• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım eğer meme başın çok büyük değilse bir büyüme olmaz merak etme ;) benim damla silikonum ve o kadar memnunum ki hem dekoltem harika hem de %100 doğal meme görünümü var..Ben sana damla protez seçmeni tavsiye ederim..Yuvarlak protezi olan arkadaşlar da yuvarlak koydurt diyeceklerdir sen bilirsin..Seni arkadaş olarak ekliyorum fotoğraflarıma bak istersen sen karar ver..

çok şey yazdım ama doktor sana yuvarlak da olur damla da dedi.hala kararsızım.keşke bana bırakmasa.

kızlar randevu aldım ben de.3 mayıs. bende meme ucu çöküklüğü de var. doktor silikon konunca çıkar dedi. bilgisi olan var mı dedim ama kimse cevap yazmamış. silikon taktıranlardan böyle sorunu olan yok muydu. bilgilendirirseniz sevinirim

Canım,meme ucu çöküklügü durumu farklı.Silikon ameliyatından sonra meme ucu çıkmaz.Aksine daha büyüyüp gerilecegi için olan meme ucuda iyice gerilir ve düzleşir.Meme büyüdükçe meme ucu çıksa hamilelikte dogumdan sonra büyüyen gögüstetde meme ucu çıkarki bu durumu olan ve dogum yapan bayanlar dogumdan sonra sıkıntı yaşarlar,gerekirse aparat kullanırlar emzirebilmek için.Bunun ayrı bir ameliyat yöntemi var diye biliyorum ben.Bu teknigi meme büyütme ameliyatı ile yapacaksa olur ama sadece meme büyütme ameliyatı yapacaksa bilemiyorum...Bence bir kaç doktora gidip fikir al ve kafan karışmasın,için rahat olsun.Benim ameliyattan önce meme ucum daha fazlaydı,ameliyattan sonra kayboldu.Birkaç ay sonra ancak kendine geldi,belli oluyor.Çünkü ameliyattan sonra ödemlerden ve gerginlikten dolayı çok şiş ve gergin oluyorlar.Zamanla gerçek meme kıvamına ve görüntüye geliyorlar...

bende estetik olucam ve bu konuyu araştırıyorum...Banada yardımcı olursanız sevinirim.bi dr a göründüm,silikon takılmasını ve dikleştirmeyi uygun gördü,üniversite hastanesiydi fakat 3-4 bin tl tutardedi,siz nekadara yaptırdınız,nerde yaptırdığınızıda yazarsanız sevinirim.
:46:

canım senle aynı sehırde yasıyoruz. adude kımle gorustun merak ettım..ben orda bı cerrahla gorusmustum bayanbı docentle ama hıc elektrık allamadım.bıde hosuma gıtmeyen sey danısmak ıcın gıttım bı arkadasıda bnm adımı ver oyle gıt dedı ve oyle oldugu halde dırek gıt randevu al dedı yanı 200 tl ode oyle gel muayeene edeyım dedıgı ıcın ve hıcte estetık bulmadıgım ıcın kadını elemıstım..ben yıne ızmırde bırıyle gorustum telde ve tuccar mantıgında oldumu hosuma gıtmıyo.
ıyı arastır ve ona gore karar ver.. amelıyat yaptıgı hastalarıda gor..
bnm annemde aydında kac kısı sılıkon yaptırıyo ben ıstemıyorum burayıdedıgı ıcınde aydını eledık. izmırde oldum ben.sende bu fıyata ızmırde basarılı bır cerrah bulabılırsın.
unıversıte olmasına ragmen ızmırdekı özel hastanelerle fıyat olarak aynı olmasına sasırdım..

