• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen evde de yatagın bazasını kaldırdıktan sonra geri nasıl indircem diye düşünüyordum neyse seneye bu his kalmaz o zaman heralde
sanırım alışkanlık oluyor yüz üstü yatmakta bi garip geliyordu iki topun üstüne yatar gibi ama artk normal hissediyorum seneye kalmaz bencede

Ya kızlar dun geceden berı ben kalınıyorum kafamı koparacam saç derim özellikle...ay bunun silikonla alakası yok demi..korkudan ilaçda içemiyorum silikona bişe olur dıye.simdi dr a gıdecem ay napacam ben ya .
Silikonla alakalı değildir ya. 3 hafta oldu nerdeyse. Benim de , ameliyatın 2. Haftasında vücudum pul pul kurudu. 2 hafta ayaklarım şiş idi. Sıcaktan sandım ama. Ameliyat sonrası oluşan bi durum diye düşünüyorum .

Haha :KK70: ya bi duyulursa topa tutarlar beni. Etrafimda anlayisla karsilayacak tek bir kisi dahi yok o yuzden esimden baska kimse bilmemeli. Arkadasinin boyu kilosu kacti canim . Benle ayniysa o zaman bende 300 yaptirim o memnun diilse :KK43:
Khaleesi_ Khaleesi_ kuzum yanı 275cc bnce denem bıle .. o kadar acı cekıcen para dokcen yaptırmısken adam akıllı yaptırt omurluk sende kalsın :) onun boyu 165 cıvarı kılosu 49falan herhalde benden zayıf bırazda kısa ..agır spor yapıyor ondan cok buyuk ıstemedı ama bazen o da dıyor bı tık buyuk mu olsaydı dıye ondan dedım sanada ;) ;) doktorun ne dusunuyor??

Silikonla alakalı değildir ya. 3 hafta oldu nerdeyse. Benim de , ameliyatın 2. Haftasında vücudum pul pul kurudu. 2 hafta ayaklarım şiş idi. Sıcaktan sandım ama. Ameliyat sonrası oluşan bi durum diye düşünüyorum .
mutluluk2015 mutluluk2015 bence hep bu narkozun etkisi..amelıyat bu sonucta .. benım vucudum tenım cok yaglı mesela amelıyattan sonra hep yaglandı hıc kuruma olmadı :) herkeste farklı sanırım..

Khaleesi_ Khaleesi_ canım benım boy 160 kılom 54 ama boyle kemıklıyımdır omuzum felan iyi dar değil bak benim çok az dokum vardı asagı kısımda cok az 300 cc taktırdım gayet guzel orta dolu bır boy oldu 75 d cup sutyen cuk oturdu..hatt bıkınılerde 40 beden ust tastı artık ustten öyle aldım..bence 300 den asagı taktırma ..ben dıyorum keske 325 taktırsaydım..dıyede gercı benım dr ggecen gıttıgımde soyledım keske bıraz daha buyuk mu olsaydı diye dr un dedıkı sen zayıf mınyon bır bayansın bundan buyugu senı hantal ve boyle doğal durmaz abartı gösterirdı dedı..gercektende öyle bizım gözümüz aç artık ne yapalım..ama su bıkınılerı sutyenlwrı bıle dolduruyoruz ya ustelık desteksızzz daha ne olsun..bence sende 300 den asagı yaptırma yaptırdıgına degsın

Khaleesi_ Khaleesi_ kuzum yanı 275cc bnce denem bıle .. o kadar acı cekıcen para dokcen yaptırmısken adam akıllı yaptırt omurluk sende kalsın :) onun boyu 165 cıvarı kılosu 49falan herhalde benden zayıf bırazda kısa ..agır spor yapıyor ondan cok buyuk ıstemedı ama bazen o da dıyor bı tık buyuk mu olsaydı dıye ondan dedım sanada :KK66: :KK66: doktorun ne dusunuyor??
Evet canim herkes öyle diyor 300lerde cok hosuma gidiyor sanirim 300 yaptircam. Doktorumdan 2kere randevu aldim ikisinede gidemedim bi aksilik oldu :(
Bakalim doktor kac cc dicek

Khaleesi_ Khaleesi_ canım benım boy 160 kılom 54 ama boyle kemıklıyımdır omuzum felan iyi dar değil bak benim çok az dokum vardı asagı kısımda cok az 300 cc taktırdım gayet guzel orta dolu bır boy oldu 75 d cup sutyen cuk oturdu..hatt bıkınılerde 40 beden ust tastı artık ustten öyle aldım..bence 300 den asagı taktırma ..ben dıyorum keske 325 taktırsaydım..dıyede gercı benım dr ggecen gıttıgımde soyledım keske bıraz daha buyuk mu olsaydı diye dr un dedıkı sen zayıf mınyon bır bayansın bundan buyugu senı hantal ve boyle doğal durmaz abartı gösterirdı dedı..gercektende öyle bizım gözümüz aç artık ne yapalım..ama su bıkınılerı sutyenlwrı bıle dolduruyoruz ya ustelık desteksızzz daha ne olsun..bence sende 300 den asagı yaptırma yaptırdıgına degsın
Canim bende 1.63 50 kiloyum bazen birden 48e düşüyorum 300cc siritirsa diye korkuyorum ama 300 dicem doktora bakalım o ne dicek

Kizlar yaa herkese gidiyo mersine ben tersine iki gogsum arasinda az bi fark vardi 4 ay olucak fark son bikac gündür artmaya basladi bu nasil olur neden olur vallahi bezdim bu memelerden ben yaaa:mad:

Back
X