Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şey yazdım ama doktor sana yuvarlak da olur damla da dedi.hala kararsızım.keşke bana bırakmasa.
kızlar randevu aldım ben de.3 mayıs. bende meme ucu çöküklüğü de var. doktor silikon konunca çıkar dedi. bilgisi olan var mı dedim ama kimse cevap yazmamış. silikon taktıranlardan böyle sorunu olan yok muydu. bilgilendirirseniz sevinirim
bende estetik olucam ve bu konuyu araştırıyorum...Banada yardımcı olursanız sevinirim.bi dr a göründüm,silikon takılmasını ve dikleştirmeyi uygun gördü,üniversite hastanesiydi fakat 3-4 bin tl tutardedi,siz nekadara yaptırdınız,nerde yaptırdığınızıda yazarsanız sevinirim.
Canım ben o gün plastik cerrahı polikliniginde kim varsa o doktora randevu alıp gitmiştim.Zaten meme büyütme ameliyatı olunca beni servisteki plastik cerrahı şefine yönlendirdiler.Ameliyat olsaydım kesinlikle bölüm şefine ameliyat olmayı seçerdim tabiki Fiyat olarak 2000-2500 ytl arası tutar söylemişlerdi,aradan zaman geçtigi için doktor ismi hatırlamıyorum canım..İnşallah hayırlısıyla,kolaylikla,agrısız sızısız atlatırsın bu süreci canım
pancarabi
canım adnan menderes üniversite hastanesi,ameliyat günüi.in gidicem,temmuzun 2.yarısı gel dedi etraflıca konuşmadık zaten,o zaman konuşurmuşuz,aslında ben önce göbeğimdeki sarkmayı yaptırmak istiyordum,ama göğüslerim daha vahimmiş ikisini birlikte yapamıyoruz dedi,ama araştırmalarıma göre yapılabiliniyormuş maddi olarakta sıkışmak istemediğimden kalakaldım sen nerde yaptırıcaksın?
Canım göğsü ellediğinde hiçbir şekilde yapay bir his olmuyor ve emzirmede de hiçbir sıkıntısı yok..meme kanseri riskini de artırmıyor ayrıca bu ameliyat.O yüzde olmak istiyorsan eğer gerçekten MEME BÜYÜTME AMELİYATI hiiiç endişen olmasın doğru doktor ve doğru yöntemle %100 doğal sonuç var :)
Canım forumda devlet hastanelerde ameliyat olan ve çok başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımız var.Silikon ve hastane ücretini ödedikten sonra neden ameliyat olamayasınki devlet hastanesinde Ben ameliyattan önce Şişli Etfal ve Okmeydanı Hastanesindeki Plastik Cerrahlarlada görüşmüştüm ve ameliyat olabilecegimi söylemişlerdi..
Sütyensiz dimdik,dolu dolu duran gögüsler istiyorsan tabiki YUVARLAK PROTEZ diyorum bende
yuvarlak protez dısında nasıl avr farklı ben mesela sutyensız de okadar dık duran ıstemem :) cunku daha dogal gelır bana oylesı sanırım oylesı varmı?
canım evet öyle oluyor..bu arada damla protez tercih etmiyorum demişisn dekoltesinden şüphe ettiğin için seni arkadaş olarak ekledim benim damla protez ve dolu dolu göğüs dekoltem var
Çok sevindim darısı inşallah başıma :)canımm memnun musun ne demeeeek göğüslerim o kadar doğal ve güzel oldu ki kesinlikle gerçek göğüsten hiçbir farkı yok..dilerim senin göğüslerin de istediğin gibi olur bitanem..
bende bunu merak ediyorum,damla ve yuvarlak takıldığında nasıl bir görüntü oluyor?benim göüslerim doğımdan öncede göğüs ucum aşağıya doğruydu,yani armut şeklinde şu an sarkmada var doku kaybının yanı sıra,ben dikolsun istiyorum,damla silikon istediğim gibi olurmu?Canım eğer meme başın çok büyük değilse bir büyüme olmaz merak etme benim damla silikonum ve o kadar memnunum ki hem dekoltem harika hem de %100 doğal meme görünümü var..Ben sana damla protez seçmeni tavsiye ederim..Yuvarlak protezi olan arkadaşlar da yuvarlak koydurt diyeceklerdir sen bilirsin..Seni arkadaş olarak ekliyorum fotoğraflarıma bak istersen sen karar ver..
