• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben beyaz tenliyim morarma olabilir bide sakarim bi yere vursam cildim hemen çürür
Benim çok kötü morardı. Yarın 1 ay olacak tamamen geçmesede yavaş yavaş azalmaya başladı. Benim cildimde çok hassas en ufak şeyde morarır kızarır. Morartıları Görünce şok oldum ama benden beklenir bir durumdu. Beyaz hassas ve alerjik bir cilt olunca normal sonuçta operasyondan çıkıyorsun.

Benim çok kötü morardı. Yarın 1 ay olacak tamamen geçmesede yavaş yavaş azalmaya başladı. Benim cildimde çok hassas en ufak şeyde morarır kızarır. Morartıları Görünce şok oldum ama benden beklenir bir durumdu. Beyaz hassas ve alerjik bir cilt olunca normal sonuçta operasyondan çıkıyorsun.
O zaman kesin benim de kapkara olacak kuzum yapacak bisey yok 20 lik diş çekilince bile 1 hafta yüzüm mor gezmiştim

O zaman kesin benim de kapkara olacak kuzum yapacak bisey yok 20 lik diş çekilince bile 1 hafta yüzüm mor gezmiştim
Annem bişey oldumu güzellik kolay olmuyor derdi. Hangi acılara ağrılara zorluklara morarmalara katlanmadık ki bu da geçiyor zamanla. Benim fotolarada vardı bakıpta gözün korkmasın.:)

Annem bişey oldumu güzellik kolay olmuyor derdi. Hangi acılara ağrılara zorluklara morarmalara katlanmadık ki bu da geçiyor zamanla. Benim fotolarada vardı bakıpta gözün korkmasın.:)
Öyle tabi elimiz kesilse aciyo dayanicaz sonu iyi olsun da

Kizlar 45 gunluk halimin fotolarini yukledim. Yalniz fotolarda yamuk yumuk cikmis. Selfie de cektim bir de isik faktoru var bir de ben foto cekmeyi hic beceremem. Normalde aynada cok guzel gorunuyo ama fotolarda bir cesit cikmis tövbe tövbe.....
Sakin bu da ne bu nasil birsey diye dusunmeyin lutfen. Sonra gun isiginda birdaha cekecem bakalim yine ayni mi duruyo.
Ya birde yuzumuz oramiz buramiz gorunmesin diye dikkat ederek cekiyoruz ya aciyi uzakligi tutturamiyoruz sanirim

Kizlar bu arada sporcu sutyenini hala takiyorum. 45 gunumdeyim. Ama son 1 haftadir geceleri cikartiyorum gunduz yine takiyorum.

Kizlar bu arada sporcu sutyenini hala takiyorum. 45 gunumdeyim. Ama son 1 haftadir geceleri cikartiyorum gunduz yine takiyorum.
Ben 3 ay sadece sporcu sütyeni kullandım. Sonra telli sütyene geçtim akşam yatarken çıkartıyorum ve halaa haftada bikaç gün mutlaka bi sorun olmasın diye sporcu sütyeni takıyorum.

bence her beden farklı yapıda önceden kesin bende de olacak diye şartlamamak lazim, tamam kendimizi hazırlıyoruz ama iyi olanı düşünelim, çabuk iyilesecegiz ve sonuç güzel olacak :))))

Back
X