Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim ameliyatımüzerinden 1 buçuk ay geçti nerdeyse aynı ayrıklık bende de var ama bu ortadaki kemiğin şeklinden kaynaklanıyormuş yani ameliyat öncesi göğüsler nasılsa büyüyüncede o formda oluyormuş ben çok takılmıyorum buna masajla çok doğal hale geliyorlar en önemliside masajla slikon cebini genişletip slikonun rahatlamasını sağlamak.

Bende şöyle bir açıklama yapiyim..Benim ameliyattan önce rutin senelik meme muayenelerimde gögüslerimde Fibrokistler oldugunu ögrendim.Tabi dogal olarak bunu duyunca agladım,sızladım,neden ben dedim.Doktor bunun her kadında olabilecegini,kötü bir şey olmadıgını arada ortaya çıkacagını sonradan kaybolacagını söyledi.Gerçektende özellikle adet öncesi ve sonrası yaptıgım meme muayenelerinde hissediyordum.Bu ameliyatı olmayı çok istiyordum,çok araştırdım.Meme muayenesi için gittigim meme cerrah doktoruma bu ameliyatı olmamda bir sakınca varmı,sorun teşgil edermi dedim.Hayır etmez,büyük bir rahatlıkla ameliyatını olabilirsin dedi.Ama tabi plastik cerrah doktoruna yinede bu durumdan bahset demişti.
Protez ameliyatlarına protez eger kas üstüne koyulursa ilerde oluşabilecek kitle,kist gibi kitlelerin görünmesi zorlaşıyor,evet.Fakat zaten filmi çeken doktora gögsünde bir protez oldugunu söylersen ona göre daha detaylı bir şekilde incelenir.Kas altı yöntemi bu konuda en risksiz yöntem.Çünkü kitleler zaten meme dokusunda oluyor.Protez hem meme dokusu altında hemde gögsümüzü saran kasın altına olacagı için kesinlikle görünmesini engellemez..Bana Sevgili Doktorum Hasan Fındık Kas Zarı Altı yöntemini uygun gördü.Gögsüm o yönteme uygundu çünkü.İlerde zaten mutlaka gögsün sarkma yapacak ve be o zaman protezlerimide yeniletip kas altına alacagım Yaprakcıgımında dedigi gibi hayatımızda o kadar zararlı,tehlikeli şeyler varki soludugumuz hava,yedigimiz içitigimiz herşey zarar..Eger gögüslerin konusunda mutsuzsan,bu ameliyatı omak istiyorsan içinde bazı şüpheler oluşmuşsa seninde meme cerrahıyla sonrada plastik cerrahınla yapacagın görüşmede aklına takılan herşey sorarak içini rahatlatırsın canım. İyi düşünelim,iyi olsun tabi.Eger ailende,annende,teyzende meme kisti,kitleleri gibi bir sorun olduysa yada ameliyat olduysalar risk altındasın zaten.Doktorlar ameliyat öncesi görüşmelerde aile geçmişinde bu tür hastalık geçiren oldumu diye soruyorlar tabi.Eger varsa protezi kas altına yerleştirmeyi uygun görüyorlar.Bu ameliyatı olsanda,olmasanda eger vücudunda bir kanser,kitle oluşumu olacaksa her halükarda olur zaten canım..İyi bir platik cerrah hastanın bütün tetkiklerini yapar,sorar.Ben bunları sormayan,bilgi vermeyen bir cerraha zaten ameliyat olmam..Sende araştırmalarını yaparken bunları göz önünde bulundur dikkat et,iyi araştır canım..Sevgiler...