Canım ben o gün plastik cerrahı polikliniginde kim varsa o doktora randevu alıp gitmiştim.Zaten meme büyütme ameliyatı olunca beni servisteki plastik cerrahı şefine yönlendirdiler.Ameliyat olsaydım kesinlikle bölüm şefine ameliyat olmayı seçerdim tabiki ;) Fiyat olarak 2000-2500 ytl arası tutar söylemişlerdi,aradan zaman geçtigi için doktor ismi hatırlamıyorum canım..İnşallah hayırlısıyla,kolaylikla,agrısız sızısız atlatırsın bu süreci canım ;)

Cnm benim hoca dediğim kişide klinik şefi.Hatta geçmişinede baktım oldukça iyi bir cerrahmış.Başarılarınıda okudum içim rahatladı yoksa devlet hastanesinde gelişi güzel yaparlar diye korkuyodum.Banada muayene olduğum doktor 2500 tl yi bulur dedi.Yanlız Şişli Etfaldeki doktor içime sinmedi o da 3500 tlyi bulur dedi.Ben zaman olarak ve doktor olarak Okmeydanı hastanesini tercih ettim.Bir aksilik olmasında Allahım hevesim kursağımda kalmasın.Slikonla sanki yeniden doğacakmışım gibi geliyo içim içime sığmıyo.

pancarabi
canım adnan menderes üniversite hastanesi,ameliyat günüi.in gidicem,temmuzun 2.yarısı gel dedi :( etraflıca konuşmadık zaten,o zaman konuşurmuşuz,aslında ben önce göbeğimdeki sarkmayı yaptırmak istiyordum,ama göğüslerim daha vahimmiş :( ikisini birlikte yapamıyoruz dedi,ama araştırmalarıma göre yapılabiliniyormuş :( maddi olarakta sıkışmak istemediğimden kalakaldım :( sen nerde yaptırıcaksın?

Cnm inşallah senin için en iyisi ve hayırlısı olur.Cnm sporla karındaki sarkma bir nebze düzelebilir aslında ama göğsün protez takılmadıkça düzelmesi ve toparlanması mümkün değil.Ben bu forumdaki göğüs büyütme yöntemlerini çok okudum hatta kremler bile aldım hafir bir dolgunluk veriyo o kadar.Umarım herşey istediğin gibi olur.

Canım göğsü ellediğinde hiçbir şekilde yapay bir his olmuyor ;) ve emzirmede de hiçbir sıkıntısı yok..meme kanseri riskini de artırmıyor ayrıca bu ameliyat.O yüzde olmak istiyorsan eğer gerçekten MEME BÜYÜTME AMELİYATI hiiiç endişen olmasın doğru doktor ve doğru yöntemle %100 doğal sonuç var :)

:)) aklıma sımdı sey geldı okan bayulgenı bir bayana aramıstı yazık gogus kanserı olmus bir gogsunu almıslar ona sılıkon taktırmıs tabı busefer digerıyle uyumsuz olmus. bu da ne kadar zor bır durum degıl mı. cunku kadın haklı olarak saglam gogsunu de aldırmak ıstemıyor vs

Canım forumda devlet hastanelerde ameliyat olan ve çok başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımız var.Silikon ve hastane ücretini ödedikten sonra neden ameliyat olamayasınki devlet hastanesinde :34: Ben ameliyattan önce Şişli Etfal ve Okmeydanı Hastanesindeki Plastik Cerrahlarlada görüşmüştüm ve ameliyat olabilecegimi söylemişlerdi..
Sütyensiz dimdik,dolu dolu duran gögüsler istiyorsan tabiki YUVARLAK PROTEZ diyorum bende :34:

yuvarlak protez dısında nasıl avr farklı ben mesela sutyensız de okadar dık duran ıstemem :) cunku daha dogal gelır bana oylesı sanırım oylesı varmı?

yuvarlak protez dısında nasıl avr farklı ben mesela sutyensız de okadar dık duran ıstemem :) cunku daha dogal gelır bana oylesı sanırım oylesı varmı?

