Ben dondum aranizdayim.burun kemigim yamuk ve kiriklar oldugu icin ameliyatim yaklasik 6yada7 saat surmus.meme 2 saatini almis.gece uyuyamiyorken naptim ben ne gerek vardi diyorum sonra bunun gecici bir ssure oldugunu dusunup rahatliyorum.en zor gunlerim bugunler rahatlamaya baslicam insallah
ben dondum aranizdayim.burun kemigim yamuk ve kiriklar oldugu icin ameliyatim yaklasik 6yada7 saat surmus.meme 2 saatini almis.gece uyuyamiyorken naptim ben ne gerek vardi diyorum sonra bunun gecici bir ssure oldugunu dusunup rahatliyorum.en zor gunlerim bugunler rahatlamaya baslicam insallah
evet henüz kabul etmedim ama red de etmedim
hiç konuşmadığım yada neden eklemek istediği hakkında bişey yazmayanları eklemiyorumsende yeniydin ve hiçbirşey söylememiştin hak verirsinki albüm özel o yüzden her ekleyeni hemen kabul etmiyorum,sen söylediğine göre görebilirsin yanlış anlama olurmu
eğer kısa zamanda hamilelik olursa tabiki sonrasında yaptırman daaha iyi olur ama nerden bakarsan hamilelik emzirme ve sonrasında bekleme dönemi derken en az 2 sene bekleyeceksin
bekleme dönemi çok zor geçiyor eğerki beklemek sorun değil dersen
burda yuvarlak ve damla protez kullanılan arkadaşlar var bende de yuvarlak kullanıldı,eğer izin isteyip albümlere bakarsan fikir edinebilirsin tabi bunda göğüs yapında önemli doktorunun fikride önemli ortak karar verilecek bir konu bu
koltuk altı yapılan arkadaşlar da var onlardan fikir alabilirsin ben meme altından oldum böyle tercih ettim bazı endişelerim yüzünden
umarım istediğinin en güzeli olur
karamel ben 20 yasındayım ve bu yaz meme protezi yaptırıcam çok küçükler kendimi kötü hissediyorum sanki memişler büyüğünce çok değişecekmişim gibi geliyo.. snce erken mi benm yaptırmam acele mi ediyorum acaba..bi kaç özele gittim fakat yaptırmamda sakınca yokmuş diyolar hep.. yardım istiyorum senden tecrübelisin bu konuda bende devlette yaptırıcam üniversite öğrencisiyim maddiyat bunu gösteriyo.. ameliyat nasıldı memnunmusun? çok merak ediyorum kaç özele gittim artık canıma tak etti bu durum cevabını bekliyorum öptüm bu arada arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim...:)
bence doktorların dediği gibi erken değil,neden mutsuzluğunu daha fazla uzatasın
ben mecburiyetten devlette oldum,parasal olarak rahattım ama mesafeler falan beni ıspartada ameliyat olmaya itti
sende eğer istediğin güvenebildiğin bir doktor bulursan neden ameliyat olmayasın
ben memnunum ameliyatla ilgili bir problem yaşamadım,başlarda büyük diye baya canımı sıktım ama kilomu dengeledim fazla zayıf olmamdan gözüme büyük geliyormuş
önce nerde ameliyat olacağını kesinleştir sonra paranıda ayarlarsan bekleme,kendine özgüvenin gelir böylece geleceğine daha emin adımlarla ilerlersin emin ol hayatını etkiliyor herşeyden daha emin oluyorsun çünkü kendinden emin oluyorsun
arkadaşlık teklifin bende görünmüyor ben ekliyorum seni
yardımcı olmak için burdayız istediğini sorabilirsin
çok teşekr ederm gercekten haklısın zaman akıp gidio değerlendirmek lazım.. çevremdeki insanlar sürekli devleti kötüleyip duruyorlar bende özele gittim 7 8 milyardan aşağı bulamadım pek, ankarada araştırıcam artık 4 milyarı gözden çıkardım.. bende büyük istiyorum seninki gibi olsunbenim arkadaşım var üniversiteden o taktırdı ama hiç fark yok gibi öncesinide görmüştüm taktırdı hafif şişlik var korkuyorum şimdi benimde böyle olursa yazık olur o kadar acıya zahmete.. ben 1,77 boyunda 63 kiloyum boyuma göre ideal kilom ama göğüs sütyen bedeni olarak 80-85 istiyorum doktora gidip bu konuyu konuşmam lazım umarım istediğim...
çok geçmiş olsun arkadaşım7 saat aman beni geçmişsin benimde 6 saat sürmüştü Senin doktorun kimdi?
bu siteye göğüs büyütme ile ilgili forumlara yazmak için üye olmuştum,o zamanlar yaşım 21 di şimdi 25 oldu,doğal yollarla çok uğraştım kremler haplar ama nafile.hiç bir gelişme olmadı,üzerine kaç kilo da aldım 4 sene de ama tek büyümeyen yerim göğüslerim oldu....artık kararım kesin olucam ameliyatımı.korkum yok ,acırsa acısın yeterki sonuç güzel olsun.doktorum iyi olsun...çok şükür paramı da kazanıyorum,biriktiriyorum şimdi roacuttan kullanıyorum sivilcelerim için bitsin,inşallah kasıma doğru olucam ameliyatımı ve güzel göğüslü kadınlara olan imrenme duygumu bi kenara bırakıcam.erkek arkadaşım yanımdan geçen güzel göğüslü kızlara bakıyo mu diye psikopat psikopat davranmıycam artık.herşey daha güzel olucak destekli sutyenleri atıp güzel güzel incecik çamaşırlar alıcam...Allahım o günleri tez zamnda getir Yarabbim
lisedeyken en nefret ettiğim ders beden dersiydi malum sebepten...üniversitede 4 kişilik bir odada kaldığımda en nefret ettiğim şey giyinme ve soyunmaydı..dışardan alımlı bakımlı seksi görünüpte içerden görmesinler diye erkeklerle arama koyduğum mesafe de hep bundandı..33 yaşıma geldiğim halde hala bu kız neden evlenmiyor bir türlü dedirten de gizlediğim bu şeydi...belki bu yaştan sonra evenicem belki çocuğum olacak belki de olmayacak...hayattan istediği herşeyi dişiyle tırnaklarıyla söküp alan, kolay sahip olmak nedir hiç bilmeyen biri olarak söylüyorum , hatta bazen isyanın eşiğine geliyorum alt üstü bir göğüs yaa..düzelmeyecek birşey değil..kör değiliz sağır değiliz allah daha büyük belalar vermesn..ben küsmüştüm ikili ilişkilere şimdi yuva özlemi çekiyorum..benim hatama düşmeyn arkadaşlar..yaşınız genç te olsa büyür diye beklemeyin bir an önce yapın ve probleminizi çözün...