canım benim görüştüğüm erkekti,adını tam hatırlamıyorum,tarık tı sanırım,ben normal estetik cerrahi polikliniğinde muayene oldum,para falanda vermedim.. ameliyat gününü almaya geldiğinde detaylı görüşürüz dedi bana.. tavsiye edeceğin bir yer var mı,siz nerede yaptırdınız?canım senle aynı sehırde yasıyoruz. adude kımle gorustun merak ettım..ben orda bı cerrahla gorusmustum bayanbı docentle ama hıc elektrık allamadım.bıde hosuma gıtmeyen sey danısmak ıcın gıttım bı arkadasıda bnm adımı ver oyle gıt dedı ve oyle oldugu halde dırek gıt randevu al dedı yanı 200 tl ode oyle gel muayeene edeyım dedıgı ıcın ve hıcte estetık bulmadıgım ıcın kadını elemıstım..ben yıne ızmırde bırıyle gorustum telde ve tuccar mantıgında oldumu hosuma gıtmıyo.
ıyı arastır ve ona gore karar ver.. amelıyat yaptıgı hastalarıda gor..
bnm annemde aydında kac kısı sılıkon yaptırıyo ben ıstemıyorum burayıdedıgı ıcınde aydını eledık. izmırde oldum ben.sende bu fıyata ızmırde basarılı bır cerrah bulabılırsın.
unıversıte olmasına ragmen ızmırdekı özel hastanelerle fıyat olarak aynı olmasına sasırdım..
Çok sevindim darısı inşallah başıma :)
bende bunu merak ediyorum,damla ve yuvarlak takıldığında nasıl bir görüntü oluyor?benim göüslerim doğımdan öncede göğüs ucum aşağıya doğruydu,yani armut şeklinde şu an sarkmada var doku kaybının yanı sıra,ben dikolsun istiyorum,damla silikon istediğim gibi olurmu?
canım benim görüştüğüm erkekti,adını tam hatırlamıyorum,tarık tı sanırım,ben normal estetik cerrahi polikliniğinde muayene oldum,para falanda vermedim.. ameliyat gününü almaya geldiğinde detaylı görüşürüz dedi bana.. tavsiye edeceğin bir yer var mı,siz nerede yaptırdınız?
Çok tşk ederim fotolara baktım bunlar çok cici ya evet istediğim tamda bu. damlada üstleri boş duruyor arası ayrı duruyo fln diyorlardı ama bunlar kesinlikle bir başyapıt.birde merak ettiğim sütyensiz sarkma fln oluyormu yani dik ve yuvarlak duruyormu.ha bide ameliyattan önce arası açıkmıydı bnmkilerin arası istanbul boğazı gibi en çokta o aranın kapanmasını istiyorum
Cnm benim hoca dediğim kişide klinik şefi.Hatta geçmişinede baktım oldukça iyi bir cerrahmış.Başarılarınıda okudum içim rahatladı yoksa devlet hastanesinde gelişi güzel yaparlar diye korkuyodum.Banada muayene olduğum doktor 2500 tl yi bulur dedi.Yanlız Şişli Etfaldeki doktor içime sinmedi o da 3500 tlyi bulur dedi.Ben zaman olarak ve doktor olarak Okmeydanı hastanesini tercih ettim.Bir aksilik olmasında Allahım hevesim kursağımda kalmasın.Slikonla sanki yeniden doğacakmışım gibi geliyo içim içime sığmıyo.
Cnm inşallah senin için en iyisi ve hayırlısı olur.Cnm sporla karındaki sarkma bir nebze düzelebilir aslında ama göğsün protez takılmadıkça düzelmesi ve toparlanması mümkün değil.Ben bu forumdaki göğüs büyütme yöntemlerini çok okudum hatta kremler bile aldım hafir bir dolgunluk veriyo o kadar.Umarım herşey istediğin gibi olur.
Ben 20 yasindaki kizimi nihat dagdelene götürdüm 2.700 euro tek fiyat söylediler.