cnm benim bir sene olucak bir hafta sonra sütyensiz hafif aşağıda sütyeni takınca daha dik tabiki ama hep dolgun duruyor hatta büstiyerlerde inanılmaz güzel duruyor,straplezlerde sütyen giymiyorsun ve çok rahatsın dekolte hep dolgun :34: bu arada bende yuvarlak protez var ayrıca devlet hastanesinde oldum ameliyatımı :21:

Son düzenleme:
canım evet öyle oluyor..bu arada damla protez tercih etmiyorum demişisn dekoltesinden şüphe ettiğin için seni arkadaş olarak ekledim benim damla protez ve dolu dolu göğüs dekoltem var ;)

Çok tşk ederim fotolara baktım bunlar çok cici ya evet istediğim tamda bu. damlada üstleri boş duruyor arası ayrı duruyo fln diyorlardı ama bunlar kesinlikle bir başyapıt.birde merak ettiğim sütyensiz sarkma fln oluyormu yani dik ve yuvarlak duruyormu.ha bide ameliyattan önce arası açıkmıydı bnmkilerin arası istanbul boğazı gibi en çokta o aranın kapanmasını istiyorum

Dün Kizimi meme büyütme icin doktora götürdüm. Damla model ile yuvarlak arasindaki fark profilden bakildiginda farkediliyormus. Damla hafif asagi dogru dogal bir görüntü veriyormus.Doktorun tavsiyesi de kesinlikle damla model oldu. Yalniz fiyatlar fix ve cok pahali. Birde damla modeller yuvarlak modellere nazaran daha yeni bir protez.

canımm memnun musun ne demeeeek göğüslerim o kadar doğal ve güzel oldu ki kesinlikle gerçek göğüsten hiçbir farkı yok..dilerim senin göğüslerin de istediğin gibi olur bitanem..
Çok sevindim darısı inşallah başıma :)
Canım eğer meme başın çok büyük değilse bir büyüme olmaz merak etme ;) benim damla silikonum ve o kadar memnunum ki hem dekoltem harika hem de %100 doğal meme görünümü var..Ben sana damla protez seçmeni tavsiye ederim..Yuvarlak protezi olan arkadaşlar da yuvarlak koydurt diyeceklerdir sen bilirsin..Seni arkadaş olarak ekliyorum fotoğraflarıma bak istersen sen karar ver..
bende bunu merak ediyorum,damla ve yuvarlak takıldığında nasıl bir görüntü oluyor?benim göüslerim doğımdan öncede göğüs ucum aşağıya doğruydu,yani armut şeklinde :( şu an sarkmada var doku kaybının yanı sıra,ben dikolsun istiyorum,damla silikon istediğim gibi olurmu?

canım senle aynı sehırde yasıyoruz. adude kımle gorustun merak ettım..ben orda bı cerrahla gorusmustum bayanbı docentle ama hıc elektrık allamadım.bıde hosuma gıtmeyen sey danısmak ıcın gıttım bı arkadasıda bnm adımı ver oyle gıt dedı ve oyle oldugu halde dırek gıt randevu al dedı yanı 200 tl ode oyle gel muayeene edeyım dedıgı ıcın ve hıcte estetık bulmadıgım ıcın kadını elemıstım..ben yıne ızmırde bırıyle gorustum telde ve tuccar mantıgında oldumu hosuma gıtmıyo.
ıyı arastır ve ona gore karar ver.. amelıyat yaptıgı hastalarıda gor..
bnm annemde aydında kac kısı sılıkon yaptırıyo ben ıstemıyorum burayıdedıgı ıcınde aydını eledık. izmırde oldum ben.sende bu fıyata ızmırde basarılı bır cerrah bulabılırsın.
unıversıte olmasına ragmen ızmırdekı özel hastanelerle fıyat olarak aynı olmasına sasırdım..
canım benim görüştüğüm erkekti,adını tam hatırlamıyorum,tarık tı sanırım,ben normal estetik cerrahi polikliniğinde muayene oldum,para falanda vermedim.. ameliyat gününü almaya geldiğinde detaylı görüşürüz dedi bana.. tavsiye edeceğin bir yer var mı,siz nerede yaptırdınız?

