• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde meme protezi

elfff04777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
8
3
1
21
Kızlar devlet Hastanesi'nde meme protezi yaptıranlar yazabilir mi memnun musunuz doktor oneri yapar mısınız lütfen hangi şehir oldugu önemli değil yeter ki güzel yapan büyük yapan işinin ehli biri olsun subfasyal ya da kasaltı teknik ile istiyorum lütfen acil doktor arıyorum lutfen bilenler yazabilir mii kizlarrr

Merhaba, devlet hastanesi olarak iyi bir doktor bilmiyorum ama üniversite hastanesi olarak bulduğum iyi bir doktor var. Ben de ona ameliyat olacaktım doktorlar görüşmüştüm ama bir takım maddi durumlardan dolayı erteledim, düzeltince tekrar ona gideceğim. Manisa Celal Bayar hastanesinde profesör Yavuz Keçeci. Şu an ortalama 90 bin civarı bir fiyat veriyor.

Ha bir de aynı hastaneden özele geçen bir doktor daha var ismi Kürşat Evrenos. Bu doktorun cerrahisi de çok iyiymiş ama hastaneden ayrılmış özel muayenehane açmış onunla da görüştüm ama fiyatı 30-40 bin fazla tutuyor bu yüzden vazgeçmiştim ondan.

Ben devlette olmadım ama arkadaşım olmuştu ve çok memnun kendisi. Büyük istediği için 400 cc takmış ama göğüsün biraz genişlesin daha sonra daha büyüğü takılabilir demiş sanırım. Yorumlarını da okumuştum gayet iyiydi Meltem Ayhan Oral doktorun adı. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Yeşilyurt)

Back
X