bu siteye göğüs büyütme ile ilgili forumlara yazmak için üye olmuştum,o zamanlar yaşım 21 di şimdi 25 oldu,doğal yollarla çok uğraştım kremler haplar ama nafile.hiç bir gelişme olmadı,üzerine kaç kilo da aldım 4 sene de ama tek büyümeyen yerim göğüslerim oldu....artık kararım kesin olucam ameliyatımı.korkum yok ,acırsa acısın yeterki sonuç güzel olsun.doktorum iyi olsun...çok şükür paramı da kazanıyorum,biriktiriyorum şimdi roacuttan kullanıyorum sivilcelerim için bitsin,inşallah kasıma doğru olucam ameliyatımı ve güzel göğüslü kadınlara olan imrenme duygumu bi kenara bırakıcam.erkek arkadaşım yanımdan geçen güzel göğüslü kızlara bakıyo mu diye psikopat psikopat davranmıycam artık.herşey daha güzel olucak destekli sutyenleri atıp güzel güzel incecik çamaşırlar alıcam...Allahım o günleri tez zamnda getir Yarabbim
slm kızlar. taksim ilk yardım hastanesinden dr nurettin uzer'den haziran 18 için ameliyat tarihi almıştım, bugün gidip tahlillerimi yaptırdım fakat öğrendim ki şişli etfal hastanesine geçiriyormuşlar nurettin beyi. her şey havada kaldı. ameliyatları ne olacak bilinmez. devlet hastenesinde gögüs büyütme ameliyatı olup memnun kalan arkadaşlar bana dr ismi verebilir mi acaba?b planı oluşturmam lazım
lisedeyken en nefret ettiğim ders beden dersiydi malum sebepten...üniversitede 4 kişilik bir odada kaldığımda en nefret ettiğim şey giyinme ve soyunmaydı..dışardan alımlı bakımlı seksi görünüpte içerden görmesinler diye erkeklerle arama koyduğum mesafe de hep bundandı..33 yaşıma geldiğim halde hala bu kız neden evlenmiyor bir türlü dedirten de gizlediğim bu şeydi...belki bu yaştan sonra evenicem belki çocuğum olacak belki de olmayacak...hayattan istediği herşeyi dişiyle tırnaklarıyla söküp alan, kolay sahip olmak nedir hiç bilmeyen biri olarak söylüyorum , hatta bazen isyanın eşiğine geliyorum alt üstü bir göğüs yaa..düzelmeyecek birşey değil..kör değiliz sağır değiliz allah daha büyük belalar vermesn..ben küsmüştüm ikili ilişkilere şimdi yuva özlemi çekiyorum..benim hatama düşmeyn arkadaşlar..yaşınız genç te olsa büyür diye beklemeyin bir an önce yapın ve probleminizi çözün...
çok içten yazmışsın arkadaşım. mideme ağrı çöküyor böyle hüzünlü yazılar okurken...
işte benim yaşadıklarım. bunu söyleyen daha pek çok kişi var biliyorum.
altı üstü göğüs değil işte. o kadar basit değil. dişi hissettiren en önemli beden özelliği bizler için.
insanlar canımı acıtıyor, bazen bilerek bazen bilmeden. evli deiliz ve çocuğumuz yok ya... evlilik ve çocuk sahibi olmak da engel oldu göğüssüzlük yüzünden. bir dişinin en çok isteyeceği şeyden mahrum kaldık. başkalarının bebeklerine hayran kaldık, çocuklarıyla yaşadıklarını dinledik her teneffüs, her öğle arası, her iş molası. resmen ızdırap bu.
bir de ailemin özlemleri... ben hepinizden çok istiyorum ama bir sorunum var. bir eksikliğim yüzünden hayata geç kaldım. ezikliğim, kolayca ağlayışım, tüm gücüme rağmen sonsuz güçsüzlüğüm de bundan. bunları söyleyecek halim yok ya...
yazmayacaktım böyle şeyler, görüyorum ki içi yaralı başkaları da var...
dilerim bu ameliyatı olmak isteyen herkes en kısa sürede kavuşur istediği göğüslere...
bu siteye,sizlere çok şey borçluyum.
yaprakcım sende bir süredir buralarda yaşananları ve mutlulukları okuyorsun bende senin gibi burda ameliyat öncesi uzun vakit geçirenlerdenim inan sonrası çok güzel olucak az kaldı az daha sabır cnm
benide cok duygulandIrdI yazInIz, peki siz cözdünüzmü bu sorunu. Sonucta silikonla cok güzel sonuclar alInIyo.....Nicin bukadar beklediniz.... üzüldüm simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?