Cnm inşallah senin için en iyisi ve hayırlısı olur.Cnm sporla karındaki sarkma bir nebze düzelebilir aslında ama göğsün protez takılmadıkça düzelmesi ve toparlanması mümkün değil.Ben bu forumdaki göğüs büyütme yöntemlerini çok okudum hatta kremler bile aldım hafir bir dolgunluk veriyo o kadar.Umarım herşey istediğin gibi olur.[/QUOTE]

aslında bana göre az bir sarkıklık değil,aşırı derecede de çatladım ben,göbeğim hiç kalmadı ama derim yürürkenn bile sallanıyor,o yüzden çıtçıtlı badi giyinmek durumunda kalıyorum :(( çatlakları kabullenebiliyorum ama göbeğimin o şeklini hayatım boyunca görmeye dayanamam :45:
Ama dr un dediği karın ameliyatı göğüsten daha ciddiymiş,o nedenle biraz daha düşün dedi :27:

arkadaşlar bu damlayka yuvarlak protez başlarda hepimizin kafasını karıştırıyor ama şunu söyliyim henüz hiç doğum yapmamış ve meme dokusu olan bayanlarda damla tabiki dr larında ilk tercihi oluyo,fakat bizler gibi doğum yapmış(hemde birkaç defa)bayanlarda üst lob tamamen boşalmış üstte doku kalmamış olunca işte ozaman o güzelim dekolteyi ve dolgun dik görünümü ancak yuvarlak protezler verebiliyo malesef..tabiki yinede bu kişisel bir tercih,ben sadece canlı olarak ikisinide gören biri olarak yazmak istedim..herkesin istediği gibi memişleri olmasını diliyerek,,sevgiler:16:

Çok sevindim darısı inşallah başıma :)

bende bunu merak ediyorum,damla ve yuvarlak takıldığında nasıl bir görüntü oluyor?benim göüslerim doğımdan öncede göğüs ucum aşağıya doğruydu,yani armut şeklinde :( şu an sarkmada var doku kaybının yanı sıra,ben dikolsun istiyorum,damla silikon istediğim gibi olurmu?

canım benim görüştüğüm erkekti,adını tam hatırlamıyorum,tarık tı sanırım,ben normal estetik cerrahi polikliniğinde muayene oldum,para falanda vermedim.. ameliyat gününü almaya geldiğinde detaylı görüşürüz dedi bana.. tavsiye edeceğin bir yer var mı,siz nerede yaptırdınız?

ben ızmırde yaptırdım.doktorum cenk tokat.ozel gazı hastanesınde yapıyo amelıyatlarını..benım neredeyse 2 sene olacak.2010 temmuzda 4000 e yaptırdım.2011 ın sonuna kadarda ucret aynıydı.suan 4500 e yapıyo.. yıne ızmırde 3500 e yapan egıtım arastırma hastanesıde var..benım fıkrıme göre izmir buyuk sehır ve bu konuda daha gelişmiş bi sehır.. yanı ben sanmıyom aydındakı plastık cerrahların sureklı amelıyt yaptıgını..el becerısı onemlı bu amelıyatta.
levent bey var adh de onlada gorusebılırsın.ben hıc gıdıp konusmadım burada o gorustugum bayanın dısında..
ben kişisel olarak bu amelıyatlarda erkek cerrahları daha basarılı buluyorum ve butun cerrahı servısınde erkek tercıh edıyorum... referansla gıttıgım ıcın o bayanla gorusmustum ama oda hosuma gıtmedı.

