• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben şimdi bazen küçük olacak oldu acaba dıye üzülüyorum ya
..75 d sutyen cuk oldu bana üstler felan boyle taşarak..bıkınıdede mesela 40 beden oldu..ben bu cup olayını anlamıyorumda d cup dolu buyuk bı ölçü demi kızlar..???

..75 d sutyen cuk oldu bana üstler felan boyle taşarak..bıkınıdede mesela 40 beden oldu..ben bu cup olayını anlamıyorumda d cup dolu buyuk bı ölçü demi kızlar..???
Ya ama kizcam artik ben sana ya :KK67:
Buldunda bunuyosun derler bizim orda .. sukretsene ya :KK20:

Yuzle ne alakasi var canim. Bi erkek göğsünü gördükten sonra yüzünü görse nolur gormese nolur.

iyi de kimliklerimiz belli değil ki, suratımız yok yani görse nolur görmese nolur. tıbbi bir operasyon çoğu şeyden önemlidir. ameliyat öncesi fikir açısından ben burada çok bilgiler edindim açıkçası fotoğraflarla. ki hepimizin albüm gizlilik ayarı var.

adam da art niyetle ''hmmm bunlar ne koymuş bakalım'' diyecek hali yok yani bence

iyi de kimliklerimiz belli değil ki, suratımız yok yani görse nolur görmese nolur. tıbbi bir operasyon çoğu şeyden önemlidir. ameliyat öncesi fikir açısından ben burada çok bilgiler edindim açıkçası fotoğraflarla. ki hepimizin albüm gizlilik ayarı var.

adam da art niyetle ''hmmm bunlar ne koymuş bakalım'' diyecek hali yok yani bence
Herkesin kendi düşüncesi, saygi duyulmasi gerekir diye düşünüyorum. Ben sadece söyledim. .

Herkesin kendi düşüncesi, saygi duyulmasi gerekir diye düşünüyorum. Ben sadece söyledim. .

saygı duymadığımı düşünmüyorum ki, üslubum biraz sert durmuş sadece. ben de kendi fikrimi söyledim. hani adamın aklında böyle bir şey zaten yoktur da girip şuraya hakkında böyle şeyler yazıldığını okusa çok çirkin kendi açısından da. rahat olmak lazım o açıdan.

büyük canım baya büyük hatta :D a b c d sıralamayı sen düşün. inşallah benim de d olur şimdi 400 cc yle :)

büyük canım baya büyük hatta :KK70: a b c d sıralamayı sen düşün. inşallah benim de d olur şimdi 400 cc yle :)
Canım vallahı gözümüz doymuyor işte:KK49::KK49::KK45:benım suan 32.gunum hala 75 d sutyen pentinin lotusu cuk oldu üsttende taştı..baya bır yumuşadı bırbırıne yaklaştı..gercekten derlerdı inanamazdım ama cok değişiyor doğallaşıyor..bugun de dr kontrolüm vardı..çok şükür bir sıkıntım yok arzum77 arzum77 nin dediği gibi iç dikiş varmış ve 3 aya kadar bıcak gibi batmalar normal dedi..iyiki bu kızlar var..artık balensız sutyenler serbest..1 yıl balensız dedı dr um..sağ sol yatış serbest artık..krem sabah aksam devam..yalnız sporcu sutyenı pek sıkı olmaz dedı sankı takmamı ıstemedı dr bende onlardan aldım pentıden..rahat olur dıye ama kızlar takmasam ..baska balensız mi taksam..bı suru sporcu aldımm yaa..ama sm baya sardı memeyı..bu arada gercekten toparlayıcı sutyenden cıkıp sporcuyu taktım ve baya daha boyle buyuk durdu memeler

Canım vallahı gözümüz doymuyor işte:KK49::KK49::KK45:benım suan 32.gunum hala 75 d sutyen pentinin lotusu cuk oldu üsttende taştı..baya bır yumuşadı bırbırıne yaklaştı..gercekten derlerdı inanamazdım ama cok değişiyor doğallaşıyor..bugun de dr kontrolüm vardı..çok şükür bir sıkıntım yok arzum77 arzum77 nin dediği gibi iç dikiş varmış ve 3 aya kadar bıcak gibi batmalar normal dedi..iyiki bu kızlar var..artık balensız sutyenler serbest..1 yıl balensız dedı dr um..sağ sol yatış serbest artık..krem sabah aksam devam..yalnız sporcu sutyenı pek sıkı olmaz dedı sankı takmamı ıstemedı dr bende onlardan aldım pentıden..rahat olur dıye ama kızlar takmasam ..baska balensız mi taksam..bı suru sporcu aldımm yaa..ama sm baya sardı memeyı..bu arada gercekten toparlayıcı sutyenden cıkıp sporcuyu taktım ve baya daha boyle buyuk durdu memeler
Canım,baleniz sütyen olsada memeleri Sağdan soldan ittirir. Bence sporcu sütyeni kullansan daha iyi olur ;)

Canım,baleniz sütyen olsada memeleri Sağdan soldan ittirir. Bence sporcu sütyeni kullansan daha iyi olur :KK66:
Dekolte kıyafetler giyemeyecek miyiz biz bir yıldan önce ya :( o kadar yaptırdık.. Hergün değil arada Özel günlerde filan dekolteyi ortaya çıkaran destekli taksak olmaz mı?

Dekolte kıyafetler giyemeyecek miyiz biz bir yıldan önce ya :KK43: o kadar yaptırdık.. Hergün değil arada Özel günlerde filan dekolteyi ortaya çıkaran destekli taksak olmaz mı?
Giyersin tabi. Ben üçüncü aydan sonra özel Günler'de sütyen takıyordum. Ama sütyensiz hali daha Hoşuma gidiyordu ;) dekolte verip geziyordum.. Akşam yatarken sporcuyu takıyordum yine ;)

Canım senin ürtiker ne alemde??? Ilaçlar fayda etti mi????

Back
X