2025 güncel fiyatlar. Liposuction (bel, karın,sırt, kol, bacak). Germe (bel, karın,sırt, kol, bacak), 360 germe. J-plasma, Body-tite

Asena24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
303
70
98
Merhaba. Başlıkta yazdığım prosedürlerin güncel fiyatlarını alma zamanı geldi. Benim de bazı prosedürlere ihtiyacım var o yüzden beni konu çok ilgilendiriyor. Lütfen 2025 herhangi bi işlemden birini yaptıran fiyatlarını paylaşabilir mi? Bir birimizi araştırmada yardımcı olalım.

Ben Mart ayında tüm bacak ameliyatı oldum, 2 evre Lipödem sorunum vardı, kurtuldum (umarım). Toplam masraf €10500 (pestilim çıktı🤪) Ameliyat ücreti € 7500, hastane masrafı € 2000 (o zaman € 37tl), çoraplar, haplar, yastık, ameliyat öncesi serumlar, taksi masrafı (5000tl 🤦🏼‍♀️) bin Euro’yu tabiki aştı ama ben yinede yuvarladım.

Benim incelmeye ihtiyacım var, fakat doğal yöntemle kilo vermek istemiyorum, çünkü sonra meme protezine ihtiyacım olur ve ben bunu katiyen istemiyorum. O yüzden benim çok İyi vaser liposuction yapabilen doktora ihtiyacım var. Güzel şekil verebilen, ince bel yapabilen, dalgalı vücut bırakmayan ve güzel dikiş yapabilen. Bu kriterler çok önemli. Ama böyle doktor ben daha görmedim maalesef.☹️ gün geçtikçe, Türkiye’de böyle doktor yok diye düşünmeye başladım.

Back
X