Son düzenleme:
canım fotoğraflarıma baktıysan ayrıntılı sütyensiz fotoğrafta var orda da gayet dik ve dolgunlar ;) beniim önceden göğsüm nerdeyse olmadığı için arası açık mıydı kapalı mıydı ne desem boş inan ki bitanem..Sen damla silikon öyle duruyordu diyenlere hiiiiiiççç inanma şekerim..Haklısın valla tam bir BAŞYAPIT benimkiler :)

Çok tşk ederim fotolara baktım bunlar çok cici ya evet istediğim tamda bu. damlada üstleri boş duruyor arası ayrı duruyo fln diyorlardı ama bunlar kesinlikle bir başyapıt.birde merak ettiğim sütyensiz sarkma fln oluyormu yani dik ve yuvarlak duruyormu.ha bide ameliyattan önce arası açıkmıydı bnmkilerin arası istanbul boğazı gibi en çokta o aranın kapanmasını istiyorum

kızlar meme operasyonu olcam doktorumlar konuştum kas altına yerleştirriz dedi oda ağrısı çok oluyomuş korkuyorum aranızda kas altından takınılıpta memnun olmayan var mı?

Cnm benim hoca dediğim kişide klinik şefi.Hatta geçmişinede baktım oldukça iyi bir cerrahmış.Başarılarınıda okudum içim rahatladı yoksa devlet hastanesinde gelişi güzel yaparlar diye korkuyodum.Banada muayene olduğum doktor 2500 tl yi bulur dedi.Yanlız Şişli Etfaldeki doktor içime sinmedi o da 3500 tlyi bulur dedi.Ben zaman olarak ve doktor olarak Okmeydanı hastanesini tercih ettim.Bir aksilik olmasında Allahım hevesim kursağımda kalmasın.Slikonla sanki yeniden doğacakmışım gibi geliyo içim içime sığmıyo.

Cnm inşallah senin için en iyisi ve hayırlısı olur.Cnm sporla karındaki sarkma bir nebze düzelebilir aslında ama göğsün protez takılmadıkça düzelmesi ve toparlanması mümkün değil.Ben bu forumdaki göğüs büyütme yöntemlerini çok okudum hatta kremler bile aldım hafir bir dolgunluk veriyo o kadar.Umarım herşey istediğin gibi olur.

Canım,seçtigin doktor klinik şefiyse süper..Hiç tereddüt yaşama.Eminimki harika gögüslerin olacaktır :34: Okmeydanında şu anda plastik cerrahi klinik şefi Doç. Dr. İsmail Mithat AKAN olması lazım..2500ytl de bence süper bir fiyat.İnşallah herşey istedigin biçimde gelişir canım.Tabiki bu ameliyattan sonra kendini yeniden dogmuş gibi hissedeceksin.Bu ameliyat bir bayanı en mutlu eden,özgüven duygusunu tavan yapan bir ameliyat canım.Takibindeyim,beni bilgilendir olurmu :29:

Ben 20 yasindaki kizimi nihat dagdelene götürdüm 2.700 euro tek fiyat söylediler.

Bahsettiginiz doktor Fatih Dagdelen sanırım :34: İsmini yanlış yazmışsınız.. 2.700 euro şu anki paraya 6.300 ytl ye geliyor gibi.özel hastanelerde yaklaşık bu tutarın biraz altı ve üstü yapılıyor zaten.Istanbulda 3.500ytl ye bu ameliyatı yapan özel hastanelerde var.Dilerseniz iyice araştırma yaptıktan sonra karar verin..Sevgiler..

