Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hadi bakalım hayırlı olsun. umarım istediğin gibi geçer. doktor seçimi en önemli konu. kararını verdikten sonra çok rahatlayacaksın çünkü.

sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran en iyi ihtimalle doğal yoldan büyüttüm dersin.önemli olan senin kendini nasıl gördüğün sevdiğin başkalarının değil

cnm ben burcunun fotolara baktım çok cici duruyorlar onunki damla protezmiş ben damla silikon arasında sıkışıp kalanlardanım.senin fotoların varmı arada ne gibi bir fark var görmek açısından çok iyi olurdu

hadi bakalım hayırlı olsun. umarım istediğin gibi geçer. doktor seçimi en önemli konu. kararını verdikten sonra çok rahatlayacaksın çünkü.

tşkler cnm bakalım nebil bey görüşeceğim ilk dr aslında başka drlarlada görüşmek istemyorum kafam çok karışmasın die ama hatamı apıyorum bilemedim.burada okuduğum yorumlara göre iyi bi dr. bakalım karar vermek başlamanın yarısıdır demişler.bende bi yerden başlamalıyım dedim ve aldım rand. u hayırlısı artık demek kalıyo geriye

kızlat doktordan geldim.280 cc mentor damla dedi. hiç itiraz etmedim. kısa boyluyum. kocaman da olmasınlar dedim. 80 b kullanıyorum şu an. hiç yok değiller 2 çocuk emzirince şekilleri bozuldu. biraz da zayıfladım . pişman olmam boyuttan di mi . ameliyatta birkaç tane denerim dedi doktor .Hadi 3 mayıs

canım doktora iyice anlatsaydın büyüklüğü nasıl istediğini. 80b kullanıyorsan benim kulağıma iyi geldi 280cc kısa boyluyum demişsin ama ne kadar kısasın o da önemli, hani bence bende uzun değilim ama bana da herkes uzun boylusun der, uzunluk kısalık göreceli

başka doktorlarla görüşüp görüşmemen gerektiğini o doktorla görüştükten sonra anlarsın.
kendimden örnek vereyim. ben doktorlarla görüşüp aralarından birini seçmedim. seçtiğim doktor görüştüğüm son doktordu. (2 doktorla görüştüm.) güven duygusu oluşunca başka bir doktora gitmeye gerek görmem. sen de sana nasıl hareket etmek doğru geliyorsa ona göre karar ver.
bu arada kafan karışmasın. gerçekten niyetin varsa ameliyata, arkadaşlardan bilgi almanın yanında netten bol bol yazı oku. ne nedir ne değildir... gibi. görüşeceğin doktorlara soracağın soruları önceden hazırlayabilirsin, unutmamak için. öyle hale geliyor ki insan bazen saçma şeyler de sorabiliyor, alanımız değil sonuçta.
en önemli konu doktor seçimi. sonra nasıl bir göğüs istediğini doktoruna anlatabilmen. psikolojik olarak ameliyata hazırsan geriye pijama terlik hazırlamak ve gününü beklemek kalıyooo... çok heyecanlı. burada keseyim çünkü konu bana kayacak yine
umarım sen de istediğin güzel göğüslere tez zamanda kavuşursun canım.

Kizlar selam, yakin bir arkadasim benden daha hizli davrandi ve gogus buyutme ameliAtini oldu:)
Yaklasik bir hafta oldu, kas zari alti yontemiyle meme alti kesisiyle oldu.
Sol gogsunde silikonun an alt ucuna denk gelen kismin net bi sekilde kaburgasina surtundugunu hissediyor, tabiki her hareketinde hatta nefes aldiignda dahi oldugundan rahatsiz edici ve onun otesinde artik o bolgede icte sanki tahris olma ve zonklama gibi yara gibi agri hissediyo.
Bu olmasa aslinda toparlamaya baslamis. Forumda okuduk ama bu tip bj deneyim yasayana rastlamadik.
Gozumuzden kacmis olabilir. Sizlerin duydugu bildigi bu tip bisey var mi?

merhaba kızlar cicişlerimle 3. haftamı kutlarken kendi tecrübelerime dayanarak bir kaç konuda yorum yapayım dedim
ilk görüşmemde doktoruma yuvarlak protez istediğimi söyledim sonuç: anatomik protez kullanıldı çünkü tüberoz memeye sahipmişim, meme alt dokum yokmuş
büyüklük olarak 320 340 filan istiyorum dedim sonuç: 405 cc kullanıldı
ve ben şu anda hayalimdeki göğüslere sahibim (doktorum benim dediklerimi yapsa kabus gibi bişey olcakmış herhalde:)
araştırmak bilgi sahibi olmak çok güzel bişey ama herkesin vücut yapısı meme yapısı gerçekten çok farklı bir arkadaşımızda harika görünen protez,büyüklük ve yöntem bizde hiç güzel olmayabilir... onun için iyi bir doktor bulup kendinizi ona emanet edin herkesin gönlünce olur inş.

canım boyum157 kilom56 . aşırı büyük olmasınlar c cup taksam yeterli dedim.80 b ama sütyeni çıkarınca yok yayvanlar.demiri sütyenle toparlanıyorlar. o yüzden 280 cc mantıklı geldi. eşim yaptırmaışken kocaman olsunlar diyo ama istemiyorum. hem boydan dolayı şişman dururum bence

bence çok güzel düşünüyorsun benim boyum senden uzun 300cc takıldı öncesinde b cup idi şimdi ne yaparsam yapıyım eskisi gibi fit durmuyorum ve üst ile alt orantısız duruyor sen bu hatayı yapma gerekirse toparlat ama vücudunun kaldıramıyacağı bir büyüklük yaptırma

canım sağol önerin için . şu an 80 b destekli kullanıyorum. aynı görüntüyü desteksiz sütyenle istiyorum. dokunduğun zaman sünger hissetmek istemiyorum.çıplakken kendimi iyi hissetmek istiyorum.özgüvenim artıcak.

inan özgüvenin tavan yapıcak
çıplakken ise çıplaklık süresini uzatacaksın

benim de boyum senden uzun, bana 250-275 takıldı. 75c kullanıyordum, şimdi 75d oldu. doktorundan silikonları göstermesini iste, 275cc silikon ufacık aslında, benimkiler d cup olmasına rağmen kocaman durmuyorlar valla gerçi bilmiyorum belki de benim gözüme eskiden çok daha büyük oldukları için şimdi küçük geliyordur

Canım,kas zarı altí yönteminde kaburgayla temas olmaz.Kas altı yönteminde ooabiliyor bu durum.Arkadaşında olan,bahsedilen agrı kaburgadan dolayı olmuyordur.Henüz yeni ameliyat oldugu için ameliyat sırasında içerde oluşan bir zorlanma,dikiş gibi faktörlerden kaynaklı olabilir.AMeliyattan sonra gögüs alt kısımda agrı ve batma hissini bende yaşadım.Sanki kemigime bir darbe yemiş gibiydi o agrı hissi.Korkmasın sakın,geçecek o durum,normal.Nefes almadaki batma hisside normal.Ameliyattan sonra gögsün dış kısmında her ne kadar sadece dikiş yarasını bizler görsekte aslında gögsümüzün iç kısmı tahmin edilecegi gibi dikişlerle,kesiklerle,ameliyat esnasında kesilen ince damarlaın kanamasını durdurmak için yakılması,protezin yerleştirilecegi cebin hazırlanırken yapılan işlem gögsü oldukça zedeliyor....Bunların tekrar eski haline gelmesi,iyileşmesi zaman alıyor..Hıc tedirginlik yaşamayın,hepsi normal.Aka tabi doktoruna kontrole gittiginde yaşadıgı bütün şeyleri paylaşsın,bilgilendirsin.Bizler yaşadıgımız,edindigimiz bilgilere göre yanıt veriyoruz.En saglıklısı ameliyat eden doktorun muayene etmesi.Çünkü ameliyat esnasında nelerle karşılaştıgını,nasıl bir müdahale oldugun herşeyi onlar biliyorlar.Bence ciddi bir şey yok Sevgiler...
Not: Yanlış harfler kullanmıs olabilirim,telefondan yazıyorum,özür

Canım,bende fikrimi yazmak istedim Boyun fazla uzun degil,kilonda yok.Sende büyük bir gögüs istemiyorsan emzirmalerden kaynaklı gögúsleeinde oluşan boşlugu doldurmak için 280cc bencede yeterli olur gibi geldi.Büyük protez tabiki kişiyi iri gösterir.Vücudunuzun boy,kilo,gögüs yapısı,kalça genişligi,omuz yapısında göre protez büyüklügü seçilir,tercih edilir.Aslında ameliyat öncesi söylene protez büyüklügüne takılı kalmayın.Herşey ameliyat esnasında protez büyüklügü denendigi zaman belli oluyor.Siz yeterki nasıl bir gögüs,büyüklük istediginizi doktorunuza belurtin Fakat ben emzirmiş bir bayanın,helede meme dokusu varsa damla protez kullanılması fikrine pek sıcak bakmıyorum.Sadece bu biraz kafama takıldı,düsünün,doktorunuzla bu konuyu tekrar konuşun derim ben Benimda ameluyattan önce sütyen cup bedenim b cuptı.Üst lobumda meme dokusu yoktu.Altta olan dokumu sütyenle kaldırıyordum.Yuvarlak protezle üst lobum doldu..Tercih sizin ve doktorunuzun tabi

Kızlar yorumlarınıza bakarak gözüm korktu biraz.Artık zamanı geldiğinde iyice düşünürüm.diğer muayene eden doktorla iyice konuşurum ameliyatı kim yapıyor nasıl olacak ona göre zaten herşey belli olur.Baktım içime sinmiyo vazgeçerim.Özelde yaptırırım o zaman.Bakalım kısmet inşallah benim gibi ameliyat olmak isteyen arkadaşlarda hayallerine kavuşur.

kafam karıştı şimdi. damla protez üste hiç mi dogunluk vermiyo

kafam karıştı şimdi. damla protez üste hiç mi dogunluk vermiyo
vermez olur mu? benim damla protez 260 cc. Şöyle anlatayım üstten belirgin bombeler yok, çok daha doğal, o damla formunundan tahmin edebileceğin görüntü var. Zaten aslında istediğin dekolteyi koyulacak protezdn ziyade göğüs dokun belirliyor. Ama şunu çok net belirteyim benim protezim son derece doğal, diri ve hoş bir görüntü verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…