Evet canım..Gögsün ayrıklıgı doktorun becerisi yada beceriksiz olması ile alakası yok.Kim arkadaşlar ay şu doktorun hastasını gördünmü,gögüsleri ne kadar ayrık yapmış..Gibi ifadeler kullanıyorlarmış kendi aralarında Bunun doktorlar alakası yok tabi.Sizin meme dokunuzun genişligi vardır birde gögüs kafesi arasındaki kemigin kalınlıgı.Doktor bunlarla oynama yaparsa memeyi birleştirmek yada açmak gibi o zaman gögsüne şekli bozulacaktır tabikide.En önemlisi meme uçları dışarıya ve içeriye dogru bakacaktır.Hiçte hoş olmayan bir görüntü çıkacaktır ortaya..
Sizin gögüslerinizin şekli nasılsa büyüyüncede o olacaktır arkadaşlar..
Masaja gelince,zamanla protezi yabancı bir cisim gibi hisseden (nihayetindede öyle olan) vücut zamanla protezin etrafında kapsül oluşturacaktır.Masajla o oluşan kapsülün iyice sertleşmesini önlüyoruz.Masaj çok önemli,dogru şekilde yapılmalı

merhaba kızlar
9 nisanda bursada epidural anestezi+sedasyon ile meme büyütme operasyonu oldum
kas altı yöntemiyle nagor xf3 405 protezi uygun görmüş doktorum
ilk 3 gün baya zor geçti benim için ama şimdi gözümü alamıyorum aynalardan
Allah isteyen herkese nasip eder umarım
ben çok okudum bu forumu, arkadaşlardan çok bilgi aldım, fotoğraflarına baktım onun için ben de paylaşıyorum
ha unutmadan
bana hayal ettiğimden daha güzel memeler yapan canım doktorum Selçuk AYTAÇ a çok teşekkür ediyorum

Maşallahhh canımmmm....405cc.. Çok çok begendim inan..
Çok çok daha güzel olacaklar inan ama ben kas altı olmasına ragmen ödem filan görmedim inan çok harika duruyorlar.Saglıkla,mutlulukla kullan inşallah..

Son düzenleme:

canım cok gecmis olsun.405 cc eminim harıka olmustur.darısı bana en kısa zamanda insallah.arkadaslık isteği yolladım canım bende albümünu görmek istiyorum izninle

Son düzenleme:

Canım epidural anestezi+sedasyon yönteminde uyanık oluyrosun sanırım degilmi?.Anlatabilirmisin biraz nasıl oldugunu?... :26:

Maşallahhh canımmmm....405cc.. Çok çok begendim inan..
Çok çok daha güzel olacaklar inan ama ben kas altı olmasına ragmen ödem filan görmedim inan çok harika duruyorlar.Saglıkla,mutlulukla kullan inşallah..

canım cok gecmis olsun.405 cc eminim harıka olmustur.darısı bana en kısa zamanda insallah.arkadaslık isteği yolladım canım bende albümünu görmek istiyorum izninle
teşekkürler arkadaşlar. arada sanki bir bıçağı saplayıp içimde çeviriyolarmış gibi hissediyorum ama daha çok yeni zamanla geçicek inş. yarın dikişlerim alınacak banyomu yaparsam daha iyi olucam eminim.

tabi daha yeni zamanla cok daha iyi olacaktır emınım ki . güle güle kullan canım yeni cicilerini.

Canım öyle agrıların olması çok normal.Birkaç ay hissedeceksin ara ara bu sızlamaları..Kolaymı..Gögsün üzerini sımsıkı saran kas gögüs kafesinden ayrıldı,oraya bir protez yerleştirildi.Dış taraf ne kadar temiz görünsede iç taraf dikişlerle dolu ve yara.Dış kısım çabuk iyileşir ama içerideki yaralar geç iyileşir.. Banyo yapınca kuş gibi hafifleyeceksin ama dikkat et fazla kalma banyoda,su çok sıcak olmasın ve oturarark yapma,ayakta hızlı bir şekilde....Mümkünse saçını ve vücudunu başkası yıkasın canım.Kollarını zorlama

çok geçmiş olsun, ağrıların da yavaş yavaş geçecek ve keyif yapacaksın yakında
yaz da geliyor, güle güle kullan

Canım epidural anestezi+sedasyon yönteminde uyanık oluyrosun sanırım degilmi?.Anlatabilirmisin biraz nasıl oldugunu?... :26:
anlatayım cnm
sabah erkenden kliniğe gittim son kontrollerim yapıldı sonra ameliyathaneye aldılar beni.bu arada anestezi uzmanım dr Sevda TAN.
önce bi iğne yaptılar epidurali takarken hiç ağrı hissetmedim sonra bende film koptu. operasyon süresince uyanıkmışım ama hiç bir şey hatırlamıyorum. odama almışlar sonra kuzenimi öptüğümü filan hayal meyal hatırlıyorum. bir gece orda kaldım epiduralimi çıkarmadılar hemşirem sürekli gelip ağrıkesicimi yaptı. olabildiğince az ağrı yaşadım aslında ama kas altı olunca baya gerginlik hissi vardı. epidural başta biraz korkutucu, riskli gibi geliyor insana bu işte iyi olan bi doktor bulduktan sonra büyük rahatlık bence.

Anladımm...Aslında uyanıksın ama hatırlamıyorsun..Ay kimbilir o esnada neler demişsindir...Kuzeninin o halinde öptügüne göre,sarhoş olmak gibi birşey sanırım Canım şu an iyisinya önemli olan o.Ne güzel çok başarılı bir doktor bulmuşsun ve başarılı bir ameliyathane ekibi tabiki.Onlar arkada kalan ama çok önemli olan personeller... Hastane,doktor ve ücret bilgilerinide paylaşırsan eminmki birçok arkadaşa yardımcı olabilirsin canım...

merhabalar güzellik nasılsın?fotolarına baktım de muhtesem ötesisin ya çok imrendim memelerine:)ancak bi haberim var esim Hasan Fındık Bey e izin vermedi zaten 8 senedir yalvarıyordum bu ameliyat için eser hanım ı seçmiştim biliyosun ancak daha sonra senden etkilenerek Hasan Bey e randevu vermiştim söylememiştim esime söyleyince kıyameti kopardı asla erkek olmaz dedi ne yapayım bana bayan estetikçi önerebilir misin ne olur??

operasyonum Bursa Estetik International da oldu kızlar düşünen varsa bana özelden ulaşın ya da Çekirge şubesinde doktor beyin asistanı Ayşegül Hanımla görüşün o daha detaylı bilgi verecektir.

orda mısın?umarım mesajlarımı okumussunuzdur??ne yapacağım ben?hangi bayan doktoru önerirsiniz bana?yardım edinn

Öylemi canımmm..bak üzüldüm şimdi..Olsun biz onada çare buluruz Doktor Hasan Fındıgın yanında görev yapan ve Hasan beyle ameliyatlara giren,hasta sonuçlarını bizzat gördügüm hastanede ve muayenehanede çok begendim,başarılı buldugum,begendigim Dr Elif Eren Aydın var Yine Hasan beyin muayenehanesini arayıp bilgi alabilirsin canım

Çok teşekkür ediyorum! Kas üstü olmayanların böyle bir avantajı olduğunu bilmiyordum. Ailemde böyle bir hastalık yok çok şükür. Bu arada bende de kist varmış. Ama onlar gerçekten önemli değil. Sadece ağrı yapacak kadar büyürlerse basit bir tedavi gerekiyormuş. Bendeki çeşitler öyle yani. Kistleri hiç kafana takma lütfen. Tekrar çok teşekkür ediyorum canım. Sevgiler.

Bu arada, ben diğer konulara da olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum kızlar. Olabildiğince organik gıdalar tüketmeye çalışıyorum. Katkı maddelerinden uzak duruyorum. Yumurtayı sadece organik değil aynı zamanda serbest gezinen tavuk yumurtası (free-range) olarak arıyorum. Yine de bir sürü toksinlere maruz kalıyoruz. Onları da detoksla atmaya çalışıyorum. Hala da kalıyorlarsa yapacak bir şey yok. Elimizden geleni yapıp akışına bırakmak lazım. Herkese sağlıklı ve mutlu günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…