Konu yine yuvarlak protez,damla protez polemigine dönüşmüş... Arkadaşlar kişiye özel yöntem ve protez çeşidi vardır.Her vücuda,gögüs yapısına aynı yöntem uygun olmayacagı gibi protez şeklide uygun olmaz.Tabiki her kişinin kendi kafasında belirledigi,uygun gördügü yöntem ve protez çeşidi olabilir.Burada okudugu,gördügü şeylere bakarak bu fikirler belirginleşir.Fakat ameliyat öncesi doktor görüşmelere gidildiginde sizin vücudunuza istediginiz yöntem ve protez çeşidi uygun görülmeyebilir.Bunuda ancak birkaç doktora gidip fikir alarak bulabilirsiniz.Burada,forumda herkes kendine göre dogru olan yada kendisine uygulanan yöntemi ve protez çeşidini tavsiye edecek,yüceltecek,göklere çıkaracaktır.Neden?Çünkü onu görmüş,ne güzelki memnun kalmışdır...Başka bir yöntem uygulansaydı yada başka bir protez çeşidi yine memnun kalacak ve onu tavsiye edecektir.Önemli olan doktorun size uygun gördügü ve sizinde onayladıgınız,içinize sinen doktoru ve yöntemi tercih etmenizdir.Burada çok çok öne çıkarılan ve büyük bir övgüyle bahsedilen KAS ZARI ALTI yöntemi,ameliyat olmamış doktor görüşmelerinde belirtilmiş fakat uygun görülmedigi için Barış Çakır tarafından bile uygun görülmemiş hastalarıda gördük,okuduk biz...O yüzden lütfen doktorunuzun tavsiyesini öncelikle dikkate alın.Buradan tabiki bilgi alınıyor,merak ettiginiz şeyler soruluyor ögreniliyor fakat protez büyüklügü bende durdugu gibi sizdede aynı durmayacagı gibi yöntem olarakta,protez çeşidide onda,bunda durdugu gibi sizdede aynı görüntüyü vermeyecegini dikkate alın lütfen...Hep içimizde bir korku,tedirginlik yaşarız..Ya top gibi bir görüntü olursa,dogal durmazsa gibi.Fakat ameliyattan sonta forumda foto paylaşan arkadaşlarımızın fotolarındada gördügünüz gibi artık o risk yok.Hiçbir doktor hastasına yanlış bir yöntemi ve protez çeşidini kullanmak istemez.Fakat malesefki halen daha kendine göre dogru ve tek yöntemi bütün hastalarına uygulayan doktorlarımızda oluyor.İster kabul edin,ister etmeyin.O yüzdende araştırın,gidin,görüşün diyoruz..Yuvarlak protez top gibi durur,yapay görüntü oluşturur diyenler..Bakınız Diefee arkadaşımızda çok güzel anlatmış...Hiç dogum yapmamış,emzirmemiş,meme dokusu alt kısımda olan bayanlarımıza damla protez takılırsa az çok nasıl bir görüntü verecegini kafamızda tasarlayabiliriz degilmi.Bende emzirdim.Alt kısımda meme dokum vardı.Bana damla protez takılsaydı üst lobumu kaldırmazdı,istedigim dolgunlugu varmezdi.Bu bir gerçek.Ama hiç meme dokusu olmayan bir bayana kas altı yuvarlakta damla şeklinde bir gögüs yapacaktır.Çünkü kas üstten proteze baskı yapacak ve ezecek.Alt kısım daha dolu duracak üst taraftanda damla gibi inecek..Bir tablo fotosu paylaşacagım.Bu 3 boyutlu bir çalışma gibi damla protezin ve yuvarlak protezin nasıl bir görüntü verecegini gösteriyor.Kafası karışanlar bu tablodan az çok yararlanabilir $4848.png Birde yuvarlak ve damla protezin fotosunu paylaşiyim.Hiç protez görmeyenler,nasıl oldugunu merak edenlere fikir olsun $untitled54858.png Kas üstü,kas altına koyulmuş yuvarlak protezin yöntemler nasıl farklı bir şekle geldigini gösteren bir foto da paylaşmak istiyorum $imagesCA9AIR01.jpg Umarım kafa karışıklıgı gitmiştir,önce bilgilenin.Sonra doktorunuzun size tavsiye edecegi yönteme ve protez çeşidine öncelik gösterin doktorunuza güvenin.Doktorunuza güvenmediyseniz,içinizde bir şeyler varsa şüphe,tedirginlik gibi..Araştırmaya devam arkadaşlar..hepinize kolay gelsin...

Eklentiler

• $imagesCA3TTOEX.jpg
    $imagesCA3TTOEX.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 66
Back