ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun umarım hayallerindeki görüntüye kavuşurlar ve tabiki darısı başıma diyorum.nebil bozdoğandan rand aldım görüşmek ve fikir edinmek için yarın gidecem bakalım bi yerden başlamak lzm dimi gerisi gelir nasıl olsa
walla kızlar ne diyim size ben...canı gönülden tebrik ediyorum helal olsun diyorum cesaretiniz azminiz için...hep iç geçirerek bakıcam sizlere çünkü yaptığınız hakikaten çok büyük cesaret ve güçlülük örneği... benim de o kadar küçükki göğüslerim 75 bile değil( bi de kendim yapılıyım göğüs kafesim geniş...dolgulu sütyenler olmasa insan içine çıkacak halim yok... sütyenlerle gene idare ediyorum durumu ama yaz olunca deniz mevsimi gelince takke düşüyo kel görünüyo...herkes pilajda bikiniyle sere serpe güneşlenirken ben sünger doldurduğum bikini üstümle ve tahta gibi çatalımla( yani olmayan çatalımla...hep olmasını hayal ettiğim çatal ( ) geziniyorum... daha önce kist ameliyatı olduğum için ve o ameliyat acısını bizzat tattığım için çok korkuyorum yaa ( erkek arkadaşım da istemiyor yaptırmamı...doğal ol ben seni doğal seviyorum diyo... ailem zaten hayatta müsade etmez...annem yaptırdığımı duysa kalpten gider...ne yapmalıyım yaa (
cnm benim bir sene olucak bir hafta sonra sütyensiz hafif aşağıda sütyeni takınca daha dik tabiki ama hep dolgun duruyor hatta büstiyerlerde inanılmaz güzel duruyor,straplezlerde sütyen giymiyorsun ve çok rahatsın dekolte hep dolgunbu arada bende yuvarlak protez var ayrıca devlet hastanesinde oldum ameliyatımı
hadi bakalım hayırlı olsun. umarım istediğin gibi geçer. doktor seçimi en önemli konu. kararını verdikten sonra çok rahatlayacaksın çünkü.
kızlat doktordan geldim.280 cc mentor damla dedi. hiç itiraz etmedim. kısa boyluyum. kocaman da olmasınlar dedim. 80 b kullanıyorum şu an. hiç yok değiller 2 çocuk emzirince şekilleri bozuldu. biraz da zayıfladım . pişman olmam boyuttan di mi . ameliyatta birkaç tane denerim dedi doktor .Hadi 3 mayıs
tşkler cnm bakalım nebil bey görüşeceğim ilk dr aslında başka drlarlada görüşmek istemyorum kafam çok karışmasın die ama hatamı apıyorum bilemedim.burada okuduğum yorumlara göre iyi bi dr. bakalım karar vermek başlamanın yarısıdır demişler.bende bi yerden başlamalıyım dedim ve aldım rand. u hayırlısı artık demek kalıyo geriye
cnm ben burcunun fotolara baktım çok cici duruyorlar onunki damla protezmiş ben damla silikon arasında sıkışıp kalanlardanım.senin fotoların varmı arada ne gibi bir fark var görmek açısından çok iyi olurdu
canım doktora iyice anlatsaydın büyüklüğü nasıl istediğini. 80b kullanıyorsan benim kulağıma iyi geldi 280cckısa boyluyum demişsin ama ne kadar kısasın o da önemli, hani bence bende uzun değilim ama bana da herkes uzun boylusun der, uzunluk kısalık göreceli
canım boyum157 kilom56 . aşırı büyük olmasınlar c cup taksam yeterli dedim.80 b ama sütyeni çıkarınca yok yayvanlar.demiri sütyenle toparlanıyorlar. o yüzden 280 cc mantıklı geldi. eşim yaptırmaışken kocaman olsunlar diyo ama istemiyorum. hem boydan dolayı şişman dururum bence
inan özgüvenin tavan yapıcakcanım sağol önerin için . şu an 80 b destekli kullanıyorum. aynı görüntüyü desteksiz sütyenle istiyorum. dokunduğun zaman sünger hissetmek istemiyorum.çıplakken kendimi iyi hissetmek istiyorum.özgüvenim artıcak.
canım boyum157 kilom56 . aşırı büyük olmasınlar c cup taksam yeterli dedim.80 b ama sütyeni çıkarınca yok yayvanlar.demiri sütyenle toparlanıyorlar. o yüzden 280 cc mantıklı geldi. eşim yaptırmaışken kocaman olsunlar diyo ama istemiyorum. hem boydan dolayı şişman dururum bence
Kizlar selam, yakin bir arkadasim benden daha hizli davrandi ve gogus buyutme ameliAtini oldu:)
Yaklasik bir hafta oldu, kas zari alti yontemiyle meme alti kesisiyle oldu.
Sol gogsunde silikonun an alt ucuna denk gelen kismin net bi sekilde kaburgasina surtundugunu hissediyor, tabiki her hareketinde hatta nefes aldiignda dahi oldugundan rahatsiz edici ve onun otesinde artik o bolgede icte sanki tahris olma ve zonklama gibi yara gibi agri hissediyo.
Bu olmasa aslinda toparlamaya baslamis. Forumda okuduk ama bu tip bj deneyim yasayana rastlamadik.
Gozumuzden kacmis olabilir. Sizlerin duydugu bildigi bu tip bisey var mi?
kızlat doktordan geldim.280 cc mentor damla dedi. hiç itiraz etmedim. kısa boyluyum. kocaman da olmasınlar dedim. 80 b kullanıyorum şu an. hiç yok değiller 2 çocuk emzirince şekilleri bozuldu. biraz da zayıfladım . pişman olmam boyuttan di mi . ameliyatta birkaç tane denerim dedi doktor .Hadi 3 mayıs
Canım,bende fikrimi yazmak istedimBoyun fazla uzun degil,kilonda yok.Sende büyük bir gögüs istemiyorsan emzirmalerden kaynaklı gögúsleeinde oluşan boşlugu doldurmak için 280cc bencede yeterli olur gibi geldi.Büyük protez tabiki kişiyi iri gösterir.Vücudunuzun boy,kilo,gögüs yapısı,kalça genişligi,omuz yapısında göre protez büyüklügü seçilir,tercih edilir.Aslında ameliyat öncesi söylene protez büyüklügüne takılı kalmayın.Herşey ameliyat esnasında protez büyüklügü denendigi zaman belli oluyor.Siz yeterki nasıl bir gögüs,büyüklük istediginizi doktorunuza belurtin Fakat ben emzirmiş bir bayanın,helede meme dokusu varsa damla protez kullanılması fikrine pek sıcak bakmıyorum.Sadece bu biraz kafama takıldı,düsünün,doktorunuzla bu konuyu tekrar konuşun derim ben Benimda ameluyattan önce sütyen cup bedenim b cuptı.Üst lobumda meme dokusu yoktu.Altta olan dokumu sütyenle kaldırıyordum.Yuvarlak protezle üst lobum doldu..Tercih sizin ve doktorunuzun tabi
vermez olur mu? benim damla protez 260 cc. Şöyle anlatayım üstten belirgin bombeler yok, çok daha doğal, o damla formunundan tahmin edebileceğin görüntü var. Zaten aslında istediğin dekolteyi koyulacak protezdn ziyade göğüs dokun belirliyor. Ama şunu çok net belirteyim benim protezim son derece doğal, diri ve hoş bir görüntü verdi.kafam karıştı şimdi. damla protez üste hiç mi dogunluk vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?