim:
....

İnceleyip beğenmediysen senin bileceğin iş :)
İtinayla paylaştığına göre bol reklama ihtiyacı var ki yapıyorsun neredeyse her doktor televizyona çıkıp kendini tanıttı bırakın bu saf ayak işlerinizi. Ki zaten konuyu açan bayan devlet hastanesinde yaptıran var mı ve fiyatlar ne kadar diye soruyor. Çok yardımcı oldunuz gerçekten

Merhaba arkadaşlar bende yakın zamanda dr defne erkara ya ameliyat olacağım. Muayene oldum 500cc dedi direk çok büyük olur mu çok endişeliyim. 169 boyum 90 kiloyum

devlette değil ama özel üniversite hastanesinde oldum Ankara’da 10 bin küsür tuttu.

Burdan araştırdım 1 2 olumsuz olumlu da vardı bilmiyorum yada ben mi bulamadım yazıları siz memnun degilmisiniz
Ben kendisine ameliyat olmadım. Olmayı düşünüyordum orası ayrı konu. Bu forumda hakkında olumsuz yorumlar gördüm ki inanamadım. Hastaların göğüs ucunu içine dikmek, onlarla dalga geçmek, reklamın iyisi kötüsü olmaz demesi, mahkemelik olması, inanılır gibi değildi. Tam anlamıyla hakkında olumsuz yorumları bulmaman gayet normal. Avukat aracılıyla yorumları sildiriyor. Biraz araştırsan yarım yamalak konuları görebilirsin.

Bilgi için teşekkür ederim içime kuşku düştü şimdi benimle ne iyi ne kötü davrandi. Benim göğüs sıfır asimetrik birde direk 500cc gelişim problemi felan dedi hemen gün aldım.
Ankarada feruh bilgol ve Birde samsun da hayatî akbaş diye bir hoca var onlar hakkinda bir bilginiz varmidir.

Feruh bilgolu hiç duymadım ama geçen yıl Hayati Akbaşa bir kız burun, dolgu ve yüz germesi yaptırmıştı. Ameliyattan sonra bakımlar yapılıyormuş, ona yapılmadığı için gözlerini kaybetme riski oldukça çoktu. Bu nedenle başka doktorlara görünmüştü kendi doktoru geçer diyip geçtiği için ve sanırsam her saat gözüne damla koyup ilaçlar alması gerekiyordu.

Ay allah yardımcısı olsun o arkadasà. Önerebileceginiz doktor varmı peki

Ay allah yardımcısı olsun o arkadasà. Önerebileceginiz doktor varmı peki
Ne desem boş. Benim beğendiğim doktoru sen beğenmeyebilirsin, ben sonuçlarımdan memnun kalırım, sen kalmayabilirsin... Mümkün olduğu sürece bol bol doktorlarla görüşmeye, muayeneye git. Sana dediklerini ayırt, kafanda bir fikir edin hatta görüşmelerden sonra bir kağıda düşüncelerini, doktorun uygulayacağı yöntemi, sana ne kadar güven verdiklerini yaz. Fikir edinmen için görüşmeler sana oldukça çok yardım edecektir.

Tamamdır çok teşekkürler

Merhaba arkadaşlar bende yakın zamanda dr defne erkara ya ameliyat olacağım. Muayene oldum 500cc dedi direk çok büyük olur mu çok endişeliyim. 169 boyum 90 kiloyum
500 cc sandığınız kadar büyük bi boyut değil.Ki vücut ve boy ölçünüz zaten kaldırır.Benim boyum 1.60 kilomda 61 sağda 410 solda 440 var resmen vücudum protezi yuttu küçücük duruyor İlerde 2.ameliyatı olmayı kesinlikle istiyorum 550 falan düşünüyorum

90 kiloysanız 500 cc den aşağısı küçük durur zaten. Ben 59 kiloyum boyum 1.75 500 cc takıldı çok memnunum. Ama daha kilolu olsaydım 500 cc küçük dururdu

90 kiloysanız 500 cc den aşağısı küçük durur zaten. Ben 59 kiloyum boyum 1.75 500 cc takıldı çok memnunum. Ama daha kilolu olsaydım 500 cc küçük dururdu
Merhaba internetten araştırdım 500cc takılanlar bazılarında dediğiniz gibi normal durmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…