Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hemmennn bakalimmm

sağol cnm gördüm güzel yorumlarını her zamanki gibi senin yorumlardan sonra fotolara baştan sona baktım bu kız nasıl bukadar güzel bakabiliyor diye cildimi seviyorum en azından pürüssüz üstüne birde benim ütüden oluşan yanıkları ve sezeryan gibi izlerimi hemencik tamir ettiği için duacıyım rabbime :118:

Hemmennn bakalimmm

bak cnm :130: bakalım ne diyeceksin :126:

Karamel senin fotolardanmI bahsediliyo , gördügüm izler gögüs altIndaki izmi canIm. Cok az belli hatta gögüsü kaldIrInca belli oluyodur herhalde.
RahatsIz edici gözükmüyor. Bu gögüs büyüklügüne nasIl karar veriyosunuz, yani bu büyüklüktemi istemistin. AnladIgIm kadarIyla kas altI silikon en fazla kullanIlan yöntem.
Ben cok büyük istemiyorum, kas altIna kolulunca biraz kaybolmuyacakmI. Yurt dIsanda gördügüm gögüsler tr. yapIlanlardan sanki farklI geliyo bana, acaba farklI yöntemmi kullanIlIyo.
Daha belirgin olan memeler kas üstü olabilirmi. Ben sIrf farkI anlamak istiyorum.....Sana özeldende yazmIstIm vücüt yapInda cok güzel, basarIlI gögüslerde .....

beğenmene sevindim adacım
evet izlerim o 1 senelik halleri ben göremiyorum izlerimi yani ancak aynada yada fotoğraflarda görebiliyorum
benimki dual plan yöntemi ile yapıldı yani üst taraf kas altına alt taraf kas üstüne yerleştiriliyor böylece dekolte daha dolgun dururken alt tarafta kaldırılmış oluyor
yuvarlak protez benimki 300 cc dekoltemde emzirme sonrası boşalma olduğundan bana uygun yöntem buydu
büyüklüğe aslında doktorlar karar veriyor ama senin isteğin doğrultusunda
benim doktorum aslında 250 cc olsun dedi ben olmaz daha büyük diye tutturdum alabildiğince büyük olsun dedim doktorumda beni kırmadı sağolsun
ilk başlarda başının etini yesemde büyük olmuş diye sonra alıştı gözlerim
burdaki arkadaşlarımda sağolsunlar yorumlarıyla bana yol gösterdiler en başta arzumcum tabi
çok büyük istemiyorsan doktorunla bunu paylaş ama iyi düşün istediğinden küçük olursamı daha çok üzüleceksin yoksa büyük oluncamı çünkü bazen bu ikisinden biri olabiliyor
inşallah istediğin olur cnm önemli olan öncelikle doktoruna karar ver sonrasında istediğin büyüklüğe

Son düzenleme:

Bende sende gögüsün üst tarafInIn dolgun olusunu fark ettim. Demek kendin tutturdun ilk önce büyük olsun diye. Benim hepsi bos oldugu icin böyle tutturamam herhalde. sanki cok büyük olursa bütün giysileri denistirmem lazIm. Birde ibsana tuhaf gelebilir anlayabiliyorum. Neyseki memnunsun. Ben biraz kücük formuna karar verecegim herhalde.....:44:
Biraz daha düsünme zamanIm var....

evet cnm insanın gözü doymuyor başlarda
senin nasıl hepsi boş :44: emzirmeden dolayımı
ben zaten esnemeyen kıyafetlerin hepsini değiştirdim başta birazda ona cnm sıkılıyordu eskide S beden olurken şimdi L beden oldu üst taraf hele bişeyi çok beğendiysem mutlaka bel bölümü tadilata giriyor üst bedenim biraz hantal görünüyor diye pişman olmuştum
şimdi dolapta yenilendikçe alıştım eşim sağolsun mutlu ol istediğini al diyenlerden yoksa ne yapardım bilmiyorum
düşün tabi iyice düşün kararını ona göre ver

sevgili karamel arkadaş olarak eklersen dikiş izi fotonu görmek isterim. benimkiler henüz 33 günlük ve çok belliler

sevgili karamel arkadaş olarak eklersen dikiş izi fotonu görmek isterim. benimkiler henüz 33 günlük ve çok belliler

ekledim cnm ayrıca tşk ediyorum söyleyip kabul etmemi rica ettiğin için
bazı arkadaşlar ekliyorlar ama bişey demiyorlar bende kabul etmeyince nedenini soruyorlar yada kabul ediyorum tek laf etmiyorlar ne tşk ne iyi kötü yorum sağolasın
merak etme henüz çok yeni dikişlerin benimki ilk altı ay hiç geçmicek gibiydi ama zamanla silikleştiler benim sezeryan izimde var hemde normal dikiş yani estetik dediğimizden değil 13 sene önce ancak onu yapabilmişlerdi onlar bile iyi durumda yorgan diker gibi dikmelerine rağmen ben memnunum beterin beteri var seninkilerde geçecek inşallah kafaya takma

Ayyyy Karamelllll senin 13 yaşında cocugun mu varrr????Maşşallah maşşallah.ay ben seni gencecik çıtı pıtı bir anne sanıyordum:)Ya eminim gene de benden gençsindir de.Genç anne oldun demekki Ben 36 yaşındayım mesela ama hiç yaşımı gostermem.sen kaç yaşındasın canım sakıncası yoksa tabiii.

Adacım...iyi araştır sor soruştur arkadaşım sen zaten çok ince bir bayansın çok büyük sana uygun olmaz zaten

cnm ben 18 yaşında anne oldum oğlumda bu sene 12 olucak 13 nerden çıkmış anlamadım evlenir evlenmez kendimi kestirdim heralde gece geç saatlerde yazmamak lazımmış onu anladım ay sen küçük bir hesapla anladın yaşımı :87:
aslında ben aralık doğumlu olduğumdan hesap biraz karışsada ben sene olarak 30 oldum cnm :120: anneme her seferinde kendini bir kaç gün sıkamamış diye takılıyorum
bende yaşımı göstermiyorum daha 25 üstünü söyleyen olmadı
bizim gönlümüz çıtır ee memişler çıtır :78: gerisi çokta önemli değil azıcık sporlada sıkı bir vücut kalanın zamanın hainliği

Maşallah Canımmmm... Genç anne olmuşuz ne güzel... Bende 19 da evlenip 20 de anne oldum Ama şimdi iyiki doğurmuşum hemen,iyiki genç anne olmuşum diyorum.
Vücut fit TAŞŞŞ....... Maşallah bizeeee.....

Maşallah Canımmmm... Genç anne olmuşuz ne güzel... Bende 19 da evlenip 20 de anne oldum Ama şimdi iyiki doğurmuşum hemen,iyiki genç anne olmuşum diyorum.
Vücut fit TAŞŞŞ....... Maşallah bizeeee.....

bende genç anne olmaktan,oğlumun annesi olmaktan çok mutluyum allahım hep iyiki dedirttsin bize,keşkelerden uzak olalım

kızlar ben foruma yeni üye oldum.internet işlerine de çok hakim değilim ama öğrenicez inşallah.ben silikon taktırmak istiyorum.izmir de dr.ufuk bilkay ı tavsiye ettiler.acaba ona ameliyat olan var mı?varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim......ayrıca bu kas altı kas üstü muhabbeti de benim kafamı çok karıştırıyor.tavsiyelerinizi de bekliyorum....:)

Canım,kararın hayırlı uğurlu olsun öncelikle diyerekten tavsiyelerime başlıyorum

İzmirde Cenk Tokat'a ameliyat olan arkadaşlarımız var.Ameliyat sonuçlarını çok beğeniyorum.Cenk beylede,Ufuk beylede görüşmeni tavsiye ederim Bir doktor olmasın kafanda birkaç doktorla görüş.Kafana,bütçene uygun olan doktoru tercih et..
Yöntemlere takılma.Doktorun senin vücut yapına en uygun olan yöntemi söyleyecektir... Başka bir